PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Emulatori (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=11353)

Killkenny 09.07.2004. 22:01

Bleem!

kontam da probas Bleem!
e sad ne znam prije je palilo...

Freek 09.07.2004. 22:36

Citiraj:

Originally posted by MentalHarikiri
p

sega mega drive 2: sonic 1,2,3 i mislim da je bio još jedan, streets of rage...

Ah Sega poludio sam kad je stari čistio stvari s odmara prije 3-4 mjeseca i bacio mi moju segu:fuming: :fuming:
Ah rađe bi mi bilo bacit na segi koju igrici nego na kompu ili plejki.
Najdraže igrice Dino Dini`s Soccer, Mutant`s Rugby, I neki autući ma fenomenalno:beer: :beer:

Costa 09.07.2004. 22:51

Citiraj:

Originally posted by tor
Eh, Teken. Zakon. Ja sam furo onog pajkana, kako se zvao....I ludog đamajka man:D
Tekken rasturam, pobjedim vas sve od reda s jednom rukom iza ledja. Toliko sam dobar. Rasturam :D

Freek 09.07.2004. 22:58

Citiraj:

Originally posted by Costa
Tekken rasturam, pobjedim vas sve od reda s jednom rukom iza ledja. Toliko sam dobar. Rasturam :D
Oće se neko okušat samnom u Mortal Kombat-u????

Costa 09.07.2004. 23:17

Aaaaaaa Mortal Kombat, rasturam jednako kao i Tekken. Ne mozes me dobiti, jednostavno nemas sanse. Najbolji sam, nepobjediv, mozes samo gledati i plakati dok izvodim combo za combom. :rambo:

Freek 09.07.2004. 23:27

Citiraj:

Aaaaaaa Mortal Kombat, rasturam jednako kao i Tekken. Ne mozes me dobiti, jednostavno nemas sanse. Najbolji sam, nepobjediv, mozes samo gledati i plakati dok izvodim combo za combom. :rambo:
O par bicikala bi te sredilo nemaš šanse:D

Costa 09.07.2004. 23:31

Citiraj:

Originally posted by Freek
O par bicikala bi te sredilo nemaš šanse:D
Mislis doletio bi na moj blok + combo :D Pih lamer :cool:

Freek 09.07.2004. 23:38

Citiraj:

Mislis doletio bi na moj blok + combo :D Pih lamer :cool:
he,he ne bi me ni vidio :burn: :burn:

MentalHarikiri 10.07.2004. 03:28

ajde dobro sad...

khmm khmm

teken nisam igrao godinama....ali kad se igrao bilo je 2 tjedna brijanja kod frenda u stanu sa vrećom t***e :D tak da se može reći da sam bio "bolesno" dobar :rolleyes:

inače milicajac je lei (jako dobar lik) a đemejkan afro mf je eddy koji je totalno gay....gon (mali zmaj) je prebolestan ak ga skužiš....

btw u we7 i k-1 gp 2003 me nema nitko od vas sam da se razmemo :beer:

Freek 10.07.2004. 11:29

Re: ajde dobro sad...

Citiraj:

.

btw u we7 i k-1 gp 2003 me nema nitko od vas sam da se razmemo :beer:

Hmmm, jak na riječima :rolleyes:

vudu2 10.07.2004. 13:15

Kakva je ta V8 za psx?
Koje igre sa autima igrate na kompu (neću reći racing igre jer neke to i nisu)
Jel ima nešto slično gran turismu ili tako nešt? Nešto sa muscle carima?

Freek 10.07.2004. 13:20

Na kompu se naravno igra svi srijali NFS, Toca, Nascar nevjerojatno realno, F1 2002, F1 2004, Interstate

MentalHarikiri 10.07.2004. 14:53

Re: Re: ajde dobro sad...

Citiraj:

Hmmm, jak na riječima :rolleyes:
:rolleyes: korneri 8/10 pada gol, slobodnjaci do 23m 7/10 pada gol, 4 poteza za gol šansu nije nepoznanica, kao ni lovljenje obrane na spavanju sa dugačim loptama ;)
20.8. mi je godišnjica što igram we7 i planiram je proslaviti :D (za ozbač)

k-1 sam možda i još bolesniji tak da slobodno dođete kod mene da vam sefo/lebaner otkloni svatku sumnju šakom u glavu :D
btw neznam za vas ,al u mojoj ekipi se ne igra sa hoostom jer je lik totalno gay...ono nemreš mu kontrirat k.o. udarce i između rundi mu se napuni 1/4 energije....lame

miato 10.07.2004. 15:23

Re: Bleem!

Citiraj:

Originally posted by Killkenny
kontam da probas Bleem!
e sad ne znam prije je palilo...

je, sjecam se vremena dok sam koristio Bleem! :p
cinimise da je bio prvi emulator za PS1, i radio je s 2/10 igrica koje sam isprobao :(

tor 10.07.2004. 17:32

Citiraj:

Originally posted by vudu2
Kakva je ta V8 za psx?
Koje igre sa autima igrate na kompu (neću reći racing igre jer neke to i nisu)
Jel ima nešto slično gran turismu ili tako nešt? Nešto sa muscle carima?

V8 je zakon, ako voliš napucavanja s autima. Ono, ludi auti, puno specijalki, misije su OK itd. Najbolje je u dvoje.

Freek 10.07.2004. 17:51

Re: Re: Re: ajde dobro sad...

Citiraj:

:rolleyes: korneri 8/10 pada gol, slobodnjaci do 23m 7/10 pada gol, 4 poteza za gol šansu nije nepoznanica, kao ni lovljenje obrane na spavanju sa dugačim loptama ;)
20.8. mi je godišnjica što igram we7 i planiram je proslaviti :D (za ozbač)

k-1 sam možda i još bolesniji tak da slobodno dođete kod mene da vam sefo/lebaner otkloni svatku sumnju šakom u glavu :D
btw neznam za vas ,al u mojoj ekipi se ne igra sa hoostom jer je lik totalno gay...ono nemreš mu kontrirat k.o. udarce i između rundi mu se napuni 1/4 energije....lame

Hm, WE nisam nikad igrao. Al zato Iss2 na plejki 1 me nema niko to je garant. Nisam izgubio tekmu već 2.5 godine od ama baš nikog. Kod mene u Iss2 slobodnjaci preko 30m su poslastica 5/10 će bit gol. Dok na na 40m još uvijek uspijevam ga zabit.

tihomir 10.07.2004. 19:49

Re: Re: Bleem!

Citiraj:

Originally posted by miato
je, sjecam se vremena dok sam koristio Bleem! :p
cinimise da je bio prvi emulator za PS1, i radio je s 2/10 igrica koje sam isprobao :(

I ja sam vrtio Bleema! I to još dok ga se moglo skinut na www.download.com.
Od cijele hrpe komšinih CD-a mogao je vrtiti samo one debilne.:D

MentalHarikiri 11.07.2004. 03:21

mislim stvarno...

Citiraj:

Hm, WE nisam nikad igrao. Al zato Iss2 na plejki 1 me nema niko to je garant. Nisam izgubio tekmu već 2.5 godine od ama baš nikog. Kod mene u Iss2 slobodnjaci preko 30m su poslastica 5/10 će bit gol. Dok na na 40m još uvijek uspijevam ga zabit.
tu arkadicu od nogometa mi nemoj spominjati :rolleyes: te fore stavim roberta carlosa u napad i zabijem golove sa davidsom sa 40m ne pale u we :D a ni onaj dupli pas r1+ trokut za bebače :p

u we 6/7 nema šanse zabiti gol iz igre sa više od nekih 23-24m!!!samo ak nema obrambenog ispred tebe i ako ti ne visi na leđima (inače ti igrač pukne ful traljavo) ,a ako igraš protiv true player-a onda ni driblig ne pali u 99% situcija....jedino robotski uigrane akcije i korneri/slobodnjaci

Freek 11.07.2004. 08:30

Re: mislim stvarno...

Citiraj:

u we 6/7 nema šanse zabiti gol iz igre sa više od nekih 23-24m!!!samo ak nema obrambenog ispred tebe i ako ti ne visi na leđima i

Zar nisi rekao da je taj WE realan.:D

MentalHarikiri 11.07.2004. 12:22

Re: Re: mislim stvarno...

Citiraj:

Zar nisi rekao da je taj WE realan.:D
kaj nikada nisi igrao/gledao pravi nogomet pa ti je realno zabijanje golova ko u iss-u sa 40metara??? :D

ok za ozbać: možeš zabiti gol sa "velike"udaljenosti ,ali u 95% posto sitacija ti ode preko gola ili ju golman skine....mora biti teški krump da sa nekih 30m pogodiš jačinu udarca i felš da ide u rašlje (jer ju inače golman skine)

Freek 11.07.2004. 12:41

Igrajući PES3 uvidio sam da gotovo nemoguće zabit gol sa veće daljine od 24m a to baš i nije realno.

MentalHarikiri 11.07.2004. 16:00

Citiraj:

Igrajući PES3 uvidio sam da gotovo nemoguće zabit gol sa veće daljine od 24m a to baš i nije realno.
može se može,ak nema nikog ispred da uđe u blok i ak ti branič nije na leđima

Freek 11.07.2004. 19:33

Citiraj:

može se može,ak nema nikog ispred da uđe u blok i ak ti branič nije na leđima
I tada šanse da zabiješ su 15%, a to da si sam 20m šrije gola na najtežem nivou nikad još nisam vidio.

MentalHarikiri 11.07.2004. 20:31

Citiraj:

I tada šanse da zabiješ su 15%, a to da si sam 20m šrije gola na najtežem nivou nikad još nisam vidio.
TI nisi vidio :D ja ih na 5 zvjezdica jedem za doručak....

akcije i samo akcije, a kad šutiraš probaj držati prema gore i onda felšati prema golu....dobiti češ oštriju loptu

i ne zaboravi na pucačku nogu, slabijom nogom rijetko tko može šutirati...

Freek 11.07.2004. 22:06

Citiraj:

TI nisi vidio :D ja ih na 5 zvjezdica jedem za doručak....

akcije i samo akcije, a kad šutiraš probaj držati prema gore i onda felšati prema golu....dobiti češ oštriju loptu

i ne zaboravi na pucačku nogu, slabijom nogom rijetko tko može šutirati...

Jedem ih i ja al gledaj malo realnije. Recimo nikad prije nisam vidio da je jedan igrač pretrčao cijeli teren sa dvojicom i u jednom trenutku čak i trojicom na leđima. MOra da je Superman kad je tako "jak". Onda najviše živcira kad igrač jednostavno ne doda onamo kamo želiš a da nisi ništa pogriješio na tipkama. Još uvijek nisu sredili realnost tog AI kod dodavanje lopte. I nemoram koje su još nemoguće situacije događaju u PES3 koje u stvarnosti ne bi bile moguće. POboljšalji su grafika naspram Iss2 al i dalje neka velika poboljšanja naspram realnosti nisam uvidio.

MentalHarikiri 11.07.2004. 23:44

manual pass :smoke: (jako teško za izvesti na plejki ali kad svladaš svaka lopta prema napadaču postaje ULTRA opasna)

i naravno super cancel da ti igrač ne stoji ko bedak i čeka loptu :D

Freek 12.07.2004. 08:38

Citiraj:

i naravno super cancel da ti igrač ne stoji ko bedak i čeka loptu :D

pa svo oni stoje ko bedaci na terenu. Dobro za dodavanje al sama fizika igrača još uvijek sux-a.

MentalHarikiri 12.07.2004. 12:49

Citiraj:

pa svo oni stoje ko bedaci na terenu. Dobro za dodavanje al sama fizika igrača još uvijek sux-a.
e to ti je kad ne paziš na detalje...složi si formaciju 3-4-3 ili 3-5-2 svakom igraču osim obrambenima složi gdje da idu prilikom napada i nemoj zaboraviti koristiti taktike u igri (vidiš da ti protivnik igra presing...narediš svojima da igraju na kontre)...u mom setupu napadam sa 7 igrača i branim se sa 7 igrača i mislim da je to najbolja opcija....

Freek 12.07.2004. 12:56

Ja koristim formaciju 3-4-3 u svim nogometnim igrama več 3-4 godine. I već sam se tolko navikao na tu formaciju kad igram s frendom u dvoje, a on uvijek želi 4-4-2 uvijek se zbunim u napadu i dodam u prazno kad sam navikao na jednog igrača "viška" u napadu.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:13.