PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Overclocking (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Overclockiranje u stvarnom životu @ BUG (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=112210)

syss 02.07.2008. 16:10

Daddy & masni - 10.281s | QX9650 @ 4532MHz, 1.7v | Crucial Ballistix Tracer 800 @ 824MHz, CL4, 2.2v | Asus P5K | zrak

samo ću ovo napisati i ništa više, pošto se kolega dedi štedi :D

Baja 001 02.07.2008. 21:35

Citiraj:

Autor syss (Post 1074632)
Daddy & masni - 10.281s | QX9650 @ 4532MHz, 1.7v | Crucial Ballistix Tracer 800 @ 824MHz, CL4, 2.2v | Asus P5K | zrak

samo ću ovo napisati i ništa više, pošto se kolega dedi štedi :D

Tolažu, da to uopće nisu istine...kojekakva masonska glasila :p

Da ali onaj Overkluker ima MOČNU MATIČNU i super PROCESOR i uber hlađenje pa to njemu slabo ide, sigurno ovi muljaju ;)

Pa zaključak je da Daddy & masni LAŽU :p :D (zajebajem se)

Daddy 02.07.2008. 21:52

Napokon busted, pravi si Baja :D

nex 03.07.2008. 07:52

Sto ce klinci skuriti proceva i ploca kad krenu slijediti ove upute iz Buga :hitthewal:

Kupio sam taj broj nakon dugo vremena samo zbog testa fotica, a doticni test mi je teze sranje.

thedream 03.07.2008. 08:12

A tek test zvučnih sad nedavno..jel zadnji broj? 10 zvučnih jedna gora od druge,i naravno pobjednik iliti best buy je x-fi gamer..

1. kad nema ništa drugo općenito
2. kad nema ništa bolje za 450kn

Šta se nisu mogli udostojit testirat baš modele kojih nema na našem tržištu,pa bože moj,link,ljudi će gledat di ima,pa će naručit,jel to tursko selo ili kvantna fizika..tako nešto napravit?

Da su copy,pasteali test zvučnih od bilo kuda..ajde..al ovako kad sami rade test,još gore..

A test konfi,najjača grafa 9600GT...predivno.

maX 03.07.2008. 12:25

proletio sam par zadnjih bugova, skeniranih i skinutih sa torrenta, neki lik svaki mjesec stavi rapidshare link na newsima...
uglavnom, hrpa bljuvotina, sranja i izmeta, nema smisla vrijeme trosit na takve gluposti

thedream 03.07.2008. 12:36

Citiraj:

Autor maX (Post 1075467)
proletio sam par zadnjih bugova, skeniranih i skinutih sa torrenta, neki lik svaki mjesec stavi rapidshare link na newsima...
uglavnom, hrpa bljuvotina, sranja i izmeta, nema smisla vrijeme trosit na takve gluposti

A tek 35kn x 12mj..kupiš 2x2gb rama radije...:chears:

Dizel 03.07.2008. 12:44

Bolje 4 gajbe pive i zderes se i overklokiras s ekipom kao macak :D

Tekla 03.07.2008. 15:37

a sta ces, bugovite su novine ^^
Ljepo im pristaje ime.

Optik 03.07.2008. 17:10

Ok, nisam neki pripadnik/fan/etc. BUG-a, ali jednostavno ne kontam odredjene ljude. Slazem se sa vama da casopis moze biti i kvalitetniji, ali svi vi koji pljujete po vec navedenom-jeste li se mozda ikad okusali u pisanju nekog review-a, clanka ili slicno tome? Mogao bi se kladit u crt kantu da pola vas koji ste se ovdje javili niste to napravili i ne znate kako to zapravo izgleda. Svi bi nesto pisali, kluokali, natezali, neamtipojmastaradili a nikog ne vidim.
Lako je pljuvat po necemu sto niste probali... :nono:

ps.ne poticem nikakvu raspravu nego samo zelim da malo razmislite prije sljedeceg klika *posalji odgovor* :smoke:

Crash009 03.07.2008. 17:34

Citiraj:

Autor Optik (Post 1075752)
Slazem se sa vama da casopis moze biti i kvalitetniji, ali svi vi koji pljujete po vec navedenom-jeste li se mozda ikad okusali u pisanju nekog review-a,

Jesam, sa punih 16 godina. Kada mi se bude dalo prosetati do frenda skeniram ti.

Optik 03.07.2008. 17:48

Gle, nisam nikog imenovao, niti se ti trebas osjecat prozvanim. Ovo sam govorio u globalu, ljudima koji su se *osjecali prozvanima* pa se nasli komentirat ne strucnost/pisanje gluposti u BUG-u.

Gilbert5 03.07.2008. 17:49

Citiraj:

Slazem se sa vama da casopis moze biti i kvalitetniji, ali svi vi koji pljujete po vec navedenom-jeste li se mozda ikad okusali u pisanju nekog review-a, clanka ili slicno tome? Mogao bi se kladit u crt kantu da pola vas koji ste se ovdje javili niste to napravili i ne znate kako to zapravo izgleda. Svi bi nesto pisali, kluokali, natezali, neamtipojmastaradili a nikog ne vidim.

Potpis. U pravu si u jednu ruku. Ja sam par dana proveo u istraživanju i razmišljanju o PSU reviewima i kako bi se to moglo kvalitetno napraviti. Normalno da sam shvatio da je to puno pretežak posao, iako se na prvi pogled čini vrlo jednostavno.

Ali, kada pogledam s druge strane, kada se čovjek uhoda u posao i dobro je plačen, nema isprike za traljave članke i nedovršen posao. Nemam novi Bug, ali prema ovome kaj je Razer napisao - nema isprike za takve bljuvotine.

Optik 03.07.2008. 18:16

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 1075776)
Potpis. U pravu si u jednu ruku. Ja sam par dana proveo u istraživanju i razmišljanju o PSU reviewima i kako bi se to moglo kvalitetno napraviti. Normalno da sam shvatio da je to puno pretežak posao, iako se na prvi pogled čini vrlo jednostavno.

Imao sam osjecaj da ces se javit, bas zbog toga sto si sjeo i sagledao cijelu situaciju. Nazalost vecina ekipe to hoce okusit na drukciji nacin i tu nastaju problemi.

ps. mislim da cu dobit antec truepowertrio 650w za nekih 30-40 kn :D
detalje ne pitaj :D

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 1075776)
Ali, kada pogledam s druge strane, kada se čovjek uhoda u posao i dobro je plačen, nema isprike za traljave članke i nedovršen posao. Nemam novi Bug, ali prema ovome kaj je Razer napisao - nema isprike za takve bljuvotine.

Naravno tu se opet slazemo-no eto, ono moje i dalje stoji.

:beer:

Kimi 03.07.2008. 18:51

Ja isto ne razumijem čemu toliko žestoko pljuvanje po BUG-u.Inače,dobra su ima rješenja za geek test:D.

zlikovski 03.07.2008. 19:18

Ima i u Bugu pc-ekspert forumaša i rade dobro recenzije hardware-a.
Naravno da "naš izbor" i "best buy" diktira nešto drugo ali se između redaka da sve pročitati.
Meni je još BUG najbolji od naših časopisa.
A sad što se tiče onog članka o overclockingu - dobar je da se malo nasmiješ :D:D

@Daddy&Masni klokaju sa box kulerom i vanila pločom bolje od tog švabe

syss 03.07.2008. 20:41

Citiraj:

Ok, nisam neki pripadnik/fan/etc. BUG-a, ali jednostavno ne kontam odredjene ljude. Slazem se sa vama da casopis moze biti i kvalitetniji, ali svi vi koji pljujete po vec navedenom-jeste li se mozda ikad okusali u pisanju nekog review-a, clanka ili slicno tome? Mogao bi se kladit u crt kantu da pola vas koji ste se ovdje javili niste to napravili i ne znate kako to zapravo izgleda. Svi bi nesto pisali, kluokali, natezali, neamtipojmastaradili a nikog ne vidim.

ps.ne poticem nikakvu raspravu nego samo zelim da malo razmislite prije sljedeceg klika *posalji odgovor* :smoke:

dobro kakve ovo veze ima sa lošim klokom u bagu?

Brown Acid 03.07.2008. 21:00

..ajde bar se možete nasmijati onom wanna-be-klaunu što recenzira na BugTV-u :nekontroliranopovraća:

Optik 03.07.2008. 21:31

Citiraj:

Autor syss (Post 1075894)
dobro kakve ovo veze ima sa lošim klokom u bagu?

Taj klok bolje da ne komentiran, ja sam samo komentirao ovaj nastali OT koji je vezan uz sprdanje bug-a.

syss 03.07.2008. 21:33

aha oke then :D

Rux 03.07.2008. 23:52

sprdnja bug-a u ovoj temi je proizisla bas iz tog "uber-clock" clanka :) istina je da je bug dobar ali klincima do 13 godina koji su tek poceli provaljivat neke stvari haha...isti ti ce kasnije zavrsit ovdje sa pitanjima kako ovo kako ono ;) i gdje im je onda bug? ... kod razera i ekipe

Baja 001 04.07.2008. 01:11

Citiraj:

Autor Rux (Post 1076088)
sprdnja bug-a u ovoj temi je proizisla bas iz tog "uber-clock" clanka :) istina je da je bug dobar ali klincima do 13 godina koji su tek poceli provaljivat neke stvari haha...isti ti ce kasnije zavrsit ovdje sa pitanjima kako ovo kako ono ;) i gdje im je onda bug? ... kod razera i ekipe

A onda Razer naplaćuje trikove ;) i sada je dao obavjest da se okane njegova PMa, tako da posao cvate :)

Rux 04.07.2008. 01:13

bice love bice love :) da su ovi bugovci pametni nasli bi prave ljude za taj posao pa da ljudi mogu stvarno i naucit neke stvari iz tih novina! ...ali cuj, mozda je nekom u cilju da ljudi ne nauce neke stvari tako da im mogu prodavat muda pod bubrege :D

Razer 04.07.2008. 01:19

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1076148)
A onda Razer naplaćuje trikove ;) i sada je dao obavjest da se okane njegova PMa, tako da posao cvate :)

Gotovo je sa Razerovom dežurnom (24/7) tehničkom/info službom čisto da se zna.

Ajde da se ima mjere, obzira... ali toga se nema, kao ni pristojnosti, čast izuzecima.

Prvi u redu je slavni vservera. Taj slučaj da ne spominjem, cima za svaku sitnicu na PM, a okolo se etiketira kao extreme clocker...

Ontopic: razlog otvaranja teme iskreno nije bio opetovano pljuvanje po BUG-u, kao časopisu, nego sam samo htio čuti vaše komentare na konkretni članak.

Citiraj:

Autor Baja 001
A to ti je kad se trudiš i napraviš dobru stvar, napravi neki sranje da niko ne kuži tj. da je crap i nitko te neće zvat

Neznam što si mislio pod ovim, no ne pada mi napamet raditi gluposti da izgubim svoj kredibilitet.

Baja 001 04.07.2008. 01:20

Citiraj:

Autor Rux (Post 1076151)
bice love bice love :) da su ovi bugovci pametni nasli bi prave ljude za taj posao pa da ljudi mogu stvarno i naucit neke stvari iz tih novina! ...ali cuj, mozda je nekom u cilju da ljudi ne nauce neke stvari tako da im mogu prodavat muda pod bubrege :D

Ma kada ti posao ide OK, i kada imaš dobru lovu, onda ti se još manje da radit. Što se njih tiče ne izgledaju mi kao neki stručnjaci IMHO ali da se mogu malo više potrudit mogu... :kafa:

A što se tiče MUDA pa njima i nema velike koristi, jer onaj tko zna ne konzumira takve stvari, a onaj ko nezna njemu je to uber cool! :fiju:

Žao mi je što sam raskrinako Daddya, sada svi znate da onakav OVERKLUK ne postoji sa onim komponentama, trebalo mu je bar DICE/LN2 :p :D :D :D
Citiraj:

Gotovo je sa Razerovom dežurnom (24/7) tehničkom službom čisto da se zna.

Ajde da se ima mjere, obzira... ali toga se nema, kao ni pristojnosti, čast izuzecima.
A to ti je kad se trudiš i napraviš dobru stvar, napravi neki sranje da niko ne kuži tj. da je crap i nitko te neće zvat ;)

mislav_os 04.07.2008. 04:10

De nisu normalni...Njihove testove sam prestao citati prije 23975203756 god(mislim,nikad ih ni nisam citao) :kafa:

Dizel 04.07.2008. 10:06

Kostala je njegovog starog cca 2000+kn u kompenzaciji, a to nije da je nista :D

@Optik; svatko je placen za svoj posao i treba ga dobro napraviti inace leti. I onaj koji cisti nuklearni reaktor i onaj koji sjedi u saboru(oni malo teze, jer su predebeli i predebele koze), mislim da su likovi iz Buga vise nego solidno placeni i citatelji ce im sami presuditi za bljuzge koje u zadnje vrijeme serviraju kao neki IT magazin koji vise nije ni sjena starog Buga s polovice devedesetih.

Naravno da se struktura citatelja mijenja i danas je sve dostupnije nego u doba 56k modema, ali toliku masu reklama i offtopic tema u takvom casopisu gledati je bezveze. Ponekad kupim PC Chip i takodjer gledam kako i taj casopis takodjer odlazi u 3 strine materine, ubacili su Moby uz magazin i teme broja su im u lagano u komi pogotovo kad se dogodi GPS i autoelektronika. IT casopis bi se trebao baviti istrazivanjem kuda ce novi procesori, grafe itd, najavljivati sto se kuha u svakom taboru, predstavljati nove platforme i objasnjavati kako doticne funkcioniraju, a ne posvetiti temu broja kako ugraditi LCD ekran u naslonjac sjedala snobovskog auta.

-Stinger- 04.07.2008. 10:29

ja ne pamtim kad su bug-ovci ikad nešto pametno napisali, obično melju tamo takve gluposti da te bog sačuva :chears:

Dizel 04.07.2008. 10:34

Ma dobro, ne treba bas toliko ici u krajnost, meni se u zadnje 3 godine jedino dopao njihov osvrt na nove platforme prije nego sto je trebao izaci Conroe i najavio Intelovo drobljenje AMD-a jer doticni nisu bili ni blizu 65nm, a Intel je vec radio na 45nm procesorima.

Inace, mislim da je najvise promasaja sto se tice tehnologije ispucao stari bradonja Barney u PC Chipu, taj se nalupao toga da ne znam u kojem je stojkovcu na trgu i poslije kojeg konjakosa pisao svoje tekstove, hehe.

b1tterman 04.07.2008. 17:20

pitam se zašto bugovi autori i urednici ne pročitaju koju temu na pcekspertu prije nego idu pisati nerealne članke.

točno se vidi da im guraju lovu da ostave koju dobru riječ čak i za proizvode koji nisu ni zakurac.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:21.