![]() |
U slučaju zamjene, jednostavno možeš ići i na jeftiniju, Pro, verziju ploče.
|
ma sad tih 100kn na 1000kn mi ne igra neku veliku ulogu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ma gladna je topline,struje..i prostora,kao svaka svinja:D:beer:, ne znam, ja igrao na 3.2,3.4 i 3.6..meni isti qrc..1500 marka,do 1800..razlike...a u igrama frapsom moža 5fps u ETQW,UT3,Crysisu itd..prema tome..ne vidim neki pomak.. možda 64-bitna vista,2x2gb nekog dominatora pa da igre lakše dišu..ionako čitam sve više da tamo brže rade igre,sad na koju to foru,ne bi znao..al upravo to,da lakše kao dišu...brže se loadaju,itd... |
Koju P45 ploču preporučate?
Vidim na nabavi.net da su u nas trenutno dostupne jedino Asus i Gigabyte, s tim da reviewi na internetu više hvale Asusice nego Gigabyteice... Možda još počekati bolju ponudu? |
Po cijelom podforumu padaju preporuke Asusica, mislim da pored toga nema razloga za sumnju. Osobno bih prije išao na Asus nego na Gigabyte.
Nego, kaj će tebi P45 pored te DFI-jke? |
Ocem imat najveceg u selu...
Mislim stvarno, ta ploca ima sve sta ce ti trebat, pa cak i ono sta ti ne treba. |
Citiraj:
U XP-u sve radi besprijekorno, ali Vista zeza naveliko. Ne mogu niti SP1 instalirat jer onda ne želi više bootat, a P45 ploče sa sobom donose i novi ICH10R chipset koji će, nadam se, riješiti taj problem... Osim toga nisu toliko skupe, a ova ploča se može još uvijek lijepo prodat i mislim da razlika neće biti velika. Razer, ajde, tebe slušam, ipak imaš najviše iskustva sa pločama - koju da uzmem, ili da još počekam? :fala: Citiraj:
|
Mislio sam da će P5Q danas stić, al će doći sutra ipak. Pa eto, budem napravio detaljnu
usporedbu upravo DFI LP UT P35 i Asus P5Q Dlx, i napisao nešto više o svemu tome. |
Citiraj:
|
Meni se čini da je ploča zvjerka,aa Razer?Jeli došla u ruke
http://pce.hostili.com/images/7859-s...10om_thumb.jpg edit:sad sam tek vidio da je ovo ddr3 verzija. :hitthewal: |
Danas sam ima priliku vidit P5Q u jednom kompu u firmi.
Ploča je ok, lijepo izgleda ali 24pin atx konektor se nalazi na istom mjestu kao i na asrockicima :eek: što je užas... |
Citiraj:
|
Eto, ploča je upogonjena. Samo jedna VELIKA zamjerka Asusu. Prvi bios je katastrofa. Ploca je na prvom paljenju bila mrtva, pa nakon nekoliko CLR Cmosova i paljenja i gasenja, nekako se je dobila. pa onda nije prepoznala 3 od 4 SATA diska, pa se nakon par paljenja i gasenja dobila pa je prepoznala diskove... tek sa zadnjim biosom, stvar radi kako treba.
sad jos samo da naucim kako se kloka, nema mi kraja :) idem do Overclocking podforuma malo :) |
hm...
bios je prekompliciran za mene :) jel ima netko da je ovu plocu proucio pa da malo detaljnije opise overklokanje iste :) u overclocking manualu se bas ne snalazim buduci je za gigabyte ;( |
Citiraj:
|
eh, bas sam pikirao neku takvu plocu...sad sam pribavio gigabyticu P35-DS4 i mislim da necu imat potrebe mijenjat ju te da cu preskocit P45/x48 chipsete, osim ako ne uleti neka jebeno dobra ponuda :D
bolje da tu lovu utrosim na neki veci hard :D |
Dobro da je određena osoba našla vremena i prostora da po 1798 put spomene svoju uberkool grafičku koja je nije koštala ništa..
|
LOL :roller::D
|
Citiraj:
|
evo, neš sam uspio iskemijat da mi bude stabilan na 4,05GHz :)
u sigu je link na validator :) od vas experata sto se overclockinga tiče, nadam se da ćete jednom naći vremena da AMI-jev bios na P45 asusicama detaljno razvalite. :) |
dobro kada ce Asus Maximus II Formula vise doci kod nas? :)
|
P5Q(3) Dlx nije dovoljno dobra?
|
ova ROG ima Supreme FX pci-e zvucnu karticu ;)
to ti je ono; zasto obicni Golf kad mozes imati GT? |
Naravno, ako možeš, zašto ne...
|
Eo ja imam asus p5q-e i e8400,
fsb je bez problema išao na 512,malo troši i malo se grije,ali ima slabije rezultate od x38 i x48. |
ne kuzim... pa supreme fx sa m2f ima isti chip kao i p5q-e/deluxe, tak da je tu razlika izmedu golfa gti i leona fr :)
|
Citiraj:
Em je ploča P45 i ima za mene savrsen layout i opet zbilja dobro izgleda(maximus II formula) |
ne, bas taj model Supreme FX-a ima X-Fi procesor i podrzava EAX 5.0 ili 4.0 nisam siguran
@ Decima MAS compadre (campeonato) *thumbs up* |
Taj model ima EAX 4.0, cip ne podrzava 5.0. il tak nekak.Evo link.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:21. |