![]() |
Citiraj:
|
Preskačem ovu seriju:D Tek san stavija 8.5:)
Počeli su mi ić na k s izlaženjem drivera svako 15 dana:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Doduše kako je krenulo, uskoro će i grafičke izlazit svako mjesec dana:D |
Sto mi na Catalistu 8.6 nista ne radi kako treba? Kad pokrenem Crysis na uvodu sve hijeroglifi i u meniju samo slova vidim pozadina non stop blinka? Test drive Ulmtd steka ko da nema nikave grafike? Sta je ovo. Sa 8.4. verzijom sve sljaka kako treba.
|
koji driveri official podrzavaju 4850?
|
Još nijedni, ali imaš hotfix baš za tu seriju.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovako, imam par (nOOb) pitanja:
Instalirao sam Cat 8.6, sve radi kak treba, čak i bolje nego 8.5, tako da nema nikakvih problema po tom pitanju. 1. Nego, zanima me, već dulje vrijeme pratim na Powercolorovoj stranici njihove drivere za HD3870 seriju, i evo tek danas vidim da su ih izbacili. Al, fora je u tome što su (iako su ih izbacili 13.6.) verzija 8.3. Jel to oni drukčije numeriraju svoje drivere, il su to stvarno 8.3 driveri (ako jesu, vjerojatno je bolje ne stavljat ih, obzirom da su stari) ? 2. Jel bolje stavljat drivere od proizvođača il službene ATI-jeve? Čitao sam malo prije post, čovjek je imo problema sa Sapphire karticom, i instaliranje Sapphire drivera mu je riješilo problem(sa ATI-jevim je imao problema šta god pokušao). Znači, nije da imam problema sa driverima, sve radi odlično, i sa svakom novom verzijom (pogotovo sada sa 8.6) se vidi barem malo pobolšanje, samo ne znam jel možda bolje stavit od proizvođača drivere obzirom da su baš za taj model grafičke (PCS verzija u mom slučaju). Znam, reći će neki "Ak sve radi kak treba, nemoj dirat!" :D , nego čisto da se informiram.:fala: :respekt: |
Sa 8.6 svako malo zablokira Terratec HC (reset display driver) kao i DVB Viewer, a u MPC HC ne rade filmovi sa kojima je radila hardw. akceleracija (za ovo nisam siguran je li do drivera ili nove verzije MPC 1.1.0.2).
EDIT: Radi se o gigabyte 78G-S2H, a ne ovoj iz potpisa. |
oce li vise driveri za 4xxxx verziju XD
|
Citiraj:
|
Evo, počistio sam sa DC i stavio onaj hotfix, ali ništa od toga, vraćam se na 8.5.
|
Citiraj:
|
neznam za ostale ali ja sam se konacno maknuo sa 8.3 drivera i sa ovima prvi put nemam ama bas nikakvih problema. istina da nisam puno igara probao ali recimo u cod4 fakat ima pomaka, dobio sam na nekim mapama (konkretno Bog) i do 40% povecanje FPSa...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hmm, sad sam instalirao 8.6 drivere na svoju x1950pro grafu, ali svakih 10 sekundi mi se pojavljuje ovaj prozor i nestaje nakon 1.5 sekundi... I tak stalno dok upalim CCC. Zasad se vraćam na 8.5.
http://img397.imageshack.us/img397/3...5750fw6.th.png |
Citiraj:
Promijeni "GRID".exe u "rd3".exe . I uživaj u fps-ovima u rangu GTX280:goood:! Iako se meni ovakve stvari ne događaju ni sa orig. exe-om. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa jesi probao? |
Citiraj:
|
Citiraj:
rd3 (Race driver 3) ima jako dobar crossfire profil u driverima kojeg Grid još uvijek nema. Promijenom naziva exe-a koristiš oba gpu-a na 3870x2. Probaj pa vidi. Meni leti. |
Citiraj:
Probao sam - nema razlike. Kada uključim bilo koji msaa (2,4,8x), ne mogu ući u utrku, a kada uključim msaa level 1,2 ili 3 onda uopće ne vidim igru (ni menu, ni animacije, ništa), iako čujem zvuk, a kada isključim sve te antialiasinge, onda igra izgleda usrano i još ktome trza :( (detalji ultra, 1920x1200) |
Citiraj:
Koristi ih ali ne kako treba. U readme file-u piše da engine ne podržava dva gpu-a a driveri nisu još za nju popeglani do kraja. Meni sve radi bez greške na 1600x1200, ultra detalji, 4xMSAA od 75-110 fps. (sa rd3.exe) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja ih mjerim sa Frapsom. BTW, jesi probao reinstalirati igru? |
Citiraj:
Testirat ću sa frapsom pa javim rezultat... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:22. |