![]() |
ja mogu reci da sam u zadnje vrijeme imao par "ciscih, jednostavnijih" i brzih/bezbolnijih trgovina na newsima nego ovdje... zalosno al istinito
|
Nakotilo se trgovačke gamadi na Tržnici, a svi redom jedni zayebanijih od drugih. Samo gledaju di bude ko koga zayebal, dok se s frendovima prek IM programčeka, dogovaraju koju laž bude ovaj treći bacil na forum, tak da ne dospiju na crnu listu. Ili ne daj bože da moraju vratiti novce. Sve im pada u vodu, kad im na vrata pokucaju prevareni, a mama i tata se crvene od sramote.
|
Citiraj:
sada ne znam koliko je tebi glasno..ne prelazi mi bucnost venta za cpu a on je deklariran na 25db. sve ovisi sta je tebi glasno:) |
Lako je za trznicu, za to uvijek postoji "Task force" u svakom selu s foruma :D
|
Citiraj:
|
Nisam puno testirao al evo UT3 na 1920x1200 detalji na medium i high ide fino
|
Uvatija san malo vremena pa san progugla ovaj OC model iz HG Šrota i to je ovo čudo.
Koliko vidin jezgra joj je jača za ~50 MHz od standardnog 3850/512MB modela, a memorija nekih ~140 MHz. Sviđa mi se:D Lipo:) Još samo da nije nestalo:D |
ja sam narucio prosli tjedan u hg šrota,,, sutra mi ujutro stize tako mi je reka ovaj ode u makarskoj :D
kad sam naruciva u sridu reka mi da ima jos 41 u centralnom lageru :D |
Kako izgleda, to je gotovo ista kao Powercolorova PCS serija...
@McG; Naravski, lagano repetiranje s AK-74 aka kostolomac i pucanj upozorenja u zrak, zveckanje cahura metaka pred vratima njegovog toplog doma i iz auta ispred kuce tresti "...baci bombu, goni bandu..." pa nek si bandit misli hoce li vratit novce iz prevare :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
polako nestaju |
Ima isti cooler kao moja ex-3870tka club3d? Ma to je životinja od kartice,700kn..pih..best buy na n-tu...:beer: Club3d mogu samo preporučiti...
|
Citiraj:
jos malo pa nestalo:D:chears: |
U Splitu ih nemaju:fiju:
Jebate kako mi ide na kurac to pposlovanje....101 podružnica i jedno skladište, pa sve šta naručiš moraš čekat. Ma nije problem sačekat dan, dva al mi idu na kurac pošto san u njih do sada uzima možda 10 artikala, a od tih 10, 9 san ih čeka:D Pita san koliko ih je ostalo, pojma nema:D Al zato mi je tija uvalit onu obično 3850 za 1000 kn, kaže kao: iste su...:hitthewal: Jesu, sa razlikom od 300 kn:D |
... e i hladenje je losje :D,,, ja sad bio u trgovini od šrota jos nije dosla,,, rek mi do 14 sata ce doc :D,,, a tako ti je i kod mene treba im tjedan dana za jedan artikal xD :D
|
Citiraj:
Čua san u prijatelja ovaj cooler i nekako mi se ne sviđa tolika buka (znam, freek san:D), pogotovo pošto trenutno iman ovu x1650 čiji je cooler na glasu kao nečujan i stvarno je nečujan do nekih 60%, a više mu ionako nedam da ide:D |
a neznam kakav je ovaj Zero, mislim da dobro hladi a sad koliko je bucan neznam :D
to cemo vidit kad dode :D a za S1 pa trebao bi ic nisam siguran. |
Malo sam zahrđao s tim novijim modelima ati kartica...kakva je ta hd3850 u odnosu na x1950pro koji sad imam? vidim da je dx10, podrška za hd i to, ali me zanima koja je razlika u igrama...
|
Citiraj:
Jednu stavi lijevo, jednu desno i pokreni dvoboj;) |
Citiraj:
S1 ide bez problema, ali Zerotherm-a je šteta skidati dole jer dobro hladi. Samo ga treba prespojiti na adapter ili potenciometar. Ak niš drugo, ušediš 150kn kolko košta S1. Kartica je skroz identična PowerColor PCS seriji, samo su druge naljepnice gore. |
Citiraj:
|
Ide S1 gore kao sto mi pise u sigu...
Koristim ga potpuno pasivno a temp su: do 40C u idle-u i do 55C u loadu (potpuno stabilno... komp je radio 2 dana bez gašenja...) Orginal hladnjak nisam niti jednom koristio jer me zujalice uopce ne zanimaju... |
Citiraj:
ima tko mikrofon pa da snimi koliko je to kod vas glasno:) |
Imam napajanje 300 W, oce li moci ili trebam uzeti jace :(?
I kako izgleda overclock sa ovom grafom? |
Citiraj:
Ovreklok ti izgleda isto kao i na drugim grafama, pomičeš slider u desno (ili gore) i vidiš dokle ide mali. ;) |
Gilbert možda sam ja nešto krivo shvatio u tvome postu, ali 300w nije svugdje isto.
Ali ukoliko ostale komponente nisu zatjevne 300w dobrg napajanja će ti biti dosta jer ona troši oko 100w +/- |
Citiraj:
Ja sam imao 3850 PCS, Stackera na stolu pored sebe i kažem ti da se čula itekako. |
Citiraj:
Normalno da nije isto. Vjerovatno da ima Codagen ili neki drugi šrotex, star 7 godina i s 12A na +12V. Možda će raditi, ali vjerovatnije da neće. :) |
Definitivno bih uzeo ovu kartušu samo ne znam jel se isplati sa obzirom da imam X1950GT. Koje su razlike ? Dobivam li uopce sta sa time ili sam na istom.
Molim experte da se izjasne :kafa: |
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:44. |