![]() |
Jel tu ima mjesta sumnji? :D
|
pozdrav evo mene nakon 4dana norijade opet za kompom u normalnom stanju
odluka je pala(VALJDA) http://www.hardveraj.hr/shop/product...roducts_id/708 +neki pasivac i mislim da bude to ok radilo? još je toxic ostao trn u oku zbog veće frekvencje jezgre.... recite kaj da radim hehe pa da beshtija ne čeka predugo |
To je vrlo dobra cijena za tu karticu koja je praktički ista kao i 9800gtx.
|
Ja sam se odlucio za Toxica samo iz subjektivnih razloga.
I kad su svi bili na AeeMDeju 64, ja sam se vukao na Intelu Smithfieldu/Presleru :) |
A što nisi sad faca sa Phenomom? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
samo to nije različitost nego stvar osobnog iskustva odabira i dubine đepa a fala bogu danas je punuda tolika da boli glava samo šteta da nam proc ovise samo o 2firme premda amd pada prema dole na veliko možda završi ko i s gumama u F1 pa svi furamo intela samo |
da ono je drago - Dragan Došen.... baš mi palo na pamet da tamo otvorim temu i ubacim sve one njegove provale sa linksa i PcE-a :D
btw za 1150kn 8800GTS 512 je definitivno najbolja kupovina svima osim Jelcu jer on ipak ima drugačiju ekonomsku računicu. :D Nikakvo kalemljenje aftermarket coolera nije potrebno jer je onaj stock cooler i više no dovoljno tih. Sad koliko je brža od HD3870 to ovisi od igre do igre ali činjenica je da je brža |
ja sam već uzeo ac.S1 nadam se da nije propust i da bude dobro hladio bez venta-protok zraka je bitan kaj ne?
|
Ako hoćeš dobro i tiho,onda kupi bilo koju 8800GT do 1200-1300 kn i ovog pasivnog hladnjaka:THERMALRIGHT HR-03 GT pasivni za VGA oko 380-400 kn.A moreš i HD3870/3850,hladnjak paše na sve te kartice.Imaš i ovu:SAPPHIRE ATI RADEON HD3850 ULTIMATE, 512MB DDR3, 256bit, DVI, TC, VGA cooler on Heat-Pipe, Full Retail za 1300 kn.
|
a kao S1 ne hladi dobro....
mislim da nema potrebe davat 400kn za pasivni cooler za karticu btw imam 8800GTS 512 u stroju i jedino kaj čujem su motori diskova |
Nek uzme ovu 3850 ultimate i to je to,sasvim dovoljno jako i tiho zbog pasivnjaka.I cijena je dobra.
|
cijena joj je malo previsoka
za 1300kn ima boljih kartica na tržištu npr HD3870 Toxic dođe manje a ima odlično hlađenje btw vidim nisi vidio da kolega već ima Accelero S1 tak da kupovina Ultimate izvedbe grafičke kartice nema nekog smisla |
ma kakvih 1300kn za 3850... pa 3870 ultimate se nade za 1150kn...
|
Mislim da je Toxic ipak najbolja kupnja od HD3870 serije zasad, bar dok ne dodje PowerColor HD3870 SCS3 :D
|
naravno da nije.
pa 300kn je skuplja od 3870 sa DDR3 memorijom i 150kn skuplja od one sa DDR4, a te se isto mogu OCat na frekvu toxic... |
ali nemaju cooler ko toxic verzije
|
Citiraj:
|
...
Citiraj:
kako god... za tu lovu ipak se vise isplati nvidia |
ne znam kak da ti objesnim ali jedno je kak se cooler čuje na svom maksimumu a drugo je kak on hladi na optimalnom broju okretaja di je još uvijek relativno tih
i cooler na 8800GTS je pun k glasan na 100% al kaj mi to znači kad mi nikad ali baš nikad nije prešo 40% di ga još uvijek praktički ne čuješ no iskreno za oko 1200kn Zotac 8800GTS 512 je definitivno bestbuy grafa |
da ma to sam i mislio... meni se cini glupo dati love za 3870 koja je skuplja od 8800GT/GTS a ove je peru u bas svim testovima
|
samo da vas obavjestim graf i s1 je več naručena i plačena tak da nema više mjenjanja
i ultimate ima prilično glasniji stock vent možda i najglasniji opčenito |
Citiraj:
Ti si pobrkao nešto Ultimate verzije su pasivno hlađene |
joj da jbg toxic a ultimate opet smeta zbog pasivca s gornje strane...
|
Meni buka ne smeta,kak sam prije rekel,nek se čuje mrcina xD
Pasivnjaki me uopće ne privlačiju.Ali svako ima svoj ukus i ako očeš tihu onda ti treba pasivno hlađenje definitivno. |
Citiraj:
Koliko znam, polovne HD3870 vec idu po 800-900kn, a 8800 G92 su prek 1000kn. I to je ta razlika u cifri/3D čmarkovima. Meni je bolji deal dati 150kn manje za grafu i ostatak zapiti, a i ovako mi sve na HD3870 leti naspram X1950Pro. Ne znam tko ti je trkeljao da je glasan kuler na Toxicu u full loadu, ja sam svoju bas jucer tlacio u ATT artefakt skeneru satima dok sam trazio max. stabilan takt i ne mogu reci da je ono glasan za popizdit. Cuje se, normalno, ali niposto da je to neka buka. |
idu polovne za 800-900 ali kad sam ja reko da se ne isplati sam mislio na onu cijenu od 1300kn u ducanu :)
|
Best Buy grafička do 1000 kuna?
Lijep pozdrav! Ovako,postojeću Asusovu 7600GT bi trebalo zamijeniti pod hitno. :D Pošto na tržnici i nisam dobio baš previše ponuda, odlučio sam nabaviti potpuno novu. Dakle, kartica može biti i AMD-ova ili nVidia PCIE!, nevažno, cijela maksimalno do 1000-1100 kuna i da obavezno može upogoniti sve novije i nadolazeće igre (ko' bi reko...), Crysis i Fart Cry pod must (lol!). Još nešto, tražio sam da kartica obavezno mora imati HDMI izlaz jer bi se spajala na LCD TV, no tada mi je kolega na forumu rekao da postoje donglovi i kablovi DVI@HDMI. Kada se spoji tako jeli je kvaliteta uopće nešto lošija od HDMI na kartici + HDMI TV-a ili je ista stvar, hoće li se ćuti i zvuk?
Evo, razmišljam o: http://www.hardveraj.hr/shop/product...roducts_id/775 - Gigabyte VGA ATI HD4850 512MB GDDR3 PCI express Može li se šta bolje od ovoga naći za te pare? Hvala! |
ne može
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:36. |