![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Imao sam comodo, zonealarm je puno bolji. Windows firewall ne daje nikakvu zaštitu, osobito ne nekom tko je na privatnoj wireless mreži ( oko 40 ljudi ). Imao sam i avg i avast. Ti ne uspoređuješ ozbiljno avg i avast sa bitdefenderom, prije sam svako malo neki virus ili trojanac imao, sad ništa otkad imam te programe ( birao sam programe po ocjenam stručnjaka ) a ne rekla kazala. Da, mogao sam uopče ništa ne instalirat pa bi boot bio najbrži. Sad sam napravio sve, sa brzinom boota sam zadovoljan, kao i svim ostalim što sam napravio. To bi bilo to za ovu temu od mene, vidim da ima puno čudaka ovdje. Adios |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Što se tiče tweakanja možeš i napraviti custom XP pa izbacit/ubacit sve šta ti odgovara! Imaš nLitei naravno dodatke za njega! |
Citiraj:
Sjećam se da nam je profesor iz tehničkog uvijek govorio: Električni uređaji ne vole kad ih palite, to je za njih svaki put šok i dolazi do trošenja materijala. |
Bilo mi je bitno da pogasim te stvari koje ionako ne trebam ( portovi, services, itd. ) i već to mi je dosta ubrzalo boot, nakon toga ovih par programa za optimizaciju i tweakove i stvarno sam napravio više nego sam mislio da mogu ( auslogics boostspeed 4 i tuneup 2008 imaju brdo tih tweakova, baš onako kako sam htio sa objašnjenjem i samo makneš ili uklučiš kvačicu ) ali mi je puno bitnija sigurnost nego vrijeme boota, tako da nebi ništa skidao ( comodo ionako nisam baš skužio, neke stvari mi nisu bile skroz jasne - ne kažem da zbog toga ne valja ali mi više paše ZA ). Sad je stigo sp3 pa moram to prvo dodat da vidim hoće li radit sve kako treba. Stand by nisam nikad koristio jer sam pretpostavljao da mi neće radit torrenti, uvjek nešto skidam ali ne znam jeli to točno pa ću isprobat. Znam ovo za paljenje i gašenje, isto je i sa autima, osobito po zimi, hladno ulje i metal, tu dolazi do največe potrošnje materijala. Sa elektronikom je malo drugačije ali ipak ako me nema 30 min. 1h, gasim komp. kad se vratim ako mi treba upalim.
|
ok, ekipa, ajd sad fino svi stanite na loptu.
ne znam dali je problem u proljeću, ili čemu već, ali nam se na forumu počelo događati puno loših stvari. ja ne lockam teme (oni koji me znaju, znaju i zašto). i poprilično mrzim kada se skupi nekoliko ljudi koji u svojim postovima naizgled benigno koriste riječi poput "dečko" i "glup" i "krelac", pa onda malo stavljaju riječi jedni drugima u usta i tako to. molio bih da ovu raspravu vratite na konstruktivne staze. ukoliko nemate ništa lijepo i konstruktivno za reći, nemojte govoriti ništa. sad ću obrisati postove koje smatram nekonstruktivnima. |
Ja sam za, ja ne vrijeđam nikog, ne patroniziram nikog, ne dolazim u nečiju temu i bez razloga tražim moda da ju zatvori.
Što se tiče same teme, sp3 je stigao ali ga ne namjeravam instalirat bar još tjedan-dva. Pošto imam xp pro sp2 i sve programe instalirane, što bi bilo najbolje? Vidim puno ljudi priča o integraciji sa nliteom ili nečim sličnim, pa ne znam dali mi je bolje samo instalirat sp3 ili koristit neki program za to. |
Pa bilo bi dobro najprije instalirat sp3 ak ga misliš probat i vidit tjedan-dva dal ti paše i dal ti sve šljaka kak treba. Slipstream na nlite-om ti je pod mus ak misliš i sljedeći put kad reinstaliravaš windowse instalirat i dotični sp jer sama instalacija sp-a ti poprilično traje + instalacija windowsa prije toga. A ak sa nLite-om ubaciš i sp3 i još ubaciš eventualno neke programčiće koji ti trebaju i izbaciš ak ti nekaj ne treba...
|
Budem instalirao sp3 pa ako nešto od programa ne radi mogu ih na novo instalirat, osim ako nešto baš neće radit u samim windowsima kako treba, pa namjeravam ponovo napravit image disk, tako da sam miran neko vrijeme. :fala:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Shifty Gypsy; bez obzira na sve NE SMIJEŠ vrijeđati nikoga, a ni tako se ponašati. By.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:38. |