![]() |
jedno pitanje P35 ili X38?! naravno DFI sto vi mislite da je bolje ?! Problem je taj sto nitko nema x38 a p35 su svi zadovoljni :)
|
Citiraj:
Imaš 90 strana postova vezanih za iskustva s tom pločom http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=166338 |
mislih u hrvata :p heheheheh
|
Citiraj:
|
onda si kupi Gigabyte P35DS3 nju ima pol foruma :D
mislim ak onim kamikazama na XS-u ploča valja ... onda sigurno valja |
evo razer je bio dobar pa mi je rekao ono sto je mene zanimalo jel bolja p35 ili x38 i on kaze da sa doticnog foruma kazu da je bolja cak p35 u nekim djelovima bolje se oc.a i slicno sto je mene zanimalo.... sutra trebam dobit DFI pa cemo vidjet svi ste zadovoljni nadam se da cu biti i ja!
|
Ja bi isto jednu od tih ploča ali neznam koju. Na stranim forumima sam čitao da neki imaju problema sa grafičkim karticama koje su pci express 2.0 a čipset p35.
Čitao sam baš za dfi lanparty UT P35-T2R i ati 3870, drugome ne radi sa 8800 gt ali ima dfi blood iron. Dali ima tko kakva iskustva sa tim jer ne mislim mijenjati ploču bar 2-3 godine. |
Čudno...daj link da vidimo baš tu raspravu. Vrlo malo vjerojatno da je problem baš u pločama. Kolega je imao i 3870 i 8800GT na DFI LP UT P35 i sve je radilo kao podmazano.
|
http://www.benchmark.co.yu/forum/sho...ht=pci+express tu sa čitao ali nije baš neka rasprava, ovaj drugi nemogu sad naći ali mislim da je bilo na guru3d
http://www.xbitlabs.com/news/chipset...press_2_0.html |
DFI Lanparty UT X48-T2R
Dali se isplati uzeti ova ploca? jeftinija je od p35 noviji chipset. tarzio sam po forumu ali nista nema o njoj. cijena u hgspotu je 1649kn
|
Pa, ne vidim šta može biti lošije u odnosu na starijeg brata, P35-T2R, može samo biti bolja :)
|
naravno da se isplati ako ti takva ploča zaista treba
|
čudno mi je što nitko o njoj ništa ne piše, da netko mozda napravi neki review
|
Citiraj:
Jel toliko teško koristit Google? |
Citiraj:
Ploče od 1700kn se kupuju svaki dan? Ploče sa X48 čipsetom su tek ovaj mjesec u većem broju stigle na police. Što misliš clockati? |
pa planiram kupiti novi komp za igranje, clockanje pa razgledam malo
|
Nisi odgovorio na pitanje.
Koji procesor želiš clockati? Dual ili quad core? |
mislio sam uzeti e8400, a mozda i q6600
|
Onda idi na P35 T2R. Iako sumnjam da trebaš takvu ploču. Na tom nije jednostavno clockat...
|
Heh, sad bas gledam i vidim da ipak nije jos lansiran ICH10 SB, iako su se kunili da ce krenuti sa X48 :)
|
Vidim da ova ploca ima nekakav tower na north bridgu pa me zanima da li bi meni uopce moga stat TT sonic tower posto ga vec imam. Sa slika ne mogu nikako zakljucit ali gledajuci svoju plocu (moj komp) nebi?????
To bi moga bit dosta veliki zajeb ako ne moze, ne samo za mene nego i za druge koji imaju druge cpu hladnjake..... |
Ploča nije za ganjanje visokog FSB-a s Wolfyima...zid oko 530-550MHz.
|
Citiraj:
Ima li mozda koji razlog ili...? |
To je više stvar osobnog izbora. Vidim da si ti zapeo za GB, pa eto slobodno ga kupi, nitko ti ne brani :)
No pored te za 1850kn i DFI za 1650kn, mislim da ne bi trebalo biti diskusije :kafa: |
Citiraj:
Mislim da ce stati bez vecih problema. Jedini problem koji ces imati je taj da neces moci staviti ventilator u sredinu ST-a kako treba. Ili ćeš morati rezati ćošak venta (to sam ja napravio) ili ćeš morati okrenuti ST tako da taj vent duva u napajanje. |
Citiraj:
|
Neku ploču sa 965 (P5B Dlx/Commando) ili P35 čipsetom (DFI P35 T2R).
|
Citiraj:
|
jel ima uopce neke bitne razlike izmedu x38 i x48 osim DDR3 podrske?
|
X48 je kak' ti se kaže ''higher binned chip'', dakle, probirani primjerci, koji bi trebali biti idealni za ganjanje rekorda s bijesnim procesorima.
Ali ne ganjanje visokih frekvi FSB-a kako je to slučaj sa starijim čipsetima 965 i P35. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:48. |