PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Mass Effect PC (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=104908)

NortonCommander 01.06.2008. 11:02

Citiraj:

Autor F@NTOM (Post 1043808)
ipak je rpg, ne pucacina. :D ;)

Kad pokrenes igru, vidit ces o cemu pricam. Dvije borbe u 2-3 sata igranja. Mozda mi se tako slucajno potrefilo, ne znam,

Neo-ST 01.06.2008. 11:39

ja sam je jučer prvi put odigrao (kratko) i ne znam zašto ali podsjetila me na Halo...

F@NTOM 01.06.2008. 12:13

Citiraj:

Autor NortonCommander (Post 1043932)
Kad pokrenes igru, vidit ces o cemu pricam. Dvije borbe u 2-3 sata igranja. Mozda mi se tako slucajno potrefilo, ne znam,

uspio pokrenit (stavio friske drivere), na mojoj konfi ide dosta dobro na 1024*768, texture detail na low i particles na medium i sa upaljenim motion blurom. Za sad mi se sviđa, skoro pa isti sistem kao kotor.

Neo-ST 01.06.2008. 14:37

Isključi motion blur, tu ćeš dodatno dobiti na framerateu pa ti možda i ostane mjesta da digneš malo texture detail ;)

John Creasy 03.06.2008. 13:27

Što je bilo? Nema odgovora baš na ovoj temi.... nije valjda da vam se igra ne sviđa?:D

....uglavnom zanima me dal ima još problema sa onim što neće saveati igru i onim nekim hypersace jumpom....jesu riješili to?

Mar 03.06.2008. 13:35

Citiraj:

Autor John Creasy (Post 1045670)
Što je bilo? Nema odgovora baš na ovoj temi.... nije valjda da vam se igra ne sviđa?:D

....uglavnom zanima me dal ima još problema sa onim što neće saveati igru i onim nekim hypersace jumpom....jesu riješili to?

Rješili su to ... u originalu :D

John Creasy 03.06.2008. 14:13

Citiraj:

Autor Mar (Post 1045680)
Rješili su to ... u originalu :D

God-damn it...ohh...I mean Alah-damn it....:D

Sonic2048 03.06.2008. 19:03

na fake su samo rješili save, a ostalo je sreća jer nekima radi nekima ne :D

Sonic2048 03.06.2008. 19:06

E da uglavnom igrica je odlična,mene podsjeća na Lost Planet extream Conition,barem što se tiće napucavanja samo sam igricu zato i poćeo igrat,još dok se udubiš u priću stvarno počinje biti zabavno a grafika štima,sve na ULTRA high pri max rezi tako da sam zufrieden

hammer_of_thor 03.06.2008. 23:32

Evo baš sam ju igrao, nije loše, čak štoviše, čini mi se jako dobrom.
Ide fino na mojoj konfiguraciji, borba je dobra, mada me živcira sto sa assault rileom nemogu ništa živo pogodit, izabrao sam Vanguarda za klasu, pa sa pištoljem moram ići.

Najviše me živcira inventory, pa tam tek apsolutno niš ne kužim... pokupio sam dosad 10 vrsta pištolja i puški, pa malte-ne tak svejedno sta držis u ruci...

konj 03.06.2008. 23:44

Nisu bas "save" rijesili u originalu.

A sto se tice sucelja i inventorija, ljudi pa ovo je igra sa konzole tako da ne ocekujete previse po tom pitanju. Za pc jesu navodno malo poboljsali grafiku i uveli podrsku za misa i tastaturu ( hahaha kakav lol ) ali cijelo vrijeme zaboravljaju da sto prolazi na konzoli ( valjda ljudima padne inteligencija cim sjednu ispred televizora, nema veze sto je ukljucena konzola a ne big brother) na pcu bas i nece. Iako igra nije losa i ima dobru pricu puno je to losije od witchera npr. a ljudi nebi vjerovali da je mass effect ipak rpg igra, tj. trebala je biti.

Zmalamuth 04.06.2008. 13:19

malecni update.
Problemi sa save i hyperspace jump rijeseni.:chears:

hammer_of_thor 04.06.2008. 13:38

A da podjeliš sa nama način na koji su riješeni?
Ili su onako "riješeni"

xGAME 05.06.2008. 16:01

ima li tko kakvih problema kada igra s 8800gt

hammer_of_thor 06.06.2008. 01:53

Evo ufurao sam se u igru, super mi je, zapravo, i više od super, stvarno me ugodno iznenadila, odličnom pričom i igrivošču
Riješio sam zasad sve u Citadeli, postao Spectre, preuzeo brod Normady... sad trebam odletit u neki sustav... kad bi mogao ući u oni galaktičku mapu -.- :kafa:

Sonic2048 06.06.2008. 01:59

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1048222)
Evo ufurao sam se u igru, super mi je, zapravo, i više od super, stvarno me ugodno iznenadila, odličnom pričom i igrivošču
Riješio sam zasad sve u Citadeli, postao Spectre, preuzeo brod Normady... sad trebam odletit u neki sustav... kad bi mogao ući u oni galaktičku mapu -.- :kafa:

pošalji mi mail ja ti dam tu mogučnost :D

John Creasy 06.06.2008. 09:19

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1048222)

A jebemu....bez spoilera (bar i tih malih)....nije zabavno:Machineg:

Sonic2048 06.06.2008. 11:38

Citiraj:

Autor John Creasy (Post 1048324)
A jebemu....bez spoilera (bar i tih malih)....nije zabavno:Machineg:

ma to je ništa,ako hočeš neki MEGA spoiler javi se uništim ti zabavu totalno :D

John Creasy 06.06.2008. 16:15

Citiraj:

Autor Sonic2048 (Post 1048436)
ma to je ništa,ako hočeš neki MEGA spoiler javi se uništim ti zabavu totalno :D

Hehe, tako mi je zabava bila uništena u Ass Creedu.... ..nažalost....
Nije ovo ništa puno, al ubuduće molim, da ako itko bude pisao gdje je stao u igri i koga je sve osvojio i pokillao, molim da napišete SPOILER....hvala na razumijevanju.....:dobartek:

xGAME 06.06.2008. 21:36

evo zaigrao to čudo od igre im ogu reči da je igra super u svim pogledima, za sada nemam nikakvih problema... meni za sada s 8800gt radi normalno, sve na max

hammer_of_thor 06.06.2008. 21:44

Samo nek mi netko kaže, po mogučnosti netko ko je odigrao malo vise tu igru
Dali se sve svodi na skakanje po sustavima i ici od jednog pustinjskog planeta do drugoga ili ima ekšuali i razvijenih planeta?
Prvi sam jump napravio (malo sam tu sad preskočio glavnu priču) i prvo tražim kčerku od one ženske neke utjecajne pič** sto se pojavi glasom na onoj snimci, pa istražujem planete tamo tog sustava na koji su me uputili i svi pustinja za pustinjom

Jesu svi taki napušteni ili ima ono ful lijepih razvijenih planeta u drugim sustavima?

konj 07.06.2008. 03:38

Pa obisao sam ih dosta i vecina planeta su pusti ko da su na enginu iz 90ih. Jedino planeti vezani za pricu imaju koju kucicu i tunele ali svejedno pustinja.

Dali netko kuzi sta znace statistike itema? Nema u uputstvima. Nemam pojma kako se statsi zbrajaju i sto rade u kojoj mjeri pa ako tko zna neka napise. Volim znati sto cemu sluzi u igri i sto mogu s njima. Ovako nemam pojma dali je bolji armor s vise shielda ili optornosti na dmg. A da ne pricam o upgradima koji nemam pojma sto dobar dio njih daje. I što je acuracy cost?? Znam da je igra s konzole ali valjda ti pusti brojevi ipak znace nesto?

Lucius 07.06.2008. 17:50

Igra je za sada dobra. Igram na ultra high sa frame rate-om oko 20. Prica se zagrijava ima dosta poznatih glasova npr. Keith David iz Pitch Black-a glumi onog arapa, onda Marina Siritis iz Star Treka, Lance Henrikson, ima ih jos, ali ne znam kako se zovu. Iz Dooma onaj sta vijesti govori na pda-u je ovdje i slicnu ulogu ima. :care:

Sonic2048 08.06.2008. 12:08

Citiraj:

Autor konj (Post 1049201)
Pa obisao sam ih dosta i vecina planeta su pusti ko da su na enginu iz 90ih. Jedino planeti vezani za pricu imaju koju kucicu i tunele ali svejedno pustinja.

Dali netko kuzi sta znace statistike itema? Nema u uputstvima. Nemam pojma kako se statsi zbrajaju i sto rade u kojoj mjeri pa ako tko zna neka napise. Volim znati sto cemu sluzi u igri i sto mogu s njima. Ovako nemam pojma dali je bolji armor s vise shielda ili optornosti na dmg. A da ne pricam o upgradima koji nemam pojma sto dobar dio njih daje. I što je acuracy cost?? Znam da je igra s konzole ali valjda ti pusti brojevi ipak znace nesto?

pa ako se nevaram piše ti kada klikneš na upgrade šta radi nekaj tipa 25% damage increase, uostalom ti piše onak ugradiš u armor neki shti pa imaš 30%txic resistance, accuracy cost ti je ono kada pucaš s assault rifelom pa ti se nišan počinje povečavat,sve što je manji accuraccy cost manej se povećava i brže skuplja.

hammer_of_thor 08.06.2008. 13:31

Ja sam skroz skužio sad Inventory, čak je i ok napravljen ali treba malo da se uhodaš

Jedino sto me jaaaaaaaako živcira:

Ja uzeo Vanguarda, dakle, dobar je sa pištoljem, shotgunom i biotic močima, i to ukratko znači da Assault Rifle i snajper mogu bacit :wtf2:
Ne mogu uopče nabrijavati baratanje sa njima, pa WTF, kak mutavo, dođe mi da ponovo ispočetka krenem i uzmem običnog marinca jer (iako sam jako dobar sa pištoljem) zivcira me sto slona na 2 metra ne mogu pogoditi sa puškom :fuming:

Lucius 08.06.2008. 14:05

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1050437)
Ja sam skroz skužio sad Inventory, čak je i ok napravljen ali treba malo da se uhodaš

Jedino sto me jaaaaaaaako živcira:

Ja uzeo Vanguarda, dakle, dobar je sa pištoljem, shotgunom i biotic močima, i to ukratko znači da Assault Rifle i snajper mogu bacit :wtf2:
Ne mogu uopče nabrijavati baratanje sa njima, pa WTF, kak mutavo, dođe mi da ponovo ispočetka krenem i uzmem običnog marinca jer (iako sam jako dobar sa pištoljem) zivcira me sto slona na 2 metra ne mogu pogoditi sa puškom :fuming:

Ja sam uzeo Marinca, nije mi se svidjalo sto vanguard ima samo shotgun i pistolj. Biotic mi je nekako slabo izgledao, a tako ionako Kaidan Alenko ti je biotic pa koristis njega za malo "star wars" efekta. Uglavnom igra je zakon, ali cekati cu kraj 8. mjeseca kada nabavljam novi komp, pa cu ga onda proci. Jednostavno ovih 20 fps ubija covjeka.:hitthewal:

hammer_of_thor 08.06.2008. 14:11

Citiraj:

Autor Lucius (Post 1050479)
Biotic mi je nekako slabo izgledao, a tako ionako Kaidan Alenko ti je biotic pa koristis njega za malo "star wars" efekta. Uglavnom igra je zakon, ali cekati cu kraj 8. mjeseca kada nabavljam novi komp, pa cu ga onda proci. Jednostavno ovih 20 fps ubija covjeka.:hitthewal:

Ja za biotic moći koristim Liaru :goood::care:
Kak ženska rula e, owna sve okolo :banana:

Sve mislim kako ću početi ispočetka, pištolj mi je OK, dosta jak, al ne mogu stalno igrati sa njim, dosadi :kafa:

A ovo za 20 fps... pa smanji malo detalje i rezu čovječe :D

Lucius 08.06.2008. 17:35

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1050487)
Ja za biotic moći koristim Liaru :goood::care:
Kak ženska rula e, owna sve okolo :banana:

Sve mislim kako ću početi ispočetka, pištolj mi je OK, dosta jak, al ne mogu stalno igrati sa njim, dosadi :kafa:

A ovo za 20 fps... pa smanji malo detalje i rezu čovječe :D

Hehe dobra je. Ja imam dva accounta, na jednom sam rogue ili ti "evil", a na drugom "good".

Hej, vec igram na 1024 x 768, manje bi bilo bzvz i ne bi imao isti gaming experience kao na max. Ma imam ti ja vec nagomilanih igra koje cekaju kraj 8. mjeseca. Ma strpit cu se, do tada samo isprobavanje igara i trazenja prave konfe.:kafa:

hammer_of_thor 08.06.2008. 17:54

Ma ja igram samo sa jednim, naginjem Paragonu, ne želim ići u Renegade/Odmetnika

xGAME 08.06.2008. 18:16

igram s vanguardom, isto Paragon,malo je glup kaj onda mi rifle i sniper niš ne znači ali ok, navadil sam se...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:53.