Citiraj:
Autor pcgameanalyser
(Post 994252)
...dosao sam i sam do spoznaje da sam floppy spojio na usb...
|
:stoopid: :eek: :hitthewal:
Citiraj:
Autor pcgameanalyser
(Post 994252)
...i znaci, cijeli komp je mogao otic?...
|
Teoretski i u plamenu skup s tvojom kućom, sreća za tako nešto je ipak mala šansa s kompovima... :smoke:
Citiraj:
Autor pcgameanalyser
(Post 994261)
da, ovaj crni lijevo sam spojio kamo netreba iako je moj bijele boje...eh sad..sta vi mislite, kaj je otislo ?!
|
Isto što sam mislio i prije - matična sigurno, a sad dal je još nešto to je sad teško reć...
Citiraj:
Autor pcgameanalyser
(Post 994278)
...na gfreskama se uci..pa kad vele da treba neki 4pinski floppy...sta ti ja znam...
|
Da ali pametni uče na tuđim greškama, a ne na svojim... :kafa:
Citiraj:
Autor pcgameanalyser
(Post 994278)
ea u vezi slikanja gpua, sve je s njim u redu, nikakvih posljedica nema
|
Kako znaš? To što nije crn ne znači da nema posljedica... :kafa:
Citiraj:
Autor pcgameanalyser
(Post 994278)
, a btw jos ima garanciju...a dal ako je otislo, bi bilo nekih tragova po grafi ?
|
Ne nužno, zapravo rjetko kad se nekaj vidi na komonentama, čak i kad ih prenabon ubije...
Citiraj:
Autor pcgameanalyser
(Post 994293)
...sad cu za ubuduce znati u vezi slaganja...i ajmo uzet glupi primjer al dali je moguce da je i otisao npr procesor ili neki drugi hardware ?
|
Da, moguće je jer ako je prdnulo napajanje moglo je ubit bilo kaj kaj je spojeno na njega - a sve je spojeno na njega, bilo izravno ili posredno - kujiš problem? :smoke:
Citiraj:
Autor pcgameanalyser
(Post 994330)
200 kn..dal bi isla npr. 2600XT na to, ili nesto jace ?
|
Na što na PCI-e ploču ili na MS 550W? U oba slučaja da išla bi i 8800GT, a kamoli ne 2600xt ali to ne znači da je pametno skupu opremu kačit na MS napajanje... :smoke:
Ukratko - nestručno rukovanje korisnika je koštalo ploču glave, s tvojim sistemom spajanja dobro si prošao da nije koštalo tebe glave... :nono:
Drugi put se prvo informiraj kaj se kamo i kako spaja inače češ biti najomiljeniji user s ove strane oceana, znaš postoje useri koje po dućanima niko ne ferma više iako imaju garanciju, baš zato jer postanu slavni... :smoke:
Inače ovo tvoje je monumentalno, IMHO jedino te šiša onaj koji je skužio da mu ploča nema rupe za montiranje Zalmana 7000B pa je odlučio uzet bušilicu i prepravit ploču da bude kompatibilna - drito kroz CPU vodove na PCBu naravno... :smoke: