![]() |
Citiraj:
Znaš ti šta ja imam?! :care: |
Na visti CCC odjednom rikne... izbaci ono dont send ... vratio se na najbolje drivere..... 7,11
|
Citiraj:
|
Citiraj:
još ću ja trkom po kit ballistixa ili onaj 2x2gb..i na Vistu.. ti imaš 4gb,ne? |
Citiraj:
|
Gotov si kad dođe..:D:hitthewal:
|
Hehe,taj čovjek mrzi Vistu iz dna duše, al i meni je ista stvar...bolje mi ide nek XP! Pogotovo sad sa 8.3 driverima!
|
Ja se vratio na 8.2 jer mi se slika smrzavala u Battlefieldu !
|
Citiraj:
Vista smrdi i to na kilometar. Kad ulovim vremena slozti cu dual boot samo sa svrhom da vam dokazem kolko smrdi. 30 igrica vista pa XP, pa da vidimo. @danc00: od kad si ti kompetentan da ti nesto pohvalis? Tipu usera ko ti je vazno da je sve prozirno i da je shiny. Napravit cemo realnu usporedbu sad kad su kao drivere ''dosli na svoje'' i vidjet ces da je to kifla od osa. |
:D:D:Machineg::Machineg:..
|
Citiraj:
Za vikend sjedni u bus i dodji do mene. Ja sponzoriram i dobijes djeparac za disco. Sve u svrhu da se uvjeris kako je Vista dobra. Cak te pustim da dignes nanovo Vistu na mojoj mashini. Iznenadit ces se. :D |
Citiraj:
izgleda da je ipak bilo pomaka sa 8.3 driverima u Visti što se mene tiče,nekako mi igre rade "življe" pa eto svakako preporuka za stavit ih. |
ja sam radio MASOVI test igara na visti i na xp...
od 15 igara BIOSHOCK CRYSIS UNREAL TOURNAMENT 2007 LOST VIA DOMUS RAIMBO SIX VEGAS NEED FOR STREET PRO STREET THE WITCHER GEARS OF WAR DREAMFALL THE LOUNGEST JOURNEY HITMAN BLOOD MONEY STAR WARS EMPIRE AT WAR ... .... ..... uglavnom....sve.. od prve do zadnje igre....mi rade BOLJE,BRŽE,STABILNIJE nego na XP...koristim VISTU već pola godine i nebi se vratio na ono smeće XP da mi netko plati..vista sad sa service pack 1 je tako nešto prehebeno napravljeno da gazi xp u svakome pogledu! |
Citiraj:
Kaj brijes da je do slovenskih pljuga ? :D inace usput budi receno mozda cu uskoro ic poslovno nesto tamo blizu tebe pa navratim. |
Citiraj:
da je meni upola originala koliko ih ti imaš...uf..:hitthewal::hitthewal:...di bi mi bio kraj..i ja bi testirao..:fiju: naravno...i Vista da mi je.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Naravno da bum ti se javil, al nemoj da me doceka pizza dole :lol2: |
Hehe vista ftw. Imam je i imat ću je i na starom kompu 1.2 je držim i super radi. Na novom kompu x64 BEZ problema za drivere, radim mi printern star 5 godina tako da nemam primjedbi :D
A ontopic jer zna netko znašto moja hd3870 nejde prek 870 (bez da spominjete vistu)? |
Citiraj:
:google: |
cod4 nisam mogao pokrenuti, bacalo mi neku idrectX grešku.. zvekenm system restore, sve radi ko podmazano
yebali ih driveri više. |
jel ima neki bios modificirani za moju grafu?
|
Nisam bas neki expert za graficke, ali meni predzadnja revizija Omege 3.8.421 radi savrseno, ovi drkavi Catalysti mi ruse 18 Wheels of Steel: Haulin' :) Omega rulez.
|
Citiraj:
..ne mogu odoliti.Stock cooler? ili jedno od tvojih rješenja?:D:chears: |
Citiraj:
|
Xtreme-G ATI Catalyst v8.3
Jel zna netko kakvi su ovi driveri? |
Citiraj:
..u rangu omege..ja sam ih na X1950pro AGP koristio..i bili su mi najstabilniji...a znamo kakve su to bile krš-kartice..i općenito jače ATi na AGP-u.. stavi slobodno..isto imaš CCC,ma sve isto..al malkice optimiziranije..znam da se instantno dizao CCC,nema čekanja..neke stvari su bile ubrzanije dosta..koje su iritirale inače..kod Catalysta.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma nemoj onda ništa ni prtljati..ja obično stavim drivere kod clean installa..i ne diram..dok radi kako spada..nema potrebe..:chears:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:58. |