PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Android aplikacije (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=207579)

dzajko 04.01.2020. 15:38

Citiraj:

Autor hakija (Post 3368683)
Nema ti veze to s karticom....ajmo rec sim ti je kao username kad se logiras u WhatsApp. Samo dr kartica nutra i to je to, nista dr ne diras, WA ti nece vjerojatno nista ni javiti

Sent from my starship using subspace comms

Hoće li mi dolaziti poruke na whatsapp dok je BiH kartica unutra, a poruke mi se šalju na hrvatski broj?

prileee 04.01.2020. 16:25

Hoce. Whatsapp racun je vezan za broj pri kreiranju racuna, a posli neki drugi sim unutra sluzi samo kao izvor podataka/interneta dok je racun vezan na prvi broj.

Sent from my iPhone using Tapatalk

xlr 04.01.2020. 16:44

Uredno radi i bez simice

Edit: ma jasno, samo kazem kako sim nije nikakav uvjet za funkcioniranje whatsappa, app ko app, samo mu daj internet (drugi sim ili wifi) i miran si. Isto i za viber i telegram.

dzajko 04.01.2020. 17:19

Citiraj:

Autor xlr (Post 3368705)
Uredno radi i bez simice

Da ali mi je potreban internet, ne da mi se placati pakete za roaming 200kn sa nekih 500MB, kad gore mogu uzeti karticu na bonove za ~40kn i dobiti par GB interneta sto mi je sasvim dosta za 5dana...

kantonac 04.01.2020. 19:34

Sve normalno .
Kao sto kaze kolega nije povezan preko kratice već ako si ga regao na taj broj ostaje na njemu dok god ne odlogiras/obrises..

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

coconut 07.01.2020. 14:53

Koju aplikaciju za SMS parking koristite? Imam SMS Parking (I. Mažar), ali je razvoj stao i više se ne updatea.

c-shadow 07.01.2020. 15:17

Smsparking od autora Ivica Sindičić već godinama.
Jednostavno, radi. Jedino od neke verzije androida ne šalje sms direktno nego pripremi tekst i pozove app za poruke.
Možda ima i nešto novije ili bolje :-)
https://play.google.com/store/apps/d...ols.SMSparking

xlr 07.01.2020. 15:19

Paydo, izbjegavam placati proviziju na sms parking i dobivam 10% cashback na master.

Odnedavno i kekspay ima opciju parkinga, nisam probao, nema potrebe dok ovaj radi

suba 07.01.2020. 17:13

Kekspay funkcionira jako dobro, isto nema te sms provizije, locira te i naplati parking bez problema..

SympForTheDevil 07.01.2020. 19:21

Kekspay je zakon za parking.

Silvestrus 07.01.2020. 19:35

Citiraj:

Autor xlr (Post 3369454)
Paydo, izbjegavam placati proviziju na sms parking i dobivam 10% cashback na master.

Odnedavno i kekspay ima opciju parkinga, nisam probao, nema potrebe dok ovaj radi

Danas isprobao Paydo. Radi ok. Nema provizije.

Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk

domy_os 07.01.2020. 20:47

Citiraj:

Autor suba (Post 3369508)
Kekspay funkcionira jako dobro, isto nema te sms provizije, locira te i naplati parking bez problema..

Ne prima Diners karticu, poslao upit da vidim gdje je zapelo.

catroot 18.01.2020. 22:49

Jel ima neka besplatna aplikacija za remote control sa mobitela na mobitel koji su spojeni na isti ruter, tipa kao chrome remote desktop ili team viewer što se spaja sa mobitela na desktop

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

hakija 19.01.2020. 11:34

Citiraj:

Autor domy_os (Post 3369569)
Ne prima Diners karticu, poslao upit da vidim gdje je zapelo.

Cudno jer Diners je od Erste kao i Kekspay?!
Citiraj:

Autor catroot (Post 3372621)
Jel ima neka besplatna aplikacija za remote control sa mobitela na mobitel koji su spojeni na isti ruter, tipa kao chrome remote desktop ili team viewer što se spaja sa mobitela na desktop

Kao sto si sam napisao TeamViewer

Sent from my starship using subspace comms

Cuky 19.01.2020. 16:57

Anydesk

domy_os 19.01.2020. 17:44

Citiraj:

Autor hakija (Post 3372688)
Cudno jer Diners je od Erste kao i Kekspay?

Da, i meni je bilo čudno, ali na kraju je bila i moja i njihova greška. U ECC Mobile sam bio zabranio korištenje kartice u igrama na sreću, ali mi nisu znali reći kakve to veze ima s Keks Pay i zašto ga kategoriziraju kao igre na sreću. Kad sam maknuo taj limit, uspio sam dodati karticu tako da je sad sve OK.

catroot 20.01.2020. 17:34

Citiraj:

Autor Cuky (Post 3372785)
Anydesk

Tnx, to ok radi kad se spojim sa xperia z1 na galaxy a8, al obrnuto ne. Vjerojatno jer je na staroj xperia z1 je android 5..
Dobra aplikacija nisam znao za nju. Tnx

geronimo_2 03.02.2020. 09:40

Citiraj:

Autor geronimo_2 (Post 3350837)
savjet...
pocelo mi se desavat kad otvorit na mobu (xiaomi A2) pc ekspert da mi nudi ono ako zelite aplikaciju za bla bla... i onda kad kliknem na cancel mi zabloka opera.
jel se moze to nekak iskljucit. pretpostavljam da to forum pusha nekak.
fala

evo opet od jutros ovo. par mj me pustilo na miru i sad opet.
kako to rjesiti ljudi. jel to forum nekako pocne pushat ili sta.

uglavnom nakon sto mi to pocne nudit nemogu uopce otvorit pcekspert na operi jer kliknuo ok ili cancel ona zablokira. ni na jednom drugom sajtu nemam taj problem. i naravno uvjek mi je okaceno da zapamti login, ali se i inace desi iz nekog prokletog razloga da mob zaboravi neke loginove :fuming:.

edit: nemoram ni reci da naravno kad zablokira potrosnja moba ode u nebo i zagrijava se nenormalno.

coconut 03.02.2020. 11:01

To ti se dešava samo na Operi?

Lewis 03.02.2020. 11:05

Bok,

Ima li neka aplikacija koja moze zagasiti SVE tonove u odredjenom periodu po danima. Trenutno korisitm aplikaciju "I'm sleeping" i radi super OSIM Vibera, on ne tepe i svejendo stizu zvukovi od poruka i kad je u sleep modu :(.

Thx

geronimo_2 03.02.2020. 11:19

Citiraj:

Autor coconut (Post 3376980)
To ti se dešava samo na Operi?

samo opera (nisam ni probao nikad nikakav drugi browser) i samo na pcekspert.
al mozda sam skuzil. izgleda da ga hebe onaj ad blocker ugradeni. probao sam iskljucit to i onda je otvorio stranicu. valjda je to.
:chears:

domy_os 03.02.2020. 15:02

Citiraj:

Autor Lewis (Post 3376982)
Bok,

Ima li neka aplikacija koja moze zagasiti SVE tonove u odredjenom periodu po danima. Trenutno korisitm aplikaciju "I'm sleeping" i radi super OSIM Vibera, on ne tepe i svejendo stizu zvukovi od poruka i kad je u sleep modu :(.

Thx

Pa imaš "do not disturb" na valjda svakom mobitelu, Viber je jedino s tim začepljen, nabijem developere na onu stvar.

Lewis 03.02.2020. 15:08

Citiraj:

Autor domy_os (Post 3377045)
Pa imaš "do not disturb" na valjda svakom mobitelu, Viber je jedino s tim začepljen, nabijem developere na onu stvar.

Da ali nebi ja to palio rucno, ova aplikacija "I'm sleeping" ima da podesis satnicu kad zvoni kad nezvoni, propusti pozive ako te neko zove 3 puta zareodm (znaci hitno je nesto) i mozes zasebno postelati radne dane od vikenda tako da recimo vikendom mob nezvoni prije 9AM ili slicno.

Raid super osim eto je....g vibera koji se ne obazire :(.

c-shadow 03.02.2020. 15:13

Probaj Silent Hours.
Prastara app koja je radila dobro, ali ne znam za najnovije verzije androida.

the.elles.d 03.02.2020. 15:17

Citiraj:

Autor Lewis (Post 3377047)
Da ali nebi ja to palio rucno, ova aplikacija "I'm sleeping" ima da podesis satnicu kad zvoni kad nezvoni, propusti pozive ako te neko zove 3 puta zareodm (znaci hitno je nesto) i mozes zasebno postelati radne dane od vikenda tako da recimo vikendom mob nezvoni prije 9AM ili slicno.

Sve to ima DND, barem na P20 pro.

Lewis 03.02.2020. 15:28

Citiraj:

Autor the.elles.d (Post 3377051)

Hmm, kod mene nema odvojeno vikend, ima samo jedan mod u kojem onda biram dane koje zelim ali nema opcija pon-pet i onda vikend ili cak svaki dan pojedinanacno da ustelam.

Kod mene je Android 8.x pa mozda zato nema SVE ?

c-shadow 03.02.2020. 15:28

Imao je MIUI nekad da se mogao u scheduleru paliti/gasiti zvuk, uključivati airplane mod,... svakakve kombinacije.
Pa su izbacili :)

domy_os 03.02.2020. 15:37

Citiraj:

Autor Lewis (Post 3377047)

Raid super osim eto je....g vibera koji se ne obazire :(.

Onda MacroDroidom namjesti taskove da pali DND kad želiš.

Citiraj:

Autor the.elles.d (Post 3377051)

Nema, ima samo jednu opciju za vrijeme, ne može više vremena dodavati. Meni je i to OK jer mi je ionako svaki dan isti pa stavim DND od 22 h do 8 h.

EDIT: Jedem govna, sad provjerio još jednom i može se dodati još vremena.

Citiraj:

Autor c-shadow (Post 3377054)
Imao je MIUI nekad da se mogao u scheduleru paliti/gasiti zvuk, uključivati airplane mod,... svakakve kombinacije.
Pa su izbacili :)

Ma da? Koji debili, to im je veliki korak unatrag, MIUI je valjda jedini serijski nudio tu opciju. :(

Lewis 03.02.2020. 15:40

Ovaj Nights Keeper app mi se cini ono sto trebam ali isto pitanje hoce Viber to shvatiti kao rule ili ce se i dalje praviti vazniji od svih :). Ako bude i dalje pametovo onda trebam naci neki Task Scheduler koji pali/gasi Aeroplane mode (ako je to uopce moguce :)).

https://play.google.com/store/apps/d...m.nightskeeper

domy_os 03.02.2020. 15:43

Mislim da od Pie nijedna aplikacija nema kontrolu nad airplaneom zbog Google permissiona, trebao bi rootati mobitel.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:01.