PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Battlefield: Bad Company II (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=161156)

DeadMan+ 04.10.2010. 14:54

Citiraj:

Autor jurbAs (Post 1745571)
cak se i ja moram slozit nekako najbolji balanas je sa 24 slota.
SC mode mape sve osim white pass

zato jer je i radjena za 24 igraca, samo su za PC odlucili dopustiti 32, ali to zapravo ne radi jer laga do neigrivosti :hitthewal:

junkieee 04.10.2010. 15:33

Citiraj:

Autor CyCl0p$ (Post 1745399)
sta ti znaci pojam "dobar server"?
dobar ping ili dobra ekipa?
mi tu vise manje igramo skupa i trazimo server metodom pokusaja i pogreske jer je vecina ekipe koja ovo igra mentalno zakinuta...a serveri nekad lagaju nekad ne...

Znaci kombinacija server gdje igraju igraci koji imaju skilla i gdje je ping pristojan. Trazim i nikako da si nadem neki koji bi mi zadovoljio to dvoje....Imas kakvu preporuku?

zgmmax 04.10.2010. 15:35

Citiraj:

Autor junkieee (Post 1745626)
Znaci kombinacija server gdje igraju igraci koji imaju skilla i gdje je ping pristojan. Trazim i nikako da si nadem neki koji bi mi zadovoljio to dvoje....Imas kakvu preporuku?

takvog nema jer ga i mi isto trazimo ;)

sretno u trazenju :lol2:

jurbAs 04.10.2010. 15:48

evo ekipa da se zna link

zgmmax 04.10.2010. 15:53

Citiraj:

Autor jurbAs (Post 1745646)
evo ekipa da se zna link

vec se o tome pricalo prije 2-3 stranice.

a i na sluzbenom forumu je receno da se jos ne zna tocna cijena

jurbAs 04.10.2010. 16:14

ovo sada je tocna cijena sigurno danas se pojavilo na stranici tako da sumnjam da ce se mjenjat
stvarno ravno da se covjek razocara sa svime time sto oni nama serviraju da nas opeljese ma gamad zivilo pirastvo!!!!

Blue_Fatal1ty 04.10.2010. 17:43

Citiraj:

Autor DeadMan+ (Post 1745428)
ja najvise volim:
SC, rush, 24 slota, mape: Valparaiso, Isla Inocentes, Arica Harbor, Laguna Presa, Port Valdez

izbjegavam White Pass, Nelson Gay i Atacama Desert

Citiraj:

Autor CyCl0p$ (Post 1745476)
SC, bez killcama, 24-26 slotova.
rush mape: isla, valparaiso, arica, laguna presa, port valdez, nelson gay.

conquest mape: panama, nelson gay.

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 1745514)
SC, max 24 igrača, killcam nebitno, preferiram rush, nelson bay ne volim, volio bih mogućnost uključivanja friendly firea ako se nađu wookiji koji ništa ne rade da ih mogu zaklat ili nešto...

Evo vidim da nam se poklapaju ukusi što se tiće BC-a.

počeli smo pregovore sa ekipom iz diabolica i uglavnom ovakvo nešta bi moglo biti ostvarivo.
Najbitniji je jedan uvijet, a to je ekipa!

Dottore 04.10.2010. 17:56

Tnx. lagg se primjeti rijetko ponekad. Recimo, na Isli 32 slotova ide bez problema. Bilo je zabavno da na jednom mjestu pokupio doslovno 37 HS s sniperom :D

Alph4Dawg 04.10.2010. 18:50

24/7 SC Valparaiso Rush ftw! :))) :D

Neo-ST 04.10.2010. 19:21

Citiraj:

Autor Blue_Fatal1ty (Post 1745760)
Najbitniji je jedan uvijet, a to je ekipa!

Taj uvjet ima i protu-uvjete, odnosno nećeš imati ekipu na serveru ako ne bude često admin tamo da izbacuje nedetektirane čitere, bezobraznike, neaktivne igrače koji imaju 0/34, da balansira kvalitetno, a ne kako je u 90% slučajeva, u jednom teamu leveli 50, u drugom lvl0-12 i onda se događaju prebacivanja u pobjednički team, rage-quitovi, itd. E da, i najbitnije, da admin nije iskompleksirani dječarac koji kicka ekipu kako mu dođe.
Mi stalno nailazimo na kombinaciju svega, zato stalno i selimo sa servera na server, pa eto, čisto da znaš da se nećemo ni mi zadržati dugo na tom serveru samo zato jer je diabolic i zato jer se vrte mape koje volimo, potrebno je puno više od toga :)
(nemoj ovo krivo shvatiti, samo te obavještavam da znaš kako stvari funkcioniraju, da poslije ne bi bilo "ja nabavio server, a niđe ekipe")

2 die 4 04.10.2010. 20:03

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 1745833)
Taj uvjet ima i protu-uvjete, odnosno nećeš imati ekipu na serveru ako ne bude često admin tamo da izbacuje nedetektirane čitere, bezobraznike, neaktivne igrače koji imaju 0/34, da balansira kvalitetno, a ne kako je u 90% slučajeva, u jednom teamu leveli 50, u drugom lvl0-12 i onda se događaju prebacivanja u pobjednički team, rage-quitovi, itd. E da, i najbitnije, da admin nije iskompleksirani dječarac koji kicka ekipu kako mu dođe.
Mi stalno nailazimo na kombinaciju svega, zato stalno i selimo sa servera na server, pa eto, čisto da znaš da se nećemo ni mi zadržati dugo na tom serveru samo zato jer je diabolic i zato jer se vrte mape koje volimo, potrebno je puno više od toga :)
(nemoj ovo krivo shvatiti, samo te obavještavam da znaš kako stvari funkcioniraju, da poslije ne bi bilo "ja nabavio server, a niđe ekipe")

Točno to!

SIGN

I NEO daj se više nauči kretat u toj igrici, pa mislim stvarno!

Neo-ST 04.10.2010. 20:23

Upisao sam tečaj baleta, pa ćemo vidjeti :(

Blue_Fatal1ty 04.10.2010. 20:37

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 1745833)

Sve to znam i baš zato probavamo ufurat neki dobar server bez noob-ova i hebenih čitera. ;)

xGAME 04.10.2010. 20:48

32 slota su po meni cista glupost u toj igri, jer igra, niti mape su rađene za toliko igraca, nije ti to BF2 ili prosli nastavci, ovo su malene konzolaske mape, tako da nema bas smisla nabacit 30 ljudi na mapu.

jurbAs 04.10.2010. 23:02

jedini cod mi je fora sa 40 igraca pa bude prava koljaza hehehe to bas onda kad si nabrijano ljut na cijeli svijet ali za teamplay nista od toga

Viperus 05.10.2010. 08:43

Pa koji k je sa serverima, u browseru piše ping 40ak , a ingame većina 150+?

Blue_Fatal1ty 05.10.2010. 09:51

Citiraj:

Autor Viperus (Post 1746258)
Pa koji k je sa serverima, u browseru piše ping 40ak , a ingame većina 150+?

da jučer su serveri nešta srali...

BTW jedna prigodna!

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...2_460517_n.jpg

:D

Alph4Dawg 05.10.2010. 15:46

Hahhahah, prejako. :D

PointDexter 05.10.2010. 15:49

Server R23 is being deployed
:beer:

Veki-os 05.10.2010. 16:06

Citiraj:

Autor PointDexter (Post 1746589)

LOL,tipično DICE-ovski "We will publish details in a few days."

xGAME 05.10.2010. 17:18

Citiraj:

Autor Veki-os (Post 1746601)
LOL,tipično DICE-ovski "We will publish details in a few days."

A kad jos i sami moraju skuzit sta su napravili :D

Bluzer 05.10.2010. 20:06

Citiraj:

Autor junkieee (Post 1745626)

German armed pensioners, mislim da ima i auto admin za spawnkill i sl. gluposti.

Također me zanimaju i drugi serveri gdje je zabranjen cg, limitiran broj snajpera, kickaju spawnkillere i sl. Uvijek zaboravim dodati u fav.

Red Dwarf 05.10.2010. 20:58

eh...osjećam netrpeljivost prema reconima :D ali neka...

eto započeh i ja ovo igrati (iako je bilo namijenjeno za brata :D) i naravno pošto nisam 4 godine taknuo fps nije da baš briljiram ...ali recimo počeo sam s engineerom (do kraja ga razvio), prešao na medica (do pola negdje), ultra kratko s assaultom (ni do ammobox-a nisam došao :D) i sad otišao i ostao na reconu (i njega do kraja razvio). I sad čemu tolika mržnja prema reconima ako čovjek koji ga igra, (nastoji ga) igra timski (a ne ko nadrkana samotnjačka budala).

Recimo evo sad zadnju sam imao 9/0 k/d i još sam pobrao 9-10 "medalja" za timski rad, kill asist, motion mine detect, defend/attack order, savior kill, avenger kill itd itd...

Ajde rauzumijem ja da ima nekih koji se skempaju u zadnju zabit i čekaju da neki nesretnik naleti, a do tad mažu nutelu na kruh pritišćući crtl da se crouchaju i da ti pojedinci ne pridonose baš pretjerano timskom radu (a i pobjedi na kraju krajeva), ali oept ima i onih koji nastoje koliko toliko raditi timski a i recon kit im nekako najbolje paše :)

Neo-ST 05.10.2010. 21:07

Zato jer 99% recona igra za sebe, čast iznimkama.
Npr. armaš mcom, i on umjesto da baci mortar, gađa stabla sa M95 i divi se efektima...

Bluzer 05.10.2010. 21:18

Citiraj:

Autor Red Dwarf (Post 1746853)
I sad čemu tolika mržnja prema reconima ako čovjek koji ga igra, (nastoji ga) igra timski (a ne ko nadrkana samotnjačka budala).

Eto, sam si odgovorio na svoje pitanje. :) Zato jer je 99% recona "mamin mali snajperaš" koji ama baš ničemu ne služi. Svaka čast iznimkama koje su nažalost prerijetke.

Red Dwarf 05.10.2010. 21:19

hahaha...drvosječe :D a pa dobro to je logično da se baci mortar pa da ovaj dva put razmisli prije deaktivacija...al neka :)

ukratko za kojih dva tjedna budem se opet javio (samo da malo uđem u formu :D) pa ako se ovdje skupljate pa igrate svi skupa mogao bi se i ja pridružiti jer je prava lutrija naići na počteni server a da te ne ubaci s totalnim idiotima :)

2 die 4 05.10.2010. 22:22

Citiraj:

Autor Blue_Fatal1ty (Post 1746300)
da jučer su serveri nešta srali...

BTW jedna prigodna!

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...2_460517_n.jpg

:D

HOĆU TO
ne nije reklama za trgovinu nego je ovo pre pre dobro, tako sam se dobro nasmijao, a i našao sam se u onoj "Kempanje"
Ali "Si For" mi je najjača!:respekt::roller:

B3mt1 06.10.2010. 01:16

Distinguished Weapon Knowledge
http://files2.bfbcs.com/img/bfbcs/in..._small/i36.pngGet all weapon bronze stars
Score: +5000

za to mi predpostavljam trebaju bronce i od spectat oruzja ?
mislim to bi bilo tipicno diceovski s obzirom da imam sve bronce a nista od insignie :D

veki, vidim da ti imas tu insigniu, ima li jos neki spectat server ???

DeadMan+ 06.10.2010. 01:28

Citiraj:

Autor B3mt1 (Post 1747070)
Distinguished Weapon Knowledge
http://files2.bfbcs.com/img/bfbcs/in..._small/i36.pngGet all weapon bronze stars
Score: +5000

za to mi predpostavljam trebaju bronce i od spectat oruzja ?
mislim to bi bilo tipicno diceovski s obzirom da imam sve bronce a nista od insignie :D

veki, vidim da ti imas tu insigniu, ima li jos neki spectat server ???

jedno vrijeme su bili ali ih vise nema, nas par je to odradilo tamo dok je ekipa hostala, ali su ih onda uklonili
sad se vise ne moze dobiti

Alph4Dawg 06.10.2010. 15:58

http://www.youtube.com/watch?v=xlWAmYx-pC0

Hahahahhahahahaha. :roller:

/sv_cheats 1
/give_me_atom_bomb 1
ERROR: Go back to the MW2

hahahahahhaa

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:08.