![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
sretno u trazenju :lol2: |
evo ekipa da se zna link
|
Citiraj:
a i na sluzbenom forumu je receno da se jos ne zna tocna cijena |
ovo sada je tocna cijena sigurno danas se pojavilo na stranici tako da sumnjam da ce se mjenjat
stvarno ravno da se covjek razocara sa svime time sto oni nama serviraju da nas opeljese ma gamad zivilo pirastvo!!!! |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
počeli smo pregovore sa ekipom iz diabolica i uglavnom ovakvo nešta bi moglo biti ostvarivo. Najbitniji je jedan uvijet, a to je ekipa! |
Tnx. lagg se primjeti rijetko ponekad. Recimo, na Isli 32 slotova ide bez problema. Bilo je zabavno da na jednom mjestu pokupio doslovno 37 HS s sniperom :D
|
24/7 SC Valparaiso Rush ftw! :))) :D
|
Citiraj:
Mi stalno nailazimo na kombinaciju svega, zato stalno i selimo sa servera na server, pa eto, čisto da znaš da se nećemo ni mi zadržati dugo na tom serveru samo zato jer je diabolic i zato jer se vrte mape koje volimo, potrebno je puno više od toga :) (nemoj ovo krivo shvatiti, samo te obavještavam da znaš kako stvari funkcioniraju, da poslije ne bi bilo "ja nabavio server, a niđe ekipe") |
Citiraj:
SIGN I NEO daj se više nauči kretat u toj igrici, pa mislim stvarno! |
Upisao sam tečaj baleta, pa ćemo vidjeti :(
|
Citiraj:
|
32 slota su po meni cista glupost u toj igri, jer igra, niti mape su rađene za toliko igraca, nije ti to BF2 ili prosli nastavci, ovo su malene konzolaske mape, tako da nema bas smisla nabacit 30 ljudi na mapu.
|
jedini cod mi je fora sa 40 igraca pa bude prava koljaza hehehe to bas onda kad si nabrijano ljut na cijeli svijet ali za teamplay nista od toga
|
Pa koji k je sa serverima, u browseru piše ping 40ak , a ingame većina 150+?
|
Citiraj:
BTW jedna prigodna! http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...2_460517_n.jpg :D |
Hahhahah, prejako. :D
|
Server R23 is being deployed
:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Također me zanimaju i drugi serveri gdje je zabranjen cg, limitiran broj snajpera, kickaju spawnkillere i sl. Uvijek zaboravim dodati u fav. |
eh...osjećam netrpeljivost prema reconima :D ali neka...
eto započeh i ja ovo igrati (iako je bilo namijenjeno za brata :D) i naravno pošto nisam 4 godine taknuo fps nije da baš briljiram ...ali recimo počeo sam s engineerom (do kraja ga razvio), prešao na medica (do pola negdje), ultra kratko s assaultom (ni do ammobox-a nisam došao :D) i sad otišao i ostao na reconu (i njega do kraja razvio). I sad čemu tolika mržnja prema reconima ako čovjek koji ga igra, (nastoji ga) igra timski (a ne ko nadrkana samotnjačka budala). Recimo evo sad zadnju sam imao 9/0 k/d i još sam pobrao 9-10 "medalja" za timski rad, kill asist, motion mine detect, defend/attack order, savior kill, avenger kill itd itd... Ajde rauzumijem ja da ima nekih koji se skempaju u zadnju zabit i čekaju da neki nesretnik naleti, a do tad mažu nutelu na kruh pritišćući crtl da se crouchaju i da ti pojedinci ne pridonose baš pretjerano timskom radu (a i pobjedi na kraju krajeva), ali oept ima i onih koji nastoje koliko toliko raditi timski a i recon kit im nekako najbolje paše :) |
Zato jer 99% recona igra za sebe, čast iznimkama.
Npr. armaš mcom, i on umjesto da baci mortar, gađa stabla sa M95 i divi se efektima... |
Citiraj:
|
hahaha...drvosječe :D a pa dobro to je logično da se baci mortar pa da ovaj dva put razmisli prije deaktivacija...al neka :)
ukratko za kojih dva tjedna budem se opet javio (samo da malo uđem u formu :D) pa ako se ovdje skupljate pa igrate svi skupa mogao bi se i ja pridružiti jer je prava lutrija naići na počteni server a da te ne ubaci s totalnim idiotima :) |
Citiraj:
ne nije reklama za trgovinu nego je ovo pre pre dobro, tako sam se dobro nasmijao, a i našao sam se u onoj "Kempanje" Ali "Si For" mi je najjača!:respekt::roller: |
Distinguished Weapon Knowledge
http://files2.bfbcs.com/img/bfbcs/in..._small/i36.pngGet all weapon bronze stars Score: +5000 za to mi predpostavljam trebaju bronce i od spectat oruzja ? mislim to bi bilo tipicno diceovski s obzirom da imam sve bronce a nista od insignie :D veki, vidim da ti imas tu insigniu, ima li jos neki spectat server ??? |
Citiraj:
sad se vise ne moze dobiti |
http://www.youtube.com/watch?v=xlWAmYx-pC0
Hahahahhahahahaha. :roller: /sv_cheats 1 /give_me_atom_bomb 1 ERROR: Go back to the MW2 hahahahahhaa |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:08. |