![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dođi s nama malo zaigrati...da vidimo kako se krećeš :D
|
Citiraj:
:roller: |
Citiraj:
|
Apgrejdao sam se.Napokon. :chears:
|
Citiraj:
|
Igra leti.Jebeno sam zadovoljan, prezadovoljan štoviše.
Vrti se sve na 60-70 FPSa, vrijeme učitavanja je napokon normalno,itd. Odlično! |
Citiraj:
|
Na kojim serverima igrate u zadnje vrijeme, da vam se pridruzim nekad.:chears:
|
Po stoti put... prvo se pridruži na Teamspeak (detalji preko PM), a onda ćemo dalje lako jer stalno mijenjamo servere...
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ali prvo moraš puzati kao ja dok se naučiš kretati :D
|
:lol2::lol2:
|
:roller::roller::roller::roller:
Ali stvarno više nemam izlike kada me netko ubije, ma mrš. Vraćam stari proc dok ga nisam prodao. :D |
Igram sad... Ne mogu vjerovati kad 60% protivnicke ekipe budu snajperi.
Popizdio sam i mis je zavrsio u zidu. -.- |
Citiraj:
To je dobro, barem ih lagano ubijas, al problem je kad je tvoj tim samo sniperi |
|
Hehe,Gruber legenda :D
|
hahaha stvarno mozes neke ljude tako prikazat..... nije veki jedini my little tank
|
jos uvijek nitko nije naveo niti jedan dobar server gdje se moze igrati.....
|
sta ti znaci pojam "dobar server"?
dobar ping ili dobra ekipa? mi tu vise manje igramo skupa i trazimo server metodom pokusaja i pogreske jer je vecina ekipe koja ovo igra mentalno zakinuta...a serveri nekad lagaju nekad ne... |
Ljudi imam jedno pitanje za vas u vezi diabolic servera.
Svi bi htjeli igrati na našem serveru samo što je on uvijek prazan, a prazan je vjerojatno radi moda koji se tamo igra. E pa sad moje je pitanje koje modove, koje mape i koliko slotova želite na serveru? Imam neke veze i vezice tako da bih mogao dobiti server od diabolica. Cilj je privuči što više ekipe na servej jer tada projekt tu nebi stao. ;) Ajmo ljudi slušam prijedloge. :chears: |
Citiraj:
SC, rush, 24 slota, mape: Valparaiso, Isla Inocentes, Arica Harbor, Laguna Presa, Port Valdez izbjegavam White Pass, Nelson Gay i Atacama Desert |
Citiraj:
SC, bez killcama, 24-26 slotova. rush mape: isla, valparaiso, arica, laguna presa, port valdez, nelson gay. conquest mape: panama, nelson gay. |
Citiraj:
|
u zadnje vrijeme nznam kaj se to desava. pa ko da igram sa djecom iz vrtica, to je strasno.
Ekipa leti ko muhe bez glave, nitko nece spotat, svi su wookiji koji nis ne rade, niti idu plentat niti disarmat. Jucer sam valjda u 10min promijenio 10ak servera jer su svi bili debili. KAj je DICE poceo kampanju sa dijeljenjem kljuceva po vrticima? Ma ja sam ko i mali mujo sta svi zele to je i meni dobro :D |
Zašto 24 slotova a ne 32?
Često idem na Killercreation serveru s 32 slota. |
Citiraj:
|
cak se i ja moram slozit nekako najbolji balanas je sa 24 slota.
SC mode mape sve osim white pass |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:40. |