![]() |
Samo što oni pod tim DLC-ovima misle na ove modificirane mape, a ne na Vietnam...
|
Mislim da i oni samo ne znaju kaj su mislili pod tim DLC-ovima. Inace ne bi sad skrivali tu izjavu ko zmija noge. Ipak je to EA, isto zlo kao i Activision. :baad:
|
|
Bilo već pod naslovom "Neova momačka", mamutarka stavio prije par stranica ;)
|
Citiraj:
|
|
kako se popeti na brdo defenderima na arici: http://www.youtube.com/watch?v=Es3nqI5ubpg
|
Izgubio sam knjizicu sa serijskim brojem,a zelim formatirat vistu i prec na windows 7,zanima me kako mogu procitat postojeci serijski broj posto sam kupio original igru?Hvala!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jos uvijek mi nije dosadila, predivna igra...nuff said
|
Citiraj:
|
ja nebum nista jer se jos nisam naucio kretat po mapi :D, al ima drugih koji mozda i budu nekaj napravili.
mansky vise ti ne treba helic |
Kul, kul...ma našao sam ja našao skroz zanimljivo na tom Hamburger Hill-u. :D
Sada mogu i B uništiti sa C4. :lol2: Snoć ono, vozimo se s chopperom i kružimo, skine nas neki RPG.Iskočim i ... hihih. :D |
Stari kamper :D
kud bas tebe pogodilo, hehe trebali bi se jednom mi svi spojit na neki server da si pokazemo skrivena mjesta :D |
Citiraj:
Samo si najebo ako te skuže, nema baš zaklona... |
Citiraj:
@ max - si ti lud, pa da ti pokažem jedno mjesto, da i ti dođeš malu močit tamo, a? :D |
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Btw, upravo sam bacao C4 random i detoniram, skužim da sam sve pobacao na krošnju iznad glave. :nono: :D |
Citiraj:
noob! :chears: http://www.pohrani.com/t/c/qI/3xCzON...7775344187.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
to je bio maksimum koji je mogao izaci iz printera u jednom komadu :D samo sam jos odnio na kasiranje |
Citiraj:
lako s takvim frendicama... :D nama na poslu podjelili šta je ostalo viška... |
imate govno na zidu obojica
|
ima li hrvatskih servera i kako da se spojim na njih,neznam kako da se spojim na server ako imam ip?noob pitanje,ali ako se nekom da..................
|
nemos se preko ip-a spojit, jos jedna genijalna ideja developerskog tima.
jer to retardiranim konzolasima ne treba. upises u search ime servera... |
Ima tko kakvu preporuku za dobar server (po mogucnosti njemacki ili neki na kojem je ping pristojan). Do sad sam igrao na EA sluzbenom serveru koji je iz nekog razloga nestao....
|
Ima, upiši "Diabolic" u search i pazi da si maknuo sve search filtere, odličan server, najmanji ping :goood:
|
Citiraj:
Fenomenalno mi je to, imamo servere u HR ali bitno je da su svi svugdje rasuti. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:52. |