![]() |
Citiraj:
|
a jeste napravili save shsh na mob i pokrenuli TSS Server? Neznam, zbunjen sam, meni radi sve ok na XP SP3 + itunes 9.2
|
evo ja sam uspio.
|
Citiraj:
|
svi koji pokušavaju spustiti na nižu verziju firmwarea (za koju od prije nemaju spremljen SHSH u cydii) to ne mogu učiniti.. jednom kad izađe novi firmware SHSH starije (koja se recimo trenutno nalazi na ajfonu) se ne može spremiti..
Dakle pametno je prilikom svakog apdejta spremiti trenutni SHSH.. |
Mali update, uspio sam i unteatherd jailbreak napraviti, napokon :) U umbrelli morate imati popunjena sva polja pod advanced, source cydia i startan tss prije itunesa i tako se riješi 3014 error
A što se tiče unteatherd jailbreak-a dva puta za redom stavite isti ipsw i onda izbacite mob iz recovery moda i zanemarite error 1014, jer je mob već downgrade-an i samo ga aktivirate preko itunesa, a dalje -> spirit da se dobije cydia i onda ultrasnow za novi baceband. Mob možete gasiti, restartati do mile volje i ne ulazi više u recovery mode kod boot-a :)) |
Citiraj:
Citiraj:
Dakle - imam jedan 3GS koji nikad nije bio JB-an i trenutno je na iOS4 Da li ga je moguće JB-ati (i otključati na druge operatere) ili ne? |
ima neki program sa kojim mogu raditi sinkronizaciju iphona sa kompom?
ovaj itunes je smece zivo i pucam vec na zivce pomalo.. treba mi cisto da si mogu pjesme prebacivati a da mi ne dira programe koji su gore instalirani |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako si napravio update na 4.0 a prije si bio na 3.1.3 zaebao si se žešće; na 3.1.3 postoji unthetered JB (ne moraš spajati ajfon na komp) a samim time omogućen je i unlock.. Natrag na stari fw bez spremljenog SHSH ne ide.. |
Citiraj:
|
Zainteresirani za downgrade 4.0 na 3.xx 3GS pogledajte ovo:
http://img257.imageshack.us/img257/9158/41639081.th.png Uploaded with ImageShack.us |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Heh, znaci za sad mogu svoj iPhone koristit samo kao iPod. Zapravo ne mogu ni to jer me trazi aktivaciju. Jer ga bar moguce aktivirat? Nabavim neciju Simpa SIM karticu i piknem unutra da ga aktivira? Eh, samo da se ne dogodi to da uopce nema jaillbreaka za 4.0.
|
ako imas 3gs,nabavi simpu i aktiviraj ga,ako imas 3g mozes ga JB sa redsnow
|
Ovih dana izlaza teatherd jailbreak za 4.0, jedini nedostatak je što zahtjeva SHSH
|
Citiraj:
|
Možda imate drukčije definicije kaj znači SHSH. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma mora doć JB za 4.0 original...samo je pitanje hebenog vremena! A ova prčkaranja sa daungrejdovima me ne zanimaju(mogući svakavi bugovi rušenja i sl.). Dosta sam se zaje kad sam prešel na OS 4.0 misleći da bude brzo došel org JB. Sva sreća da imam 098 karticu, al nemam svih onih slatkih programčića :(:(
|
Citiraj:
BTW. za sve one koji imaju starije GS modele. OBAVEZNO provjerite koji boot imate sa toolom od IH8snow ili sa USBVIEW-om, jer sam jucer naisao na jedan GS 32GB koji je proizveden u 33 tjednu 2009 godine a ima NOVI bootrom. Inace se pisalo da ispod 40 tjedna svi imaju stari ,ali eto, nadje se pokoji i novi. |
Pozz Imao bih pitanje jedno dali se može na iphone 3g vratiti sw sa 4.0 na 3.1.3 pozz
|
može ako imaš spremljene SHSH blobove od verzije 3.1.3
|
ok hvala
|
@robi64 iPhone 3G možeš uvijek vratiti na kojigod FW hoćeš, nije to 3GS da ima ECID ;)
|
Onima kojima je štekao 3G poslije stavljanja 4.0 i jailbreaka,nek ponovo napravi ali sa pawnage 4.01 i nek nevraćaju stari backup,nego samo sync kontakte itd. lagano se sve ostalo namjesti kroz par minuta a iphone leti opet :)
|
Citiraj:
|
da
iphone 3g nema tu "zastitu" kao sto imaju MC 3GS modeli... |
Pozz sad me zanima zasto se nemogu registrirat na iTunes trazi me broj kreditne kartice nema opcije none hvala pozz
|
Citiraj:
|
Nema u tom je stvar
|
Imaš google. :p
Kreni skidati neku besplatnu aplikaciju i onda se tamo registriraj- tada ćeš imati opciju za registraciju bez kartice. Ako ne možeš- napravim ti ja račun besplatno za 20 kuna :p |
Citiraj:
|
Uhh uspio sam se registrirat na iTunes hvala svima pozz
|
Citiraj:
|
Citiraj:
da mi se to više ne dešava što moram napraviti sa spiritom? moram li maknuti JB sa blackrainom? Ili ponoviti JB sa spiritom ili skinuti spirit i sa postoječim JB samo nastaviti. moram li raditi update na 3.1.3 ili može ostati 3.1.2 mnogo pitanja......nisam baš spretan sa tim pa močim ako mi netko može dati kakav link ili ovdje objasniti postupak,nislim da ima još puno ljudi koji bi voljeli da to netko objasni. unaprijed hvala na odgovorima:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Na 3GS-u se vise ne moze staviti 3.1.3 jer Apple ne dozvoljava. Mozes staviti na 3.1.3 jedino ako imas spremljene SHSH u Cydiji (tj. saurikovom serveru). Ono sto moras napraviti je restorati tvoj 3GS sa 3.1.2 verzijom (ako si spremio SHSH) i onda JB-ati sa spiritom. Da bi restorao 3.1.2 moras skinuti firmware za 3GS 3.1.2 i modati HOSTS fajl u windows/system32/etc/hosts ,tako da ti iTunes trazi SHSH fajlove na Cydijinom serveru,a ne na Appleovom. Procedura je jako jednostavna,i zapravo radim jedan kompletan tutorijal o svemu u vezi iPhone-a,ali trazi dosta vremena,pa ne stignem. Sto se tice samog UNLOCK-a,on radi i na 3.1.2, i na 3.1.3 i na 4.0. Nije ni bitna verzija software-a nego verzija basebanda. Trenutno postoji unlock za sve verzije basebanda,osim sto je malo problematicno unlockati 3GS verziju 4.0 jer za unlock treba JB-ati telefon,a trenutno se 3GS 4.0 sa novijim bootromom ne moze JB-ati. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:14. |