![]() |
@thesaint255
Ima neki iritannti zvuk, ali jos nisam siguran da li je pumpa ili vent od ploce. |
Small form factor (SFF) buildovi
Citiraj:
Misliš orginalni vent od Nzxt? Edit. Za fanove mrzitelja šarenih Noctua -Arctic izdao Slim ventiltore 120mm x 15mm https://www.techpowerup.com/277757/a...0mm-15mm-thick Отправлено через iPhone |
Original nzxt vent nije izvor zvuka, pumpa je 100%. Ali da, zamijenio sam nzxt vent sa noctuom.
|
A mislio sam na drugi vent osim Noctue.
Prije sam bio zainteresiran za H1 dok nisam saznao problem. Sviđa mi što dolazi vodenjača i napajanje. I tako okrenuo interes za Coolermaster NR200P, može napraviti 3D print za kavez ATX napajanje. Отправлено через SM-G975F |
Nikako da naučite. Pumpa se čuje, specifičnim zvukom, svaka.
Ako idete na totalno nečujno, onda neidete na najjači hardver, a pogotovo ne na vodeno hlađenje. Citiraj:
Inače, ove godine izlaze neki crni kuleri od noctue, al drago mi je da se napokon ima neka alternativa u tom segmentu 15mm ventova. |
Odlično.
Nisam baš mrzitelj kričave. Ali drago mi je što se otvara veća ponuda za niže cijene. Više naginjem veći MTBF i kvalitetan ležaj. S-Flex, Minebea, Gentle Typhoon i SanAce (Sanyo Denki) Отправлено через SM-G975F |
Ja sam imao i custom vodena i AIO solucije zadnjih 10-15 godina u koristenju i nisam idiot da neznam sta ocekivati od pumpe, ova u H1 je stvarno minijaturna ( smjestena je u samom radijatoru, nasred radijatora ) i stvarno pika usi ako se rucno ne namjesti na neke skroz niske okretaje, nisam niti u jednom reviewu na youtubeu cuo da se pumpa tako glasa a ekipa je demonstrirala akustiku sa mikrofonom tik do nje. Imam osjecaj da bas mi je uletio li-la primjerak. Ali ostatak je super, napajanje je necujno i temperature sasvim snaznog hardvera je jako impresivna. Ako pumpa ode jos nagore cu kontaktirati H1 i zamoliti ih da mi samo posalju AIO zasebno da ne saljem cijelo kuciste natrag.
|
Citiraj:
Mislim na vent od x570 chipseta na maticnoj ploci. |
Citiraj:
Negdje sam vidio kako ekipa montirala malenu Noctu-u na Asus i Gigabyte Imam Gigabyte X570 I Aorus Pro Wi-Fi i baš ne čuje zujanje sa trenutnim biosom F31. Nabavio sam prije 2 mj i znajući za negativne komentare zbog zujalice kada je bila predstavljena. Možda putem biosa i AGESA smanjili opterečenje chipseta, smanjili okretaje.. Ipak ću nabaviti Noctua vent za rezervu jer sam prilično zadovoljan stabilnošću i bez bugova. Отправлено через iPhone |
Gledao sam sad malo oko ventova. Na zalost, Asus ima 30mm vent, dok je najmanja Noctua 40mm. Citao sam da su na mom modelu maticne znali zaboraviti thermal pad, tako da je i to moguci problem.
|
|
Moj novi build ako nekoga zanima:
https://www.reddit.com/r/sffpc/comme..._3700x_vega64/ Sve je apsolutno nečujno :) |
Gledao sam konfigurator čim si izbacio. Fakat je versatilno.
Nažalost, neke stvari sam rješavao pa kućište nikako da dođe na red, ali jednog dana bude. |
Citiraj:
Dobar bilder. Ja ne bi odrekao 120mm venta. Отправлено через iPhone |
Opet zgodni Stevo o NXZT H1
Отправлено через SM-G975F |
Stigao NR200P, sad jedan Minecraft mod, full custom water cooling.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7479b4d50b.jpg
|
Taj Masterbox NR200 je rjeđi od cjepiva za covid :)
Baci neke slike kada budeš radio u svakom slučaju. |
Caseking ih ima.
|
Gledao sam prosli mj. NR200 (bez stakla) i nema pa nema. Ovih sa staklom uvijek ima, cak i kod nas ih se nadje.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Više bi volio imati bez stakla radi protoka zraka P.S. treba dobro paziti na visinu tower hladnjaka Edit. Znam da kolega @xulos ima bijelog i fino složio. :) |
Cek sta nema on Ghosta? Nije se pohvalio Coolermasterom.
|
Citiraj:
Citiraj:
Mislim da sam taj stari oglas otvorio jedno pet puta... Svrbilo me :D |
Da, P verzija dolazi sa obje bočne stranice. Na kućištu je metalna perforirana stranica i u zasebnoj kutiji dolazi tempered glass stranica. Ja sam ga lani uzeo u Linksu.
|
|
Napokon si živ!!!! #Babeeee, živ je.
Отправлено через SM-G975F |
Doslo je hebeno dobro kuciste na EU lager, njega sam gledao dok sam jos bio u nabavci Loque/T1
https://www.caseking.de/jonsbo-v10-m...-gejb-073.html Jonsbo v10 |
I onda si od sve muke i odabira izdao i boga i rvacku i uzeo matx kuciste :D
|
|
Bilder
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:06. |