![]() |
P9 Lite anyone?
Kakva je baterija i kamera? |
prešo silom prilika sa z3c na p7 i iskreno želim natrag sony čak i pod cijenom da mu se ponovo odlijepi ekran.
meh :( |
|
Citiraj:
|
pa koliko sam ja gledao low-light rezultati su super (za mob jelte).
|
Yes ali isto u nekim situacijama napucava ISO i uništi sliku.
Logično da onda treba prebaciti u manual mode i pozabavit se kadrom, međutim većini point-and-click ekipe će to izgledati kao minus. Kad su sve postavke na default, onda je tu negdje sa S7, čak i malo lošiji, no zaista briljira tek u manualu. Npr. pogledaj ovaj debilan test: https://www.youtube.com/watch?v=2wHPho91D9I Zbog loše automatike, on je mobitel ocijenio lošijim od S7, i to ti ekipa gleda i na kraju mu to i presudi, osim ako ga malo ne poprave softverom. |
Nego sto da kaze, e, nemojte slikati na Auto, nego kada idete slikati ajte unpostavke pa mijenjajte iso, ekspoziciju, pa onda ce biti bolje.
Korisnici to niti zele niti znaju, Auto mod mora raditi najbolje moguce za vecinu situacija. |
Dalo bi se raspravljati o tome, no mislim da onome tko je zainteresiran za fotografiju, ti pojmovi nisu strani niti mu ih je teško podešavati, pa je nepravedno to pripisivati mobitelu kao minus, a tko nije zainteresiran no ipak želi P9 , kao ni kod foto aparata, ne može očekivati najbolje rezultate od automatike, što opet nije problem aparata.
Sent from my mobile using Tapatalk |
Diskutabilno. Osobno se smatram da sam zainteresiran za fotografiju, pa od mobitela ne ocekivam manualne kontrole, vec ocekivam da stisnem kamera app i kduce sto stiskam je okidanje. Zadnje sto zelim kada idem okinuti na brzinu je da idem riktati eksp., iso itd. I zato je to totalni fail ako mu auto nije dobar.
U biti ni ne sjecam se kad sam isao rucno podesavati parametre na mobitelu. |
|
Ovaj Mate 8 je brutala uređaj. Baterija traje i traje. SOT bez problema 5h, nekad i više ako se ne igraju igrice. Prelazak sa LG G3 na ovaj, isplativ.
|
Jel netko isprobao P9 ili p9 Plus?
Jel vrijede sta one kamere 2 na njemu? |
Citiraj:
Bio u Areni u Tele2 , i pitam zaposlenika jeli ga imaju ? Odgovori mi NE! Krenem prema izlazu , zaustavi me fina mlada djevojka s Huawei majicom. I izvadi iz džepa P9. Uređaj je brz , dizajn mi se sviđa iako sam mislio da će bit prevelik ali nije , što se tiče kamere , stvarno nemam riječi slike su bila vauuuu... |
Citiraj:
|
Jel ima netko Huawei P9? Ozbiljno sam se zagrijao za taj mob kao nasljednika Galaxy S5.
|
Citiraj:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=81135 |
Bome lijepa iskustva ima. Nakon 2 tjedna mu je zveknuo na pod i vrisnuo ekran :(
Baterija je 3000mAh ali je i Kirin rastrošniji od SD820. Kamere nemaju OIS i video je lošiji nego na S5. Mob nije waterproof. Ne volim launchere trpat na mobitele, a ovaj EMUI mi je pljuga totalna. Virtualne kapacitivne tipke "kradu" dijagonalu. Ne znam... na kraju imam više NAY nego YAY glede P9. I opet sam bliži S7 nego ovom P9... |
Kratko pitanje.
Dvoumim se između Huaweia p9 lite i Asus zenfona 2. Što je po vama bolje? Moram se maknuti od trenutne Lumie i mrtvog wp-a. Hvala |
Po meni jedan i drugi dobar, možda mi je malkice bolji UI kod asusa. Imas za isprobat na playstoreu pa vidi.
|
Huawei P9 je po meni bolji
|
Ima li netko s p8 lite da je uspio na marshmallow update? danas uzeo, dođe mi instalacija na 4% i onda failed. tele 2, dual sim
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako je tebi odličan, sve 5 ;) Citiraj:
|
Citiraj:
|
Gdje je tocno ta registracija na siteu? Bacio sam oko i ne vidim nista za 6P...
|
Citiraj:
Ima i pdf na toj stranici. Nisam probao za 6P, ali da sam se sjetio u vremenskom roku probao bih. 6P se ne spominje nigdje, znam. |
Imam problem na huawei p8 lite,znači kad tipkam često umjesto jednog slova budu dva,jel imo netko ovakav problem? šta mislite jel pokriva ovo garancija ?
|
Citiraj:
|
Pozdrav !
Zena ima Huawei P6, Android 4.2.2 Emotion UI 1.6 Preko noci baterija padne za 30% (internet iskljucen),na ekran dobiva obavijesti " Aktivne energetski zahtjevne aplikacije "( Nakon zadnjeg punjenja ). Ja zatvorim te aplikacije i u postavkama "upravitelj aplikacijama u pozadini" oznacim da rade samo one osnovne tipa face, viber i whatsapp. Primjer Google + aplikacija je iskljucena u tim postavkama al uvijek u obavijestima mi javlja da je aktivna. Sto uciniti ? Hvala |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:41. |