![]() |
ETQW u klanu online i WoW
|
Crysis
Quitto sam wow prije par tjedana :):chears: |
GRID,Mass effect, COD4,Virtua tennis 3,Generals Zero Hour:care:
|
jel valja kaj virtua tennis? su kontrole ok ili?
|
SW KotOR II. Opet. Nostalgija. Gledam kako ga nova HD 4850 mrcvari. :D
I krecem ponovno na ST Armada II. :D Skinuo oko 9GB modova i mapa. :kafa: |
Ne možeš WoW quitati:D:D.To si umislio.
|
jednu prerealnu igru...csss
svaki dan 8 sati igram barem,nekad i duze, zarazno,kad pocnes,nesmijes prestat igrat... zove se MasterCam Mill X2 MR1 koja grafika,koja igrivost,koje mogucnosti issss...sam se treba malo da se privikne na kontrole i user interface... |
Pes 2008 vec tjednima ...
|
Ja prešao Fable i ostao paf :care:
Predobra igra Sa sam si instalirao Oblivion pa si kontam da ću mu (opet) dati šansu |
Za oblivion ti treba i volja.Puno nje.
|
Citiraj:
armada rulez!! cak ni kampanja nije losa da se opet predje netko je pitao za neki rpg, probajte Legend:Hand of God nije losa igra, engine od Titan Questa, samo je ono, klasika, idi i ubij :D |
Citiraj:
Ja baš si mislim neki dan da ju "kupim" :D Al sam odustao Obični hack 'n slash ili ima i ekšuali neke dubine priča? |
trenutno grid....13. sezona...dobro je
|
Citiraj:
Meni je super, kontrole si narihtaš na num1,2,3 i to je to... |
Citiraj:
i sve je bilo super godinama, ali jedne veceri dodje neki ninja iz nekog klana stovatelja demona, uvuce se u utvrdu i ugasi plamen... i naravno tu nastaje show, dolaze demoni, odma bitka, i ti se tu onesvjestis... naravno, prezivio si, probudi te neka tvoja frendica vila (koja ti je ujedno i kursor tokom igre, ono, zanimljivo :D), i moras sad naci nekog lika koji zna di je drevni artefakt koji se zove 'hand of god', jer jedino s njim mozes zaustaviti demone i otjerati ih iz naseg svijeta... nish spejsl, dalje je cisti bloodlust :CoolRamb: |
I dalje Call Of Duty 2! Cekam Diablo 3, s nadom da bude dobar kao drugi dio... :care:
|
Citiraj:
MOgao bi ju probati :banana: |
Rainbow Six Vegas 2
Sins of Solar Empire Football Manager 2008 PES 2008 Cossacks:The Art of War Call of Juarez |
Citiraj:
ak je netko igral Okami na PS2 (valjda ima netko i konzolu :))radi se skoro o istom scenariju, samo kaj tamo nema krvi :D |
Citiraj:
Prince T2T trenutno ja igram od singleplayera,i naravno nezaobilazno cod4mp. |
Citiraj:
Jel ima magije (Fireball, whirlwind...) ili samo kolješ "manualno" :D |
DotA na gareni -.- ... Ako je tko za nek nam se pridruži na TSu :D
|
Soldier of Fortune Platinum (jedinica) :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
evo ja igram wow wrath of the lich king lvl 80 human dead knight:goood:
čak sam napravio video u igri ali ima 200 mb a neznam kako samanjit pa je prevelik |
PES 2008
PES 4 :D Mass Effect NFS Underground Far Cry Broken Sword The Angel of Death Stalker Oblivion (instalirao i obrisao, hehe :D) E, a jel ima tko informacija o igri Code of Honor 2 ???? |
Citiraj:
Gledao po youtubu i ono... :kafa: Koda su neki Far Cry htjeli kopirati E da, jesi uspio upogoniti Far Cry ili je još uvijek ono plavo/sivo i nevidiš prst pšred nosom? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:51. |