![]() |
Sanjal sam da će Dinamo vodit 2:0, baš me zanima jel imam Vidovitog Milana iza uha :D
|
Citiraj:
A vjeruj mi,da nekom divljom maštom.....Zvezda ponudi 33 miliona,išao bi on u Zvezdu makar prije 5 godina s tompsonom pjevao Čvaoglave nasred Trga bana... Zato što nažalost,o tome ne odlučuje on već zna se tko(uz Totač naravno koji mora odobrit prodaju prvenstveno) :) Tako da to kaj on pjevušio po novinicama da je navijač barce vrijedi kolko i žigice na placu :) Citiraj:
Spremam se napast birtiju,ajmo naši ajmo naši :) |
Admo ajduk, ajmo diname! :D
Isto vrijedi za m.city, liverpool, svevilla, dynamo kyiv, juve i CSKA :D |
Stavio sam na UEFA predictora 2:0 da bu dinamo dobil. Još jokera na to. Ajmooo.
a i Hajduku sretno. |
Jesam li to samo ja, ali ja u modriću ne vidim igrača od 30-40M, možda 10. Van der Vaart je plaćen 7 pa je duplo bolji.
|
Već sam je vidio u prvom kutu...:fuming:
Treba vremena da se obrana posloži, bez obzira na Vahu. |
City gubi..pa nemrem vjerovati. :(
|
Dinamo vodi 2:0
|
Gotovo je:chears:
Prvo poluvrijeme za zaborav ali dobro drugo:) |
Bravo Dinamo, nek jos i Hajduk dobije i sve 5.
Btw, dosta losa slika prijenosa Hajduka. U odnosu na Dinamov prijenos. :( |
Hajduk-Zenit.
Jel samo meni slika kritično loša ili je to do HRT-a? Kao da nema oštrine, ful čudno. |
dinamo dobio,ali loše šta je pauk dobio viljareal...sad će se protiv dinama čupat za prolaz i paok i viljareal...opet nevalja
|
Bravo Dinamo, Bravo Lech :D
Šteta što je PAOK dobio, bit će čupavo do kraja... Ajmo Hajduk Valjda bude sreće kad Prasićko komentira :lol2: Slika je očaj... |
Citiraj:
Okreni par stranica iza kad smo se spominali o slici kad su igralu u St. Petersburgu, baš sam rekel kak je tak loša slika. A sad je još lošija, ni neda mi se gledati, ko da gledam live stream sa neke loše stranice :D Samo da Hajduk pobijedi i to bu bass. P.S- svaka čast Dinamu, a Badelj je igral ko čkapi zadnja, loš je bil. |
Citiraj:
|
A sad po pobjedu u španjolskoj, da osiguramo više to proljeće :D
|
Mislim da se taj film nebu vrtel na HRTu.
edit: mislim na ovaj španjolski |
A jebiga, Villareal mora dobit Dinamo ako hoće dalje, Dinamo nema imperativ. Već su ih jednom iskontrirali, uz malo sreće mogli bi to ponovit.
|
Pusti to, o tom po tom... nek pogledajte ludi Hajduk. Kak se ira sa drugom močadi Zenita :D:D
|
I liverpool gubi...lol bravo M.city i liverpool. :)
Dinamo BRAVO. :) |
Citiraj:
|
Ovaj Buljat panjina teška...
|
Panj nad panjevima.
|
Veli trener na poluvremenu kak ne smiju jurnut i izgubit sa par golova razlike a igraju doma sa drugom momčadi zenita...kaj je mislil "čuvat rezu":stoopid:
|
Da možda Ladić nije trenirao Subašića? :D Hajduk fakat loše. :)
BRAVO! :) Evo drugog! :) |
Ak daju treći ode ti još jedna kladara u krasni:D
|
Citiraj:
|
Jebiga, kasno su se sjetili igrat....
|
Uj, sa 0:1 na 3:1
Hat trick Gerrarda :D |
Citiraj:
Citiraj:
Isto tak neću ni drugi put ić uplatit (ak ću sanjat naravno :lol2:) jer je onda sigurno pušing :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:00. |