Citiraj:
Autor stitrek
(Post 3616088)
U kontekstu osvrtanja na lik, radnju i opredjeljnost lika u seriji ne vidim razlog zasto te triggera rijec gay koju sam mozda spomenuo dva puta od 160+ postova na forumu, imas popis mojih postova pa pretrazi.
Sto se tice moje opredjeljenosti, vjeruj mi potpuno sam siguran u nju, i ne znam zasto ti je bitna ta informacija, ako trebas kakav savjet slobodno pitaj :D
|
A najvolije bi volijo da te se te se pita za takve savjete, Lastane :D
Citiraj:
Autor Tajl3r
(Post 3616211)
Ti sine ako cemo realno otkad si poceo pisat dosta dobro sasra ovaj topik ,vracajte se na temu a ne ko voli u bulju .
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
|
A ako je subject female? Onda je ok? :D
Citiraj:
Autor stitrek
(Post 3616432)
LAcy se nadovezao na moj komentar o S03 E09 The Orville te smo razvili kratku kulturnu raspravu, ako to tebi osobno ne odgovara, to je tvoj problem.
|
To je, kao i obicno, tvoja intepretacija. Vise puta sam ti na lijep nacin skrenuo paznju da je spolna orijentacija nebitna za radnju a pogotovo temu, no ti si nastavio i dalje promicati svoju filozofiju nalazeci nekakve "poveznice". Za kulturnu raspravu je potrebno da sugovornici odgovaraju na direktno postavljena pitanja, sto je u tvom slucaju rijetko, odnosno tezi nuli.
Anyway, kolege su u pravu. Nema smisla mlatiti praznu slamu a tebe bih lijepo molio da se sudrzis nalazenja "poveznica". Imamo ih dovoljno u zadnje vrijeme i bez tebe.
Citiraj:
Autor Neo-ST
(Post 3616444)
|
Pa koliko mi iskoci Google suggestions kad otvorim novi tab na mobile Chrome, jos se nista ne zna. A Seth MacFarlane se nada da ce streming na Disney + pomoci da mu se odobri 4. sezona. Znaci da situacija i nije bas najbolja.
|