![]() |
Citiraj:
nisi bio u pravu, mislim da cu pricekati do slijedeceg client patcha :kafa: |
we'll see about that :D
|
|
odlican prikaz neo !!!
|
"Pičkice jebena, dođi ovdje pa nešto napravi" :D
3k kilova sa 50 tonskim oružijem:evil: |
koliko njubizma i vajnanja:lol2:
|
Hahaha, kako sam se strgao. Brutala :D
Btw, dao sam frendu cod-ovcu a on je dao svojoj ekipi sa kojom igra. Postali smo im idoli :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Neo je jedan od igrača koji ne brine za k/d ratio i koji najefikasnije zaustavi napredovanje napadača. Na tebi je da staviš svoj gameplay! Ja ću svoj staviti sa Panama Canal-a CQ sa nekim anonomusima snimljen nasumično jučer |
Ekipa, hoće neki shrot genius mikrofon od 20kn bit ok za TS??
|
probaj pa ćeš vidit, trebaju ti i slušalice, jer ako ćeš na zvučnike slušat bit će jeka
|
Citiraj:
ja sam uzo neki za 15ak kn i raadi ko vurica :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
mozes doci i do levela 50 da se ne pomaknes iz grma ali jos uvijek :wtf2: ti si neki ekspert za kretanje po mapi ili? |
sta je ovo ? Zajednicki odvjetnicki ured PointDexter, Deadman brane svog klijenta?
Ja sam komentirao lika koji je lvl 40, a ima kretnje kao da je jucer poceo igrati fps... bar na jednom videu.. ne vidim cemu odmah napadi .. |
Ne, nego igramo svaki dan zajedno, znam kako svako od ovih na videu igraju i mogu reći da ima dobrih igrača.
Mene iskreno zanima kako se to ispravno kreće po mapi, možda nešto i naučim. :) FYI, meni je ovo prvi FPS koji igram, ne krećem se puno drugačije i 50lvl sam |
Da stvarno,snimi mi neki video kako igraš pa da vidim kako se kreče uber mega super duper 1337 igrač.
|
Citiraj:
ali ja ne kuzim sta si htio rec, pa ova igra nema nikakav posebni muvment koji treba svladat, a Neo je koristan igrac za imat u timu...cekam prosvjetljenje:kafa: |
što se tiče kretanja, nema veze baš u ovoj igri, pomaže ajde znat neke putiće da neideš baš po cesti ko ja, al ništa više od toga, igramop rush, idemo nas 4-5 više manje u skupini na isto mjesto i neznam kak bi se trebali kretat to
|
u ovoj igri se najbolje ne kretati :D
|
da, neka menski potvrdi :D
|
Citiraj:
ako mi budes potego analogiju s codom bolje ti je da šutiš .... :D |
Citiraj:
Ne znam, možda je Bjelovarčanin htio reći da bi se Neo trebao kretati pomoću strelica, da se ne valja kretati pomoću WSADa? :roller: |
Citiraj:
|
Evo što je timski rad, nama očito nepoznati pojam (u većini slučajeva).
Kako se tenkići uništavaju: http://www.youtube.com/watch?v=OlYStqdmbwg Assault sa tracer dartovima (neograničena zaliha municije) i tri engineera. To je ono što smo Triumph2407 i ja počeli prakticirati na Arici, ali samo nas dvojica.Treba nam još barem jedan engi na brdu. :chears: |
Ček, pa koliko domet ima ta tracing strelica...
Pa da imate još jednog engen... to bi bio chaos!! |
Greška je što taj tracer dart uopće nema pad, ispališ i ide ravno u vražju mater, koliko god je potrebno. lol
Problem je jedino što nekad možeš traceat tenk, ali ne možeš ga lockat gustavom/rpgom, jer nema/ju domet. |
E, pa baš gledam i ono, skoro nepošteno...jedan s dartom i 2-3 s raketama..
Skršiš nabrzinu svako vozilo koje dolazi... Mogu mislit frustracije u protivnika.. Ah,ode sutra po mikrofon pa da probam TS? A kako se tek pokvareno smijete..predobro! |
Imaju tenkovi obranu za to, ali uglavnom na toj mapi ekipa uzima warhead i roka iz daljine po mcom-ovima
EDIT: U videu se vidi da su istu stvar radili i kao attackeri na toj mapi, tako da je stvar samo u timskom radu |
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:33. |