![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Onaj Blinki(žmirko) mi je najjači, sljepi onaj lik.:roller: |
Citiraj:
|
Kako se zove onaj ratni film (mislim da je radnja u Iraku), nedavno snimljen, dobio je neloše ocjene, sniman je nekom posebnom kamerom...help :o
|
Citiraj:
LEGION 3/10 -ak niste gledali niti nemojte, ne propuštate ništa! Film je dosadan, predvidljiv i sve već viđeno...bez veze |
To je to, hvala.
|
Citiraj:
Upravo pogledah: The Bourne Identity (2002) The Bourne Supremacy (2004) The Bourne Ultimatum (2007) Ocjena: 6/10 Osobno ne volim akcije gdje se kamere toliko tresu, dobijem glavobolju :D Film nije loš, dapače, ljubitelji akcija će ga zavoljeti. Doza misterijoznosti je na solidnom nivou, a film vuče na akcijski - triler.Zanimljivo mi je bilo gledati akciju u ne američkim gradovima, odnosno radnja se odvija po Europi. Već sam se zasitio NY akcija ;) Komentar za kraj, puno sam razmišljao 6 ili 7, i nekako fer ocjena bi mi bila 6.5/10. A sad ode po ne znam koji put pogledat Babylon AD, nešto simple za laku noć ;) |
dajte nabacajte par preporuka tipa the omen triology.. gledao sam devils advocate, angel heart, underworld, wolfman, ono sa stranicama iz vrazje knjige... dajte jos takvih pizdarija... ;)
|
Citiraj:
Bourne trilogija mi je jedna od najboljih akcijskih trilogija, definitivno. |
U ponediljak, 31.5. dakle sutra je na HRT2 u 23:00h Battle for Haditha (2007)
Neloš je film, pa koga zanima tako nešto nek baci oko:) ps. Nakon njega su nove epizode serije The Unit:zdero: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije mi se dalo gledati Babylon AD, pa sam pogledao Eragon (2006). Fora film o zmajevima, ništa spektakularno. Dapače, sama radnja je nedovršena, ne dorečena. No, film je obiteljske naravi, pa će se mlađima vrlo dopasti. Najmlađi ionako nemaju visoke kriterije i njima bi film mogao biti vrlo dobar - odličan. Osobno volim zamjeve i filmove o njima, pa stoga: Ocjena: 5/10 (Više nekih 4.5) |
upravo pogledao The Departed - 10/10, oodličan film, ne znam šta bih reko nego obavezno pogledati
|
Pogledah Edge of Darkness
Film me oduševio, jedan od boljih trilera u zadnje vrijeme, očekivao sam prosječni akcijski triler za skratit vrijeme, kad ono dobio i više od toga, ima par nejasnih stvari i situacija u kojima se trebaš zamisliti ili čak premotati da skužiš ali ok :) 8/10 BTW Bojana Novakovic :nuts: |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt0338564/ To uvijek valja napomenit, iako se već spominjalo na ovoj temi. |
|
Pogledo Spoorloos 1 2 Stvarno odlican nizozemsko-francuski triler napravljen po knjizi. Prica, tok radnje, kraj, sve vrlo dobro. :goood:
Stranger than fiction Neobicno i dosta dobro. Također preporuka |
Tajna iza Tim Burton filmova
http://www.youtube.com/watch?v=bFzLRP8e4vE Još da netko ovak neš napravi za Tarantina :P |
Ovo bi moglo biti zanimljivo Inception od Nolana, trailer: http://www.youtube.com/watch?v=S3XzUYd6nrU
|
Shrek 4; kao prvi nastavak ali u alternativnom svemiru :)
Nista posebno ali Donkey ja i dalje najbolji lik :) |
From Paris With Love
7/10 -odlična akcija, meni je travolta uvjek bil zakon pa mi je i u ovom filmu dobaar, pogotovo dozu humora koju su stavili i kaj film čini još gledljivijim. -nije HIT ali je za pogledat svakako! -najjače mi je kad svog partnera tjera u liftu punom ljudi da šmrče kokain iz vaze :D:D...itd |
jel možda zna neko za jedan film,glumi george cloney,neko je stavia tu trailer ima koji misec,ugl on stoji sa nekon malon curicon i nešto je bilo sa pištoljen,igrali su se il nešto,ne sićan se više :P
|
....
|
Lp filmoljupci..
Bliži se ljeto pa bih molio za preporuke dobrih akcijskih filmova... ( Nikako dosadnih ) ........... HVala. |
Unthinkable - Ugodno iznenađen.Definitivno odskakuje od Holivudske formule i što me čini najviše sretnim - nema ljubavnih i glupih scena.Vrlo dobra priča,dobra gluma,super izvedba i nisu potrošeni milijuni na film. Samuel me ugodno iznenadio,dobra uloga.Preporuka.
|
Citiraj:
|
Youth in Revolt
2.5/10 kvazi-komedija bez smijesnih scena, neke scene su totalno nejasne .. uglavnom po meni bezvezarija od filma, zaobici u sirokom luku |
Citiraj:
Magnolia - isprepletene price raznih ljudi Film slican kao Powder Blue, Crash, Babel, The Air I Breathe, 11:14, Go, tj. valjda prvi takve tematike. Posto su mi takvi filmovi odlicni 8.5. Molim preporuke slicnih. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:39. |