![]() |
Citiraj:
|
Jeeeel se jos uvijek isplati kupit igru i špilat onlajn, nisam još probo igru uopće? Ono, izašla je pred dost mj?
EDIT: Sad sam vidio 112 kn na G2PLAY, to je dost jeftino, jel to Steam key ili kaj? :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni je sve bolja i bolja, ali smeta mi npr...kad tek kreneš igrati, kud si topovsko, kud imaš prejadno oružje, kud nemaš nikakvu optiku...ma ono, debelo se naživciraš dok se počnu otvarat neke bolje solucije.
|
Citiraj:
|
Jeli nekom ova igra radila probleme tipa zamrzavanje računala, bez BSOD-a i zvuk se zaloopa ?
|
Citiraj:
Ne , treba uzet m9 i uletit medju 5 ljudi i pocet rokat i cudit se kako nikog nije ubio?:stoopid: Tezak je pocetak kao i kod svake MP igre , a ti reci sto hoces , covjek je samo izrazio svoje misljenje o samom startu u igri. |
Citiraj:
|
Citiraj:
m9 takodjer rula. jedino sto nemas one glupe perkove koje igra ionako nije smjela imat. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Igra je igra i ako ću RPG-om sa 100 raketa gađat narandžaste trokutiće,onda ću to radit cijelo vrijeme. |
Citiraj:
|
Kada se već svi qrče svojim score-om, onda da i ja stavim svoj od noćas...
http://img412.imageshack.us/img412/1...0235902.th.jpg Šta vam se čini? |
A da opišeš na kako pičkast način si došao do tog taga? :chears:
|
molim nekog da mi u par natuknica kaze razliku izmedju ove igre i cod serijala, posebno mw2. gledao sam sta kazu po netu i uglavnom hvale battlefield, da je tu sve u timskom radu i taktici dok u codu samo solo rokas. hvale mape, vise sadrzaja, grafiku, realnost, mos raznest sta oces, manje bahate djecurlije neg u codu... cod mi je dopizdio vise i trazim nes novo, a sve mi se cini da je battlefield to sto trazim.
btw sto se dogodi u battlefiledu kad krepas, jer kolko sam vidio po videjima moras cekat da te netko ozivi:stoopid: |
Citiraj:
Btw, pitanje je kako će ti igra 'ići' na toj konfiguraciji. LP. |
nece ici, al stize novo vrlo soooon.
|
Citiraj:
Kada sam prišao svjetioniku, vidio sam nekog snajpera kako trči van svjetionika i intuitivno pretpostavio da je to Mansky. Trčao sam za njim. U tom trenutku je Mansky preko Teamspeaka rekao da se prebacuje u Delta squad, i snajper za kojim sam ja trčao se zaustavio. To mi je bila potvrda da je to Mansky, jer da bi se prebacio u drugi squad, treba se zaustaviti, stisnuti Enter, ući u Squad management te odabrati squad u koji želiš ući. Dok je on obavljao taj proces, ja sam mu prišao s leđa i uzeo tag. To ga je razbjesnilo i povrijedilo, pokušao sam se ispričati, nije pomoglo. Čak sam mu nudio svoj tag, nije ni njega htio :( |
najbolje mi je to sto se u zadnje vrijeme mi svadamo medusobno umjesto da suradujemo.
|
Citiraj:
|
trebao si mu ponuditi nešto drugo a ne tag :D
|
Pa zapravo mu je i ponudio, samo sto je to zamaskirao sa tag-om :D
a bas si neki Neo, mogu si mislit kak je Mansky bio rjecit na TSu nakon te situacije |
cemu to plakanje zbog tagova?
meni neo uzme barem jedan tag u svakoj rundi :) odlican post zasto nece biti Modtoolsa za bfbc2: http://forums.electronicarts.co.uk/b...-modtools.html |
veceras je odrzavanje servera od 19 do 19:30 h
i sutra od 7 do 12 h http://blogs.battlefield.ea.com/batt...ance-work.aspx |
Ma nije to, već ono...zna da ću stati, jer moram stati i stisnuti Enter (kao što je napisao), te odabrati squad da se prebacim.
Ono, sluša to sve na TSu i onda kao zadnja pizda dođe i nožem me zakolje. Ma dobro, bmk, ali ekipa postaje sve gluplja.Neću sada imenovati, ali sam nekako siguran da su se Triumph i još neki ljudi uvjerili i sami. Jebe se meni za tag, ali budi barem čovjek. |
Citiraj:
|
Ne cvilim, ako ćemo tako, imam i ja njegova dva zlatna, tako da me boli k*rac.Nemam mu ja što vraćati. :chears:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sada ti moram uzet još jedan... :D |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:32. |