![]() |
Medic pack dobijes tek kad predjes nekoliko levela.
edit : nisam vidio da postoji str: 183 :P |
Aha, to je onda ista stvar kao sa laserom za popravljanje ,valjda kad nakupiš bodove to se otključa?!
Znači, bezveze su mi vikali "nooobb"... Inače, naći se iza bradley oklopnjaka i sašit mu RPG u ona stražnja vrata..neprocjenjivo!!:fuming: |
koji ti je nick u igri? da te mozemo dodat, a i pokoji dog tag uzet :D
|
Citiraj:
...a onda sve to zaboraviš kada ti fejla nož dva puta za redom, wookie se lijeno okrene i rokne te m95 na 30cm i onda ti napiše "quick scope" |
Citiraj:
E da, kaj je sa onom kad izbaci radi konekcije, jel moguće vratit te bodove, jel se oni sačuvaju u statusu il kaj? jučer sam napravio nekih 20 kilova i 10 puta su me koknuli, i onda me izbaci radi koncekcije (connection to the game server has been lost)... |
kruze price da se to racuna :D
a racuna se isto tako kada imas i CTD kolko se ja sjecam meni su se bodovi uvijek upisali |
Citiraj:
|
Citiraj:
:care::care: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jedan mali update za sve igrače ovdje koji dolaze igrati na naš server:
=CBC= se preselio kod drugog hosta na lokaciju u Frankfurt, više nije u Londonu pa će domaći igrači imati bolje pingove. Nakon svega što nam se izdešavalo sa Multiplayom, morali smo premjestiti server. Uglavnom, u server browseru isključiti filtere i potražiti ime: NEW =CBC= Stari server će još uvijek biti aktivan neko vrijeme ali se vrte poruke preko ekrana da smo se preselili. |
Demize99:
New job openings and internships available at DICE! Apply at http://www.dice.se/ prijaviti cu se na ovo, samo da se infiltiriram :) |
polij im djecu benzinom i zapali.
iako vjerojatno nemaju djecu. onda im mozes majke. |
BFBC2 Vietnam gameplay, na konzoli, naravno :hitthewal::fuming:
AK47, M79, XM22, PPSh, TT33, Syringe ali najvise od svega mi se svidja kompas! fala K. da su se sjetili |
BFBC2 vraćen u prošlost, malo drugačije teksture i oružja i to je to...
E da, kompas...bez njega ne bih mogao... |
Da nisam igrao Battlefield:Vietnam ovo bi mi bilo nes novo i cool. A ovak kaj ja znam na prvu ruku mi i nije nes posebno, sve vec prije vidjeno. 99.99% sam siguran da bum ja ovo preskocil. Kak bi bilo dobro da su umjesto ovoga napravili recimo 6 potpuno novih mapa za BC2.
|
sta ce mi kompas, pa do sad sam se dobro orijentirao pomocu sunca i mahovine :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Haha
ma nelson GAY mi je najbolja mapa da vidis kak volim u mraku prilazit neprijatelju iza ledja :D jos ak igram protiv manskog najpoznatijeg kampera na balkanu nema boljeg :D |
pusti menskog, on je botaničar, skuplja evidenciju o biljkama na mapi za agronomiju :D
|
http://www.youtube.com/watch?v=uOG4y9L81r0
Zanimljiv mi je ovaj napalm na kraju. :nuts: |
Citiraj:
:frend: |
Citiraj:
|
Taj napalm bu valjda bilo ko i mortar u BC2 sam kaj butu iso napalm :D umjesto granata
|
@Veki-os http://forums.electronicarts.co.uk/b...l#post18380184 Ovdje se neki qurce sa kilovima sa t90 What are you gonna do about it? :kafa:
|
Čisto sumnjam, prije će taj napalm biti nešto poput kada počinje igra pa oni A10 Thunderbolti prelijeću i rešetaju po tlu...
|
pa u vijetnamu su ovi zvali podrsku iz aviona da bace napalm, tak da mislim da to nebi bilo nemoguce i u igri
|
Ali napalm su imali Ameri. Šta će onda pozivati Vijetnamci, tajfun? :D
|
Padajuću otrovnu rižu :D
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:01. |