![]() |
Ne može.
|
Meni je rekao da ne može taj paket bez ugovora na 2 GOD. U stvari nisam ga puno ni žicao za ugovor je mi je dao po mome mišljenju najbolju trenutnu ponudu za bakar. Vdsl, 60 brzina, neograničeni razgovori sa SVIMA unutar RH, prikaz poziva, tablet. SVE za 158 kn. (99 kn tablet jednokratno).
|
60 za privatno?
|
Blizu sam centrale
|
i ja sam, propustnost linije mi 71mbit ali mi ne daju vise, govore da je 60mbit samo za poslovne
|
Zna li netko ima li kakva ponuda za produženje ugovora? Vidim da je tablet za "malo" starije!
Istekao mi je ugovor pa gledam ostati na maxadsl-u ili da bježim na Bnet |
stranica prije
Citiraj:
|
Jel mogu privatni na taj način ili preko službe za zadržavanje dobit Sportski Plus za 15kn mjesečno itko zna možda?
|
Meni je prije jedno 2 tjedna dosla prodajna predstavnica sa tabletom doma i nudila taj sportski plus za 15kn mjesecno, jos ga reklamiraju da ima 38 programa, moze i sluzba za zadrzavanje oni imaju i vece ovlasti sve ti ovisi kojeg djelatnika dobijes
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
vjerojatno 15-20Mbita.
|
Za produženje Max3 paketa najbolje da vas zove služba za zadržavanje.Nonstop+ opcija(flat svi fixni i sve mobilne 1000min bez uspostave poziva)Net flat + brzina 10.Maxtv osnovni + max sportski plus paket za 245kn.
|
Citiraj:
Citiraj:
Meni su takodjer povecali na 50/10 otkad su me prebacili na novu/blizu centralu, prije toga sam ima 20/2 sto je bio teoretski maksimum s obzirom na udaljenost centrale... |
Citiraj:
|
za poslovne je 60mbps max, za privatne je 50mbps..dvaput sam zvao i nisu mi htjeli pustiti jos tih 10mbps, doduse prije mjesec dva, ali idalje na stranici za privatne pise vise od 50mbps tako da je zato cudno da su mu dali 60mbps
|
Postoji kakva služba za zadržavanje korisnika koji imaju struju?
Želim dobiti 169kn za nove korisnike, ne znam je li istekao ili ističe stari ugovor a student kojeg sam dobio na 0800 9000 mi kaže da ne zna do kada je ugovor, da će netko nazvati kroz 2-3 dana pa nitko nije nazvao od prošlog ponedjeljka. |
Citiraj:
Citiraj:
Kolegi su prije par dana napravili istu stvar, doduse na Optimi ali svejedno... |
Citiraj:
Da li se općenito isplati prelazak na ht za opskrbu strujom? Zvali me iz ht i rekli da imam 169 kn "dobrodošlice", te 31,5 kn mjesečno manju ratu, te još kao 3% umanjenjenje. Ima li tko iskustva sa strujom? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Nitko nije zvao da nam kaže do kada važi ugovorna obveza pa sam ja opet njih (1,6,0 je kombinacija ako želite struju na 0800 9000) Lik mi kaže da dobivam 170kn, jedna ugovorna obveza mi je istekla a druga za 5 dana. Dobiti ću poštom nove ugovore.
Iako sam stari korisnik struje dobiti ću -170kn dobrodošlice. Uz produženje na 2g još -12kn mj+pdv. Šteta što nemam MAX 2 uslugu (na iskonu sam) jer korisnici HT-a uz to još imaju -25kn/mj što je stvarno badava. Samo ne znam odnosi li se i na MAX 2 XS koji je sada najpopularniji. Inače ok je, sada je još i jedinstveni račun, ne naplate socijalnu naknadu. Najjeftiniji su na tržištu, GENI daje jedan mjesec (40% ukupnog mj računa cca) besplatno, a HT svaki mjesec -13.5kn. +170kn na početku ugovora. |
Za promjenu, nešto nevezano za izvlačenje popusta...
Stiže mi MaxTV, kutija s aparaturom je negdje na putu. E sad...router je na jednom mjestu u stanu, TV je na drugom. Pretpostavljam da ne postoji drugi način za spajanje routera i TV kutijice osim kabelom? Ima li kakvih ograničenja što se tiče dužine kabela? |
Citiraj:
|
Onda nema problema, samo me čeka provlačenje toga po zidovima...
|
Citiraj:
(Ht nam mora platiti reklamu). |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Citiraj:
lakse ti naruciti predstavnika i traziti ga max2 xs paket ili max3 xs paket ovisno koje sve usluge zelis |
Citiraj:
meni treba samo net + telefon , to je ovaj max2 xs pretpostavljam ? znači samo 158 kn mjesečno ? |
da, max2 xs...ovisno o volji predstavnika ili sluzbe za zadrzavanje korisnika (ovisi za koga se odlucis) moze biti izmedu 158 i 178kn
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tocno je da je to samo preporuka, ako iz nekog razloga ne radi uredno kad je smjesten na neku nepocudnu produznu letvu... Meni jedna MaxTV instalacija, u pretrpanoj sobi punoj raznoraznih uredjaja, sa samo jednom zidnom uticnicom, power line ("prijemnik") uredno radi ustekan u bilo koju od 4 produzne letve koje su tamo pospajane. |
ja sam išao na ziher pa kupio power line sa utičnicom na sebi sistem iz ontana na switch iz switcha na power line
s druge strane speedport za maxtv i telefon,s druge strane switch na vlastiti ruter za internet,prvih oko sat vremena bilo je malo štucanja maxtv ali od onda sada već mjesec dana niti trzaja. |
To sa neukopčavanjem u produžnu letvu je prije zbog onih letvi koje imaju one prenaponske zaštite, pa zbog filtera unutra nebi radilo ispravno.
|
Zato treba uzimati one "prolazne" varijante (utikač - utičnica), samo znaju biti neopravdano skuplje od istog modela koji ga nema.
|
Skeptičan sam malo oko powerline uređaja. Oke, cijena nije sad neka, nađe se par za 200 kn, ali ako ih postavim i slika mi trzne tu i tamo...ne bu dobro :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Šta si napravio da su oni tebe zvali?
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:07. |