![]() |
LN klan vec duze vremena ima server hostan u hrvatskoj(diabolic server).
Upisite u search *LN* kako bi ste ga nasli. Server prima 16 igraca,Squad deathmatch je na njemu i server je na standardnim postavkama(znaci nije HC) |
Citiraj:
|
Citiraj:
ipak je ovo igra s nekim ciljem, a ne iskljucivo skupljanje fragova. ajde koji put rush pa da skupimo i uzivamo bez random idiota i noobova :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ni meni nije baš jasno :D
|
Citiraj:
|
To je upravo što ja i radim. Zato mi k/d ratio i je 1.14 :D
|
pa ono, da ponovim: cilj igre nije ubit sto vise protivnika, nego pobijediti u rundi.
btw, jeben skill u SDM kad ti igra spawna protivnika iza ledja, nekad onako par metara samo. to je jednostavno FAIL. |
Citiraj:
@CyCl0p$ slazem se,spawnanje je napravljeno prelose u SQDM,ali da zahtjeva najvise skilla,zahtjeva :).Ovo sto si rekao za cilj igre,a cuj ima vise modova i oni se razlikuju,ako cemo iskreno meni je Squad rush najbolji. |
Da, samo SQDM pretvara igru u Unreal/Quake-alike, meni to npr. doqrči nakon kratkog vremena.
btw. k/d ratio mi je takav zbog manjka živaca, ja samo uletim u bazu i napravim haos :D |
Citiraj:
Tebi to mozda dosadi,nekom drugom ne,ljudi smo razlikujemo se.Ne kazem da je RUSH los ,nego samo kazem da zahtjeva manje skilla.Osobno najvise volim Squad rush i igranje warova mi je daleko bolje od publica :) |
Nije SQDM najvise slican warovima nego SQ Rush, Rush i Conquest, u BC2 se u SQDM sve vrti oko toga tko/ciji team zauzme kljucne pozicije i da ih drzi jer ce se sve ionako vrtjet oko njih...Nije to Quake gdje stvarno trebas jeben aim, reflexe etc, ovdje ti ni to bas ne pomaze zbog hit detecta :S
Ne znam ako si igrao prosle nastavke Battlefielda, ali tamo nema niti T od tdm-a, tako da je Bf kao igra sama za sebe, u njoj je Conquest i evo sada Rush main thing to play SQDM mi fora za igrat, kad mi fale killovi za platinum ko sada, tako da konacno mogu na sljedece oruzje :D |
Da ne govorim da je SQDM najvise slican warovima i mislim da cemo se svi slozit da su warovi pravi pokazatelj tko kako igra...
:care: |
Citiraj:
Igrao sam malo BF2 i shvacam o cemu pricas,ali ti hocu reci da je Bad company serijal stvar za sebe i razlikuje se od proslih naslova.U svakom slucaju SQDM trazi jaci aim i reflexe od RUSH-a. BTW.Da li vi sa PCE foruma planirate napravit neki tim za onaj turnir? |
Max i ja planiramo, ali nam fali treći i četvrti igrač.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da, u biti ovo je jedina igra pored koje se, osim sa protivnicima, boriš i sa samom igrom :D ...i sa svojim živcima.
|
Jedan ulet ali mi je bitno i hitno, koji shop ima najjefitnije key-eve i jel ima tko prodat koji key? :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Večeras? :D
Ajde ovih dana, kad god hoćete. |
Citiraj:
EDIT:War protiv XII klana je otkazan,tako da ako hocete igrat u 22h moze :D |
Ja sam za, ali pod uvjetom da je rush.
EDIT: Koliko nas treba biti? |
Citiraj:
|
Max ne može.Dejm.Cyc je rekao da je za, ja sam za, evo Neo i još jedan.
22:30? :nono: |
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:33. |