![]() |
Nema, uzmi Thermalrighta.
|
Super hvala :)
|
Citiraj:
https://i.postimg.cc/3xZ6p7cZ/EKWB.png Citiraj:
https://i.postimg.cc/4yQtSPqk/EKWB.png:hitthewal: EDIT: |
How 4 People Destroyed a $250 Million Tech Company:chears::frend: EDIT:Jadan JayzTwoCents, moral je ipak uzeti EK nofce, a stvarno nije htel, teško mu je u ova varljiva vremena.I NEED to clarify something in Gamers Nexus video about our arrangement with EKWB:hitthewal:EKWB CEO Edvard König Addresses Current Situation & Commitment to EK's Future Stability:hitthewal: I gle još jadnijeg EKWB direktora kak tužno gleda malu voćku poslije kiše, sav je van sebe od raznih špekulacija, pa se njiše. |
Hebote u što su se ti hardware review kanali pretvorili, onaj tamo testira windows patcheve koji jedan od drugoga imaju promjenu u CPU performansama 0,4% a ovaj radi dvosatnu istraživačku dosadu o internim gluparijama nekakve propale firme, tu je nekakav direktor nešto rekao, netko nije dobio plaću lol, tko to može gledat više od 2 min da ne zaspi:D
|
Dobro je to, jer nakon takvih materijala fino isplivaju kojekakvi JayzTwoCents i Linus Tech Tips likovi koji su godinama uredno primali sredstva za preporuku proizvoda tih bajnih firmi. GN i HUB su s vremenom sjebali sve takve tzv. recenzente koji zapravo ništa konkretno ne testiraju, već samo recitiraju unaprijed dogovorene natuknice, dok se u pozadini vrti neki in-game test + 3DMark.
|
Jel zna netko gdje se mogu kupiti kablovi za lian li ventove s onim nastavkom za onaj njihov hub? Narucio sam 3-pack ali mi treba i četvrti kabel....se može to posebno bilo gdje kupiti? Imam SL-INF ventove....(nisam htio novu temu otvarat za to)....Kupovao sam pojedinačne a oni imaju samo klasične 4-pinske nastavke....
EDIT: sad vidim da valjda dolazi sa spliterom, pa će mi onda dost biti :fiju: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:01. |