PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   F1 sezona 2025 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=321677)

AndroiOs 26.11.2025. 22:41

dajte kakav mrtvi alonso,znaci max ce u aston?

Lewis 26.11.2025. 23:50

Pa nagidinu neće, tad još hoće vidjeti što može RBPT sa Fordom a onda 2027 kad vidi tko je uspio u novim pravilima ide tamo :).

Promo 27.11.2025. 00:00

"Man, my back is killing me. But I will finish thisone for you guys". Alonso na Interlagosu prosle godine. Just saying. :D

rendula 27.11.2025. 10:35

Max + Alonso u Astonu, to bi bio najbolji moguci potez. Stroll nek uzme sabbatical godinu dana, pa se vrati uz Maxa kad Alonso ode u penziju.

Tualatin 27.11.2025. 13:36

Citiraj:

Autor AndroiOs (Post 3833018)
dajte kakav mrtvi alonso,znaci max ce u aston?

ma kakavi. Max neće iz RB-a dok god ima takav tretman u RBu i dok dobiva auto da može isporučit rezultat.

Citiraj:

Autor rendula (Post 3833058)
Max + Alonso u Astonu, to bi bio najbolji moguci potez. Stroll nek uzme sabbatical godinu dana, pa se vrati uz Maxa kad Alonso ode u penziju.

Moš mislit. Stroll je kupio ekipu radi sina i sad da on ne bu vozio teško ... a i ovo za Neweya je totalno čudno da dolazi na čelo šefa ekipe. Njegov dolazak u Aston mi više liči na hvatanje neke bolje pozicije i udjela nego da izvede neko dizajnersko čudo.

Ne znam vidjet ćemo 2026. tada svi kreću iz nule pa ćemo biti pametniji.

Promo 30.11.2025. 17:55

Jel' pocelo McLaren slavlje? Sumnjam da ce AI redbulu danas ponuditi bolji setup od sprinta.

AndroiOs 30.11.2025. 17:59

McLaren slavi od prve utrke,nema tu previse uzbudenja

rendula 30.11.2025. 19:27

Abu Dhabi Max 1., Pia 2. i ne pusta Norrisa koji je 3., Max dize kantu opet!

Edit: ipak ne, Norris prosao Kimija.

AndroiOs 30.11.2025. 19:29

ko je 3.? o cemu ti

mclareni sjebali oba vozaca danas kod SC

1v@n 30.11.2025. 19:35

McLaren si uspješno puca u nogu već drugu utrku za redom.
Prerano je bilo za boks, ali daj onda riskiraj barem s jednim vozačem. Ne

I eto di smo sad. Max još jednom odvozio svoje bez najmanje greške. Zbog Sainza mi je drago. Nek ga gledaju iz Ferrarija sad

Promo 30.11.2025. 19:37

McLaren usro motiku. Jos te Kimi pusti. Nek uzme sampionat Noris ili Piastri, bit ce najusraniji šampion od postojanja F1. Ne zasluzuju ni jedan. Svi znamo ko je #1 vozac.

AndroiOs 30.11.2025. 19:41

Citiraj:

Autor Promo (Post 3833597)
McLaren usro motiku. Jos te Kimi pusti. Nek uzme sampionat Noris ili Piastri, bit ce najusraniji šampion od postojanja F1. Ne zasluzuju ni jedan. Svi znamo ko je #1 vozac.

:lol2::lol2:samo ti znas,djecacicu,fanboy ili kako se vec zoves

nadam se da nemas vise od 18 godina,ako da...

1v@n 30.11.2025. 19:52

Piastri više nema šanse osim da i Norris i Max u nekom bizarnom raspletu završe s malo ili ništa bodova u zadnjoj utrci.

Njegova faca na podiju je sve :lol2:

Exomaniac 30.11.2025. 19:55

Velika šteta što je Kimi nakon onako lijepe vožnje pustio Norrisa u ključnom trenutku, sve mogu prihvatit al da Lando uzme titulu bi mi najteže palo

Promo 30.11.2025. 19:56

To mu je faca zadnjih pola sezone. Lik nema zivota u sebi. Njemu treba jedan redbull da dobiej krila.. kmh. Ali ne moram ni gledati zadnju utrku. Max je pokazao da je #1 vozac ove generacije a oni pored takvog McLaren dodju na nivo kantariona RB bolida. Jos onda izlijetanja obojice na kamenje kad su odradili prvi box. Mislim da je Noris i sjebao bolid je par puta nije skoro pa ni bio brzi od Kimija sa DRSom. Zato se vjerujem odna Max priblizio na 1s. Nevjerovatno.

rendula 30.11.2025. 19:57

Citiraj:

Autor AndroiOs (Post 3833595)
ko je 3.? o cemu ti

O svojim predvidjanjima raspleta u abu dhabiju, ne znam jel jos nesto nije jasno.

Piastri zasluzio naslov 1%, Norris 2%, Verstappen 97%. Al eto, ako Norris drasticno ne ukenja, izgleda da ce otici njemu.

Exomaniac 30.11.2025. 19:59

Tsunoda bi mogao napraviti najluđu stvar ikad i osigurati si još neko vrijeme u F1 :D

Matijac 30.11.2025. 20:09

Jel se i vama cini da je Antoneli pustio Norrisa u zadnjem krugu? Meni je tak izgledalo, a frwnd veli da je imao brzinu. A 10 krugova prije ga nije uspio. Max, Piastri i Norris imaju po 7 pobjeda, da je ostao 4. Norris, tada ako bi Max pobjedio, a on bio treći bi bili izjednačeni, ali bi Mac bio prvak jer bi imao 8 pobjeda. Ovako je Norrisu dosta 3. mjesto.

Ne kužim zkj bi Antoneli pustio Norrisa, kaj dobiva s tim..

rendula 30.11.2025. 20:34

Zasto ti je izgledalo da ga je pustio? Proklizao u zavoju, fulao liniju i izgubio poziciju, desi se.

Matijac 30.11.2025. 20:39

Citiraj:

Autor rendula (Post 3833618)
Zasto ti je izgledalo da ga je pustio? Proklizao u zavoju, fulao liniju i izgubio poziciju, desi se.

Vidio naknadno: https://youtube.com/shorts/Sryz_eWRg...lxXwNtp4LK7LX0

1v@n 30.11.2025. 21:54

Već je u zavoju prije izgubio kontrolu. Pustio… :lol2:

mamutarka 02.12.2025. 17:11

hadjar u RB umjesto tsunode

lawson i lindblad za racing bulls

ode tsunoda

AndroiOs 02.12.2025. 17:21

hahah novi vodonosa hadjar

Brko 05.12.2025. 09:49

Eto nas na zadnjem vikendu na kraju ipak zanimljive sezone, slične kao i lani. Početak dosadan i monoton u znaku jedne momčadi, a druga polovica puna vatrometa. Neki se možda i osjećaju barem malo glupo što su rekli prije 2-3 mjeseca da je sve gotovo ili neki koji su rekli da pilam naopako da ne ureknem... pa nismo babe coprnjice da bacamo uroke i gatamo iz kave :)

Tko je kriv za McLarenov mogući posrtaj? Apsolutno svi. Ako bi se kila dreka trebala dijeliti vozačima i momčadi, svakome jednaki komad treba dati. I LN i OP su svojim idiotizmima izbijali si bodove, a kad nisu, pobrinula se momčad za 2 uzastopna katastrofalna vikenda. Ne želim sad secirat gdje su sve bodovi otišli, gledali ste sezonu, sve je to jasno. OK, vjerujem da ne znaju, luzerski mentalitet je prisutan godinama jer McLaren nije poštenu sezonu imao još od 2007-2008, dok su 2010 i 2012 zadnje iole konkurentne u kojima su se pogubili na pola puta i nekim čudom do kraja bili u igri za naslove. Da McLarenov puk ne bude baš skroz nezahvalan, 2 uzastopna WCC-a prvi put nakon 34, a naslov prvi put nakon 26 godina, rekli bi da je uspjeh. Moooožda bude i WDC nakon 17, nije još gotovo, ali u prilog ne idu zadnja 3 troboja u zadnjoj utrci gdje vodeći prije iste nije osvojio naslov (1986 Piquet, 2007 Hamilton i 2010 Alonso), kao ni Norris kojem je sad košmar u glavi jer mu se momčad pobrinula da u zadnja 2 vikenda skupi "samo" 18 bodova dok je MV skupio 55 (od 58 :D )

Nadalje što se tiče Verstappena, dotični nije stavio nogu krivo ove sezone osim onog pomračenja uma u Španjolskoj gdje ga je zajebala momčad "dva puta u sto metara" prvo stavivši mu krive gume na kraju utrke nakon SC-a i naredbu da Đoki vrati mjesto koje nije ni trebao. Osim toga, sve što je odvozio, odvozio je na maksimalnoj razini koliko mu je bolid dopustio i McLaren poklonio. Treba li i zaslužuje li biti prvak? Apsolutno, u istom omjeru koji je naveo uvaženi kolega rendula. Majstor je klasa za sebe kako sam naveo ranije u sezoni (u Bakuu) dok su junaci iz McLarena ništa drugo nego novi Hillovi, Buttoni, Vilnevovi, Webberi, Masse i da ne nabrajam starije neke vozače jer neki nisu tad ni pratili, tj. slični panjevi koji su ili bili prvaci ili do zadnje utrke bili u prilici dignuti kantu samo jer ih je pokenjalo da imaju nadmoćan bolid i/ili momčad podređenu sebi. Daleko od toga da je Red Mulj kanta od bolida jer nije, bolid je cijelu sezonu bio "ok" a od VN Nizozemske na nivou s McLarenom što se i vidi po rezultatima: 2 1 1 2 1 3 3 1 1. Ali prije Nizozemske, McLaren je bio vidljivo bolji bolid i bez obzira, mogli su cruisati i izbaciti MV-a još u Mexicu iz svih kombinacija. U istom periodu i Norris je bio OK, ali ne na MV-ovom nivou jer je imao grešaka, dok je Piastri otpao ko ratkapa sa warburga u zavoju, kojem je MV napravio deltu od 108 bodova u 9 utrka. Za razmisliti je bi li takav vozač trebao biti u momčadi tipa McLaren. OK je imati loš vikend ili 2, ali 7 od 9 uzastopnih utrka ne biti bolji od 5. mjesta u ovakvom bolidu je sramota i ispod svake razine. I još ti prokleti EA izbaci patch za F1 25 igru gdje Piastriju skida one kurce PAC, AWA, RAC :D

MV je izjavio 4 stvari zbog čega ima moj respekt te svaka izjava je činjenica:
1. U prilici za vozački naslov sam samo i isključivo zbog tuđe nesreće. Iskoristio sam sve ono što mi se ponudilo.
2. Da sam u McLarenu, vozački naslov bi odavno bio riješen.
3. Imam 4x WDC, ne sekiram se, ako dignem kantu dobro, ako ne, opet dobro.
4. Papaya rules su sranje i ne razumijem što McLaren glumi da OP-a neće tražiti za pomoć LN-u ako mu u nedjelju bude trebalo. Na kraju to je jedino bitno i nemam ništa protiv toga da timski odigraju za naslov jer je to normalno i to bi tako trebalo biti.

Tako da u smiraj ove dobre sezone i svakako posljednje koju pratim s nekim interesom i zanimanjem, finale je odlično i napeto :) Nadam se McLarenovom vozačkom jer ipak "moji su", ali nemam apsolutno problema niti žaljenja ako osvoji MV, čak štoviše imam i dobar razlog :D :D

Ugl, želim svima ugodan vikend i dobru zabavu tijekom vikenda i šaljem fotku koja oslikava ovu sezonu savršeno :D zz

https://i.postimg.cc/nh4sF46j/Max-caca.jpg

Promo 05.12.2025. 13:49

Jebo te taj slucaj sa Maxom i hard gumama pred kraj utkre iza SC kao da je bilo prije 2 sezone, a ne ove.. šta se sve izdesavalo.

1v@n 05.12.2025. 14:00

Potpis Brki

Piastri je zanimljiv fenomen. Sve je očitije da je autist i nakon Bakua se potvrdilo što sam rekao da mu ne leže ulične utrke. Ušao je u safe mode i tek se oslobodio opet sad kad su se staze malo više otvorile. Ako znate neku autističnu osobu, usporedite ih. Piastri je 1

Vidim po raznim forumima da ljudi misle da Norris ima ADHD što je isto moguće. Po talentu su u samom vrhu, ali ti usponi i padovi karakteristični za te moderne mentalne probleme bi ih mogli koštati titule sve dok Max vozi.

Simpatični su mi i Lando i Oscar više nego Max, ali Max je stroj, uvjerljivo najkompletniji vozač F1 kakav se neće tako brzo ponoviti.

Budućnost će samo donijeti sve više klinaca s raznoraznim mentalnim problemima zbog pritisaka sa svih strana.

Ako McLaren sad ne osvoji WDC neće nikad. 2026. pripada Neweyu i Alonsu :D

A dalje mi je tako svejedno što će biti

Tualatin 07.12.2025. 11:44

https://i.postimg.cc/jDQx40Q9/FB-IMG-1765097031634.jpg

Pupo 07.12.2025. 16:42

Koliko dugo treba čekati da izmjere podnice, pa da znamo tko je WDC? :D Opet je gadno iskrilo u nekim situacijama.

AndroiOs 07.12.2025. 16:44

Bravo za McLaren i novog prvaka Landa Norrisa!!!

goran1985 07.12.2025. 16:44

Brko će slavit sa nekih deset dana odgode.

Čestitke. ;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:46.