![]() |
Nadjes nekog korisnika revoluta,das njemu kesh,on tebi posalje sa revoluta na revolut.vidljivo odmah
Kad instaliras revolut on ce ti pokazati tko ti u imeniku ima revolut |
Citiraj:
ja osobno nemam revolut i jos uvjek ne vidim niti potrebu za doticnim jer imam devizni €. evo sinoc poslao par sto evra na binance. danas ce sjest bez ikakvog fee-a. ista stvar i sa bitstamp-om. :chears: Citiraj:
jedino ako namjeravas prodavati na cesti... |
Citiraj:
Jer vidim da ima povremeno aktivnosti tu na oglasu kupoprodaje, Moze se samo eto očito treba maloviše truda i strpljenja Nudim keš za kripto ,ZG , par tisuca kn Molim u inbox |
Prodajem nešto sitno bitcoina (cca 400€)
Inbox otvoren Written on Note 10+ |
Citiraj:
Ako si ti onaj koji cijeli dan hopsa 8065 BTC s adrese na adresu samo ću ti reći da si dobio krivi savjet :lol2: |
Prodajem 5 BTC-a. Cijela HR
|
Citiraj:
Nema tu neke filozofije i nije tesko. Najteze je naci kupca/prodavaca. Susretao sam s prevarama. Npr prodavac zeli prodat 10k btc-a. Napravi satoshi test i onda se kupac raspitiva gdje zivi ovo ono da mu ih moze ukrast i slicno. Jako zajebano, ali sve je to dio posla. Evo kako sklopiti OTC ugovor. Nađete kupca, nađete prodavača. Posredujete u dogovoru. Prodavač šalje btc u multisig novčanik. Kupac novac šalje izravno prodavaču ili vama. Sve se strane slažu oko transakcije. Multisig je potpisan i fond pušten na adresu kupca. Sredstva Fiata puštena su u banku prodavača. Ako vam je prethodno potreban dokaz o sredstvima, jednostavno koristite blockchain, zašto snimati video? Neka prodavatelj premjesti x iznos BTC na drugu adresu kao dokaz vlasništva nad privatnim ključevima. P.S. Moj savjet ti je da ako si 100% siguran da prodavac ima btc, onda ok. Ako nisi, neka ti prodavac napravi satoshi test da se uvjeris da stvarno ima btc tako da si siguran da ne gubis svoje vrijeme, jer ima prevaranata s jedne i druge strane. A ima san 100tinjak dealova svakakvih. |
Neko ima 8000 btc, taj neko traži način da to proda, plati lika da to za njega odradi, taj lik dođe na pcexpert forum da se raspita kako to napraviti i traži treću osobu koja će mu objasniti kako.
Ne znam kako vi ali ja vjerujem u priču. LoL |
zar smart contract ne rješava sve probleme?
pitanje i po kojoj cijeni, možda je isplativije preko neke mjenjačnice stavit bot da prodaje u nekom roku. Iako sumnjam da likovi sa 8000 BTC traže na forumu pomoć. Nažalost većina nas nema takvih problema, i da imam takve brige ne bi slao sve odjednom |
Što je "Satoshi test"?
|
Citiraj:
Na binance sam dobio iban i reference code. I sad, "reference code" sam stavio pod "opis plaćanja". Jesam li dobro napravio? Uplata ide ujutro, pa stignem još popraviti:) |
da pod opis ide
|
Pozdrav,
Prodao bih nešto ethera/btc. Ja sam u Umagu i plaćam vam izlet do Umaga ako ponesete cash. Lijepo je vrijeme, izvedite voljenu na večeru u Umag :) detalji na p.p. |
Prodajem kripto, detalji u inbox.
|
Tko je zainteresiran za odredjenu, ne malu, kolicinu ETHa javite se na pm.
Kes |
Prodajem 1 BTC ili BUSD u dijelovima od 10k eura bez provizije. Split / Zagreb
EDIT: Prodano |
Kupujem BTC - OTC. Vece cifre od 1m eur do 20m eur. Sve anonimno. Za pocetak moze manje. Vec sam trgovao ovdje na forumu, pa mozete provjerit.
Ako je netko zainteresiran moj Telegram: t.me/EdoFazlinovic |
Pa jel ozbiljno da nema vise ode prodavaca/kupaca? :(
|
Citiraj:
Zar si mislio da ćemo se naći na kavi na Stradunu i otvarat 10 kovčega krcatih eurima :D |
Citiraj:
Klasa optimist :D |
|
tak to zavrsi kad se drze pare na upitnim šitić ex-ovima. sve vec videno.
|
Pročitaj još jednom naslov ili pročitaj članak. :)
Btw RIP McAfee |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozdrav ekipa. Imamo telegram grupu sa preko 800 ljudi za prodaju / kupovinu USDT-a na podrucju HR, Slovenije, Srbije i BiH. Ako se zelite pridruziti slobodno dodite:
https://t.me/KriptovaluteTelegram Inace ako tko zeli prodati kripto, tu sam 0-24h. Neogranicena likvidnost. Provizija do 3%. Moze i manje 1-1.5% za stalne mušterije. |
Chia plotovi
Ako netko treba, plotam Chia za Vaš pool/wallet.
cijena 10€/TB (10 K32 plotova). Može na vaš disk ili zajedno sa diskom. Popust za veće narudžbe. |
Kupujem eth
Edit Kupljeno |
Savjet. Tele sam za kripto.
Želim kupiti nekoliko vrsti kripta, žena davi, pa ću kupit neku siću, nove valute, 6 kom po 500 kn, za mir u kući. Nisam dosad imao brige s tim, pa me zanima postoji li neki sajt, gdje mogu kupovat/prodavat. Malo sam tražio online, ali sve su informacie i ne baš user friendly pa me malo zbunjuje. Našao sam Kriptomat, kao EU only. E sad, jel je to mjesto gdje samo držim svoje novčiće, pa ih putem njihove usluge koristim, ili je svojevrsna burza? Ugl., trebam online burzu, gdje mogu kupit i čuvat kriptovalute. Koju preporučate? |
prodajem kripto koju god.. trenutno je u eth.. cca 4k eur
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:51. |