![]() |
LotRO
|
Počeo Race Driver Grid,ne čini se loša;napravno CoD4 MP,Live For Speed te Euro truck simulator
|
ja igram vec par dana grid i svida mi se igrica radi grafike a i auti su ok...
|
Prelazim NFS Carbon...
Osvoio sam sve sto kontrolira 21. ulica... Osim jednog dijela, ali to cu uskoro osvoijiti... Inace, ono driftanje me izludjuje... |
Ja Fable :care:
Kakva igra :care: Prije ju nisam mogao igrati a sad ju konačno nabavio, predobro |
Citiraj:
Citiraj:
|
gta 3 rules @quake 3 arena:goood:
|
evo tražim preporuku neznam što bi igro najrađe nešo ko asasin creed ili mass efect ali nemože na moju konfu a može i drugo.
samo mi je važno da je igra uglavnom na otvorenom a ne stalno neke špilje neki labirinti hi-tech centri pa preporučite nešto |
Igra se Titan quest: Immortal throne, igra je predobra...uglavnom zato sto je kopija Diabla :D
|
Archlord.
jucer poceo, 13lvl sam :) |
Citiraj:
|
CoD4 i GRID tu i tamo.
Probao sam i Devil May Cry, no ne lezi mi prica niti sama ideja igre. Bez obzira na to stigao sam negdje do 7 misije mi se cini. Crazy Machines 2 kada bas nemam nista pametnoga za raditi. :D |
GRID
FLATOUT:Ultimate Carnage Gears of war PES 6 |
COD4 MP (naravno)
Scarface Just Cause Test Drive Unlimited Pes 2008 |
oblivion (još uvijek)
kane & lynch: dead men (konačno skužil zašto se non-stop crasha)-fora igra, za vrijeme skratit, ima dobru priču (nije klasika=spašavanje svijeta) |
prešo sam grid i mass effect
sad igram pokemon fire red |
Quake 1 Enhanced :D
|
Evo ja tražim neku dobru igr a da ože na moju konfu može bit rpg a i nemora ako znate preporućitemi nešto dobro što ste igrali i što vam se svidjelo
|
Citiraj:
:beer: ja ga igram na svojoj konfi na min. + grafika 2/4 i sve leti ! jedino sto dosta proca zdere pa mi se preski grijeeee.... :D :beer: |
Citiraj:
|
Crazy Machines si nabavi. Ja se već danima ne odvajam od toga.
|
Citiraj:
|
Trenutno
GTA3, Tomb Raider Anniversary, Assassin's Creed, PoP T2T, Serious Sam II, LEGO Indiana Jones, TimeShift i Quake 4....svaku dnevno oko 10 minuta :D |
Euro Truck Simulator :)
|
Cijelo jutro sam instalirao igre na jedan stari kramp pa sam do sad već odhaklao cijeli Max Payne:D
Sve si gruntam da krenem na dvojku... |
deer hunter the 2005....cod4, assasin screed..
|
Citiraj:
|
Tu i tamo nabacim...
IL-2 Sturmovik 1946 Serious Sam Soldat Space Empires IV Sid Meier's Pirates i...Colin McRae Rally 2005... |
CoD 4 multiplayer... preeedobroo :D
|
Citiraj:
Instalirao igre na PIII 933/ATI 9550 pa se malo zaigrao:D Maxa, SOF, par starih MOH-a... |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:55. |