![]() |
Citiraj:
Ima tih pedera kaj se uvrijede ak ih ubiješ, danas sam ja ih ja skinuo par sa tenkom i dolazi mi poruka nakon par sekundi: You have been kicked from the game. The reason is: Noise.... ja ono... wtf? :s kakv noise, ak se misli na onaj preko mikrofona, ona je nemoguće, jer ga nemam uključenog.... :wtf2: |
@deadman
otkud ti ovo plavo na lijevo gore u kutu?? moze info? |
Gle DeadMan, on se spawnao na squadmatea i ti si ga ubio, nije on lagao. :D
Ima te on prevo kickat i ako se to desi pored tvog mcoma :roller: Bolje bi mu bilo da je kickao cijeli svoj tim nego tebe :amen: |
Citiraj:
|
meni je najjace kad high-level ekipa koja igra s abakanom ili m60 vajna kad poberu cg ili kad stavis c4 na m-com:roller:
|
Citiraj:
|
|
Jak je, neka je malo humora na ovu farsu od igre :D
|
"Oi get back here before i get shot" hh, epic
|
Znate koliko je žena potrebno da igra BC2 na jednom kompu? Čini se dvije :nono:
http://www.youtube.com/watch?v=myPBnuP-9GU |
Ja sam odlučio da se idem naći sa Deadmanom i nosim kameru. :D
|
e koji je server od PCE? danas ga tražio pa nisam mogoa nac :S
|
Niti jedan.Nema PCE servera više.
|
Battlefield Vietnam ce bit premijerno prikazan na Tokyo game show-u
jeeej :goood: |
BF: Vietnam je zapravo set novih mapa, koje mi, korisnici PC-a ne moramo platiti...
Yeah right...:kafa: |
oce bit i novih oruzja koja su autenticna vijetnamu?!
|
Hoće, upgradeani nož (moći ćeš ga bacati), kubure, miris napalma ujutro, itd. :p
|
Kad sam negdje u lipnju citao kak ce izaci Vietnam ekpanzija za BC2 mislio sam da ce se raditi o pravoj ekspanziji kak Bog zapovjeda, nove mape, single player, itd... A kad ono tek malo deblji DLC iz DICE-a za pokupit lovu nabrzaka, steta. Ocekival sam vise. :(
|
Citiraj:
"Vietnam is an expansion pack to Battlefield: Bad Company 2 with 4 brand new maps built in Frostbite, as well as Vietnam specific weapons, vehicles, persistence, unlocks, and achievements/trophies." u principu, premalo, prekasno i vjerojatno preskupo a koliko sam citao na sluzbenom forumu, DICE se jos uvijek bavi problemom hitboxeva, vise od pola godine nakon objave igre :hitthewal: a ostalih 30-a bitnih problema cekaju u redu (i vecina ih nikad nece biti popravljena) primjer: http://forums.electronicarts.co.uk/b...l#post18183282 post je iz teme gdje je DICE-ov QA manager trebao zajednici odgovoriti na konkretna pitanja u vezi popravaka/poboljšanja gameplaya, odgovorio je na ovih 5 oznacenih, nakon 220 posteva thread je zakljucan, zapravo bez ijednog konkretnog odgovora) |
Odlična lista, da naprave sve to onda bi to bila jedna jebeno dobra igra...
Zaista kritično fali novih mapa i dosta karakteristika iz BF2... |
Ja se osobno veselim novim mapama i nadam se/zahtjevam AK47 :)
Takodjer ocekujem i zahtjevam da ce popravit hitbox i granate,to su mi trenutno najveci problemi |
Citiraj:
Jos ce nam taj DLC podvalit, iako su rekli da ce svaki DLC, mape tc biti free i onda sve igrace odjebat i to je to |
Citiraj:
Jeli previše tražiti da je moguće projektile, tipa rpg, CG ili UAV skinuti u zraku? :roller: Hrpu puta mi se dogodilo da sam tracean i vidim kako rpg leti prema meni i nemoš mu ništa |
Ja sam mislio da onaj dim koji se pušta iz tenkova ujedno bude i bojni otrov koji trenutno ubija i tako bi se ubijali oni koji stavljaju C4 na tekove :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
jesi probao predloziti na sluzbenom forumu? (znam da nikad nece to implementirati, ali mislim da bi vecina igraca bila za to) |
Hah,nisam,ne da mi se a i ne vjerujem da bi stavili to,ali bila bi fora.
|
|
Dobar je ovaj, moram probat ovo iako znam kako će završiti :D
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:51. |