![]() |
Neznam kak je vama ali ja zadnja dva dana youtube iznad 360p nemrem gledati .. Jednostavno buffering svakih 10 sec ... Tak da jeeeeej vipppp ....
|
Citiraj:
|
isti problem i kod mene. na trenutnak buffering punom brzinom pa onda neko vrijeme brzinom od 1-2 mbps pa 1080p videi se konstantno ucitavaju. i to je samo kod youtubea. brzina je 30 mbps, isp t-com
|
i meni krepava YT. testiram svako malo speedtest kad se tako vuče i treba mu duže da krene s testiranjem, kao da se duže treba sporazumijet uopće da krene test a kad krene ping je 5ms (inače je 1ms) no brzine su normalne (cca 98/98)
|
Samo da javim da na Iskonu nema problema, znači da je do Amisa.
|
Meni napokon došao TG788vn v2 u prošli četvrtak nakon 49 dana od potpisivanja aneksa ugovora. Nazvo ih kad sam spojio ruter, nešto su namještali i rekli da će povisit brzinu kroz nekoliko dana jer imaju nekakvih problema sa centralom. Eto nakon 53 dana ja i dalje nemam brzinu koju plaćam. Ne znam dal da šaljme mail za umanjenje računa jer stvarno više pretjeruju.
|
Ajme, jos cekas, grozno...
|
Citiraj:
|
Meni su prebacili brzinu 25 minuta nakon poziva tehničkoj službi. Od tada 0 problema, brzine odlične.
Traži smanjenje računa ako već ne želiš odustati od instalacije. |
Citiraj:
|
Znam kako ti je. Ono kad godinama nemaš jednog problema i sve funkcionira bez većih problema i onda te ovako motaju, da ne velim da lažu.
|
Citiraj:
Ja sam na Tcomu imao istih problema... tako da nije samo do Amisa... |
Jučer zvao amis da pitam kada će povećat brzinu, reko mi lik da će provjerit sa tehničarima i da će me povratno kontaktirat. Čekam i dalje da me netko nazove, ali čini se da ću ja njih opet morat zvat. Navlače me kao mladog majmuna...
|
jel vam još krepava YT? evo meni je negdledljiv da je to strašno, nedo bog ubrzat video van dijela koji je u bufferu, to kao da zblesira vezu. i na speedtest se čeka duže i ping onda iskoči kao 5ms al da uopće dođe to toga sigurno treba 15-20sec
|
Imam iste probleme s YouTube-om. Prije su se videi učitavali brzinom od cca. 7 MB/s, a sada 1 MB/s. Osim toga, na pCloud-u sam prije uploadao brzinom maksimalnom brzinom od 10 MB/s, a sada ide jedva 160 kb/s.
Izgleda da nam je Vip počeo throttlati brzinu... |
Da, to sam i ja primjetio, a baš mi treba upload brzina.
Niš probat sa VPN-om možda. EDIT: Sa VPN-om Youtube radi bez greške nema buffera,starta odmah |
Citiraj:
Jel zvao netko Amis u vezi problema s YT ili uploadom? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kaj god da rade samo je gore ... Ono barem sam do sada mogel gledati na 360p/480p ... Ali eto danas i na tome se "bufera" svakih par sekundi ...
Na Amisu je postalo nazalost za mene da tjedan dana imam prolaznu uslugu, pa dva tjedna katastrofe i tako u zacarni krug ... Ono prokleti Vip koji mora unistiti sve, na kraju ce ispasti da je T-scum bolji od njih ... |
Ako netko ima vremena neka im netko pošalje mail ili ih nazove da vidimo zašto to rade. Nigdje nisu spomenuli nikakvo usporavanje i nikad ga prije nije bilo.
|
Naravno da nece priznati, ali usporavas vezu kad nemas dovoljno linka i ne zelis novi dokupiti.
|
Skinuo Firefox Portable od 88 MB za cca. minutu i pol. Prije se skinuo u roku od 15 sekundi.
Hvala Amis! EDIT: Probao sam uploadati u FF-u i ispada da preko njega uploada max. 450 kb/s. Na Operi pak uploada 160 kb/s. WTF?!?! Izgleda da Amis throttla brzinu prema serverima izvan RH. Kada skidam file-ove s Amisove stranice, brzina ide do 10 MB/s. Kada iste te file-ove skidam sa speedtest.tele2.net iz neke druge države, tipa Švedske, download ne ide iznad 1 MB/s. |
ček nije li throtlanje ilegalno? mislim ja nisam platio "100/100 mbit vezu prema VIP-u" već prema internetu. dakle 100/100 do svakog servera
|
Ne znam jel ilegalno, ali znam da pošteno nije. Prije toga nije bilo, a od sada kad idemo preko Vipovih servera ništa ne valja.
Badava meni brzina 100/100, ako iz van RH ne mogu skidati punom brzinom. Pazite sad ovo, jučer sam normalno mogao otvoriti speedtest.tele2.net, a sada se više uopće ne otvara. Preko VPN-a se otvara najnormalnije. Na tracert je "Request timed out"... |
Citiraj:
|
Navodno svi imaju problema s uploadom, i HT i Amis i Vip i B.net i H1 itd...
Od 1. travnja internet u Hrvatskoj je katastrofa... |
Ne bih se slozio. Nemam problema ni sa jubituom, niti sa uploadom. Dapace, jubito na fhd-u leti, a upload prikucan na onoliko koliko placam. Bnet je u pitanju. U firmi smo na VIP-u i jubito je uzasan kako vecina pise ovih dana, ali upload (i prema stranim serverima) je odlican.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:58. |