![]() |
Pa nije 100% ni sa 32GB. A vidjeh da su neki stavili i onu od 128.
|
možda je malo offtopic, ali imao sma prilike raditi na nekom starom windows phone uređaju i čini mi se da to sve skupa radi puno glađe nego android (pogotovo nakon nekog vremena), je li to na svim WP mobitelima tako?
|
Da
|
|
Citiraj:
Razlike u radu su minorne... |
|
Htio sam si slikat svoje uber nabildana leda kad ono kamera nema timer
http://www.picturesnew.com/media/ima...palm-photo.jpg |
1. Nokia Camera ima timer
2. A za tvoja leđa, daj sebi jedan facepalm :lol2: |
Nazalost nemam nokiu, ali sad da trpam mobitel aplikacijama zbog takvih i slicnih propusta, sta rec koju posluhu porati
|
slazem se, imbecilno, da nema obicni timer.
to je stvarno glup propust. |
Ebiga nisu racunali da svako slika ledja :P.
Pro shot na akciji ako ko zeli. |
Citiraj:
|
QI charger traži
|
Nađe se na DX-u jako jeftino komplet. Ali računaj da ćeš morati to micati svaki put kad budeš htio koristiti USB.
|
Meni je to blesavo ovako slagati. Žica prolazi između kućišta i poklopca baterije. Šaka u oko. Pogotovo kad to jednog dana makneš pa će tu zijevati.
|
Tada naručiš novu brušenu plastuku od zmazuga. :D
|
Citiraj:
|
Do prije 5 min sam se mislio na svoju lumiu 925 nabacit 8.1Dp, a sad vidim da je dostupan u finskoj, pa zna li neko kad bi moglo u nasoj regiji?
Usput, kako je uredjaj nekodiran (kupljen u linksu) kako ide nadogradnja, treba cekat OTA od tele2, ima neki software da mogu prije toga je spucat kabelom ili nesto 17.o? |
Po nekim informacijama u Indiji dolazi kroz 2 tjedna.
Možda pusti i za Europu ali nema službene potvrde... Do kraja srpnja će doći, pogotovo kad se uzme u obzir da je Windows Phone 8.1 Update (dakle GDR1) već skoro pa završen. Bar po ovome. |
Citiraj:
Na kraju dobivamo update krajem 7mj. |
Nokia je prije imala Web za Amber i Black, i pisalo je kada i za
kojeg operatera stiže u svakoj pojedinoj državi. Sada toga više nema, otkad je M$ preuzeo uzde. To je za sada razočaranje. Također i Here Drive+ dostupan svima znači "manjak" ekskluzivnog besplatnog sadržaja za Nokia uređaje. Fino jeftini Prestigio i imaš za 1000kn fanstastičnu navigaciju. |
Sutra bi trebala 930 doci u Vip. Planira netko uzet?
|
Glup sam, google veli da nema flasha za windows phone.
Da li je tome zbilja tako? Postoji li workaround? |
Nema flasha nažalost.
|
Hvala, sorry na ovakvom upadu.
|
Citiraj:
|
Čisto sumnjam. Pa nije stigla ni u Njemačku, Finsku, UK...
|
|
Malo sam se zaj. za datum. 10.7 VIP, do kraja mjeseca navodno i T-mobile
|
L930 je stigla u ED. Cijena 3999 kuna.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:18. |