![]() |
Stigao neki updejt od 300MB
Koji je vrag ovaj Hey google? https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4313d0dcf1.jpg Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk |
Umjesto OK, Google kažeš Hey, Google
esencijalan fičr :D |
Citiraj:
|
1 privitaka
|
Note9 dolazi 09.08.2018.
https://www.bug.hr/mobiteli/samsungo...voza-2018-4908 |
jel se isplati još uvijek a5 2017 model? uzeo bi ga curi, najbitnija joj je kamera naravno :D.. trenutno ima S5 ali baterija je otišla skroz
|
Zavisi za koje novce ali uredaj je sasvim okej overall.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
|
edit: Pronašao sam listu aplikacija u google playu, pod zbirka, pa nema druge nego idem instalirati ručno aplikaciju po aplikaciju.
Smartswitch mi je vratio dosta toga, iako su neke stvari ostale podešene po defaultu ( zvukovi, otključavanje ... ) I dalje kada u google driveu otvorim originalni backup, vidim popis svih aplikacija koje sam imao, ali na tome ostaje. Pod opcijama sinkronizacije uopće nemam za odabrati applications... ---------------------------------------------------------------- Ajavoj, ajavoj ! Napravih factory reset na S5-ici i nikako ne mogu vratiti backup sa gmaila. Napravio sam i backup-e sa Smartswitchom i samsung cloudom ali od njih nemam koristi jer mi ne vraćaju aplikacije. Kada se ulogiram u Google drive, vidim backup ali neznam kako pokrenuti njegov recovery. Čitam da se to mora obaviti kod prvog dizanja sustava nakon factory reseta, ali kada dođem do tog koraka i odaberem backup na listi, ovaj samo preskoči na konfiguraciju Samsung clouda, tako da (valjda ) nemogu dovršiti restore. Evo, već treći put radim factory reset da dođem do tog dijela, jer iz konfiguriranog moba nigdje nemogu naći opciju za potpuni restore. :beer: |
Citiraj:
|
Stigao Oreo konačno i za otključane S7 putem Smart Switch aplikacije.
|
Citiraj:
Neznam jel povezano al samsung health kaže da je rootan mob, a u postavkama je knox 0x0 poslje ovog flashanja. |
Lako moguce. Prvo sam pomislio da nisi disejblao neke kriticne appove, ali evo, kod mene freezano 100+ appova (knox i sve gluposti) i health radi. Nisam fleshao taj modem, nemam potrebu
|
Sigurno je do fleša, spominje se u gore navedenim postovima..
|
Citiraj:
Probao OTA i nis, probao smart switch i upgradao mob na oreo. :) |
I Sasmsung Galaxy A8 (2018) je dobio Oreo, ali trenutno za 12 zemalja. Mi još moramo čekati.
|
Citiraj:
|
Im ali netko problema sa updateom Smart Switcha? Javi mi da ima update na 4.2.18052.28 i ja ga izvršim. Slijedeći put kada ga uključim, opet mi javi da ima update na x.28 i tako stalno. Istu grešku mi javi i na drugom kompu.
|
Citiraj:
|
Yep i kada pokušam instalirati dobijem porulu (AV isključen): "The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log or use the command-line sxstrace.exe tool for more detail."
Run as administrator također ne pomaže. |
Stigao ota za S8(crg1),upravo se skida
Na xda svi hvale update,pa trk na skidanje :) |
Što ženi kupiti za rođendan?
Samsung A6 (1840 kn), A6 plus (2160 kn) ili A8 (2400 kn). |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Code:
This is the best build for oreo so farCode:
I must say I'm really amazed with CRG1.. |
Doslo preko otahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...de059bc0b0.jpg
|
Meni radi isto ko CRAP build.
|
Citiraj:
|
Evo, i meni (S7 Edge iz slobodne prodaje) napokon stigao Oreo, ali bolje da nije - prestala mi je raditi najdraža aplikacija, GCam. Na rubu sam suza, znatiželja je ipak ubila mačku. Trebala sam prije provjeriti hoće li biti problema. :fuming:
Uglavnom, ima li netko funkcionirajuću verziju i postavke da podijeli? Hvala! |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:40. |