![]() |
Ako ti telefon ne igra ulogu, možeš. Dosta nas je na ovom forumu upravo to napravilo.
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk |
da li je netko uspio rijesit i telefon sa drugim routerom
|
Znači neću morati zvati iskon, samo iskonfigurirati Mikrotik?
Telefon me ne zanima. Da li netko ima šta sve treba u mikrotiku za postaviti? Hvala |
Trebas zvat Iskon za PPOE login podatke. Te vlan id namjestiti za iptv i za wan gdjebga spajas na ont.
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk |
Imam pitanje za korisnike iskona preko optike.
Posto mislim prijeci na iskon trio paket , koji me ispada 199,90kn bez iskon.mobile opcije. Pitanje je kako ste zadovoljni s iskonom . Kako vam to radi . Dal imate poteskoce ili sve ok. preko optike dal se postize max brzina 100Mbps , ili ide nize oko 70Mbps. Koliko vidim po forumu ljudi se bune za modem , da nije nesto da imaju problema. Podjelite svoje misljenje. :) |
Malo manje od mjesec dana na Iskonu, pred toga na t-comu, 2 godinu.
S obzirom da drugačiji modem nećeš nabaviti (meni je ostao Risecom koji sam imao na t-comu) na isti se ne možeš žaliti, ali bez problema možeš staviti svoj router, njihov innobox nisam niti koristio, vec sam spojio svoj. Download pleše od 99-102 kako na kojem testiranju, upload od 49-55. Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk |
https://www.speedtest.net/result/7938232813.png
Raisecom + Innbox V51, sve radi odlično. Još mi se nije dalo gasit torrent/Steam/Discord... :D |
Ako sam potpisao ugovor sa njima 28.10. Do sada mi nisu spojili imam li pravo raskinut sa njima i odbit spajanje?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk |
Ako usluga nije isporučena, bez problema, ako je u ugovoru naveden neki rok u kojem se obvezuju.
|
Citiraj:
|
Ima li ovdje neki korisnik Iskon mobile usluge?Trenutno imam kod iskona net i telefon, a mob na tomatu. Plaćam oko 170 kn net+tel i oko 100 kn mob. Nude mi prelazak na Iskon mobile i onda bi imao cijenu od 140 kn za net+tel i 100 kn za Iskon mobile (dakle, na papiru bi to bilo cca 30 kn jeftinije).
Sad me zanima kako ste zadovoljni Iskon mobile uslugom? Kakav je signal? Radi li preko T-com odašiljača ili sl. Mislim, za sad sam zadovoljan ovom kombinacijom koju imam, ali ako bi nešto mogao dobiti jeftinije, a da je po kvaliteti slično, zašto ne? |
Ja prebacio jedan broj u iskon mobile. Zasad sve odlično radi i bez problema. A koriste tcom infrastrukturu kad su sestrinska firma tcoma :)
100kn optika 100/50 i 100kn iskon.mobile (1000min 4gb prometa mislim) |
Jesu li ukinuli 200mbps opciju (vidljiva je samo za firme, ali ne više i za fizičke osobe)?
|
Ako ti je dostupna onda je i vidljiva. :D
Uostalom ako ti bas treba.. imas cjenik u ovakvom obliku https://www.iskon.hr/Za-kucu/Cjenik-...519-3529-16049 ili FULL https://www.iskon.hr/bundles/iskonsi...load/871/22490 |
Pozdrav svima. Evo i ja sam se jučer prijavio na iskon putem online forme.
Dosad sam bio na HT optici i koristio sam vlastiti ruter, direktno spojen na ONT (znači ne preko bridge-a). Isto bih htio i na iskonu, pa me zanima je li baš neophodno zvati službu za korisnike da mi prebace router u bridge mode? Na HT-u me nisu prebacivali na bridge i sve je normalno radilo. |
Citiraj:
Ak planiras koristiti njihov ruter u bridge, ne trebas zvati SZK jer oni to niti ne rade. Posaljes mail na prijavaATiskon.hr i kazes da bi htio bridge, ekipa radi pon-pet 9-17 pa uračunaj i to. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a tek kad si središ iskon net za 120kn + bonbon na bonove za 15kn pa si na 135 :D
|
Citiraj:
|
produženje UO na 2 god , samo net.
|
Citiraj:
To ja imam za 116kn na Optimi 60/10 mada parica ne ide preko 20/2 ali paket je takav i naravno bez UO :D Bonbon mi je previse minuta za tih 50kn, potrosim 25kn za 200min sa tele2 a i to ne uspijem potrosit, dakle 141kn sveukupno. Sad ciljam to nekako srezat na stoju okruglo ali tesko, mozda ako postanem ministar :lol2: |
Imam 100/50 i fixni tel za 140 kn na iskonu...sad btnet nudi za 150kn isto to plus 110 programa a meni ugovor pridužen pred kojih 6mj....ehhh
|
Jel i vama slučajno varira brzina na optici 200/100?
Download mi se vrti na 120-180, uglavnom je na 160. Pa da znam dal je problem u mojoj opremi ili u Iskonu. :D Hvala. |
Nisam primjetio. Samo sa nekih izvora ti skida sporije ili?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Je li ima netko sličan problem od danas? DL niti prema jednom serveru ne prelazi 10 Mbits
https://www.speedtest.net/result/7992572833.png Code:
============================================================================ |
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:26. |