![]() |
Ja eto nakon 6-7 godina vjernosti otkazao Amis i naručio H1 pred koji dan.
Nemaju nikakve pametne ponude da zadrže korisnike, imam mjesečno račune od 430kn sa praktički svim uslugama mogućim, a nude popust 50% 8 mjeseci na osnovnu cijenu 3u1 total pakeat, ostalo sve po regularnoj cijeni. "Joj pa znate to je jedini promo-paket koji imamo, mi ne možemo mijenjati pakete". Nuff said. |
Citiraj:
Tako da je to jedina tvrtka u RH koja ima 1500 minuta besplatnih razgovora prema EU neovisno koga se zove! |
Bez uspostave? Jer imam to ili slicno na amisu samo sa uspostavom.
Takoder mi je H1 slijedeci. |
Prica za Amis...
|
Citiraj:
Bio sam super zadovoljan do prije godinu dana, otkad su samo problemi, a korisniča se pretvorila iz solidne u totalno smeće. Meni osobno ne treba telefon praktički uopće - u H1 sam dobio flat lokalno u HR, 500minuta prema EU itd, to mi je isto previše. Vidjet ćemo sad sa H1. |
Navodno se trebamo strpit do 9.3. (sutra) jer vrše neka prespajanja na vip.
|
Vdsl ruter stigao.
Uskoro uskoro budem i ja bio "gromoviti" :) Konačno :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
24.01. poslao papire, zaprimili zahtjev 04.02.
IIRC jucer malo povecali brzinu i danas dostavili ruter - pustili vdsl brzinu. Trenutno sam na 27/4.1, a ostvarujem 23-24/3.8-3.9. Moglo je i bolje, ali to ce trebati optiku cekati :) Sretno i neka ti sto prije srede vdsl. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Trenutno nisam uz komp.
Javim sutra predvecer sve detalje. Paket je 25/5. |
Opet. :(
|
Citiraj:
Prvi radni dan nakon, ponuda stiže na mail, 30% niža od onoga što sad plaćamo 3u1, prva godina brzina na poklon (uzeo 60/20). I onda smo pristali na to - 240kn mjesečno, paket 3u1 sa dodatnim receiverom za TV i brzina 60/20 (sve za tih 240kn mjesečno). Nakon godine dana biramo brzinu ili nastavljamo sa 60/20 za 25kn više mjesečno i to smo prihvatili. Samo sad čekati 20 dana mi se čini užasno puno, pogotovo jer mi je NAS kod mene i malo posao pati. Taj upload da je 10Mbps bi bilo vrhunski. |
Ja isto uzeo 25/5 i nadam se da ću imat dobru brzinu uploada i downloada, udaljen sam koji 1.5 km od centrale tako da me malo strah.
|
Prebaceni su linkovi na bnet, ping je kojih 10-15ms visi nego na Amisu, a bome i oscilira.
|
Je primjeti se, prije 3 tjedna mi je ping u igre bil 20-30ms, danas mi je 50-60ms ... mada to je opet bolje nego kak je bil prosli tjedan (90-200ms uz pucanja veze) ...
Ja cem radi staraca ostaviti samo tv na amis a net izgleda prebacujem na Iskon. Jer posto je sada sve ide prek bnet vise se nemre racunati na stabilnu vezu ko prije, a i ping mi je malo visok iskreno ... |
@Litra - evo da i odrzim obecanje....
http://i.imgur.com/vmzpaWp.jpg Malo me zacudilo to sto vise ne osvjezava dl/ul (data transferred). Ne znam treba li me to brinuti ili se ruter jednostavno zblesirao? .... i ovaj dio .... System Vendor ID (Local/Remote): TMMB / ---- (ove crtice za Remote) Pitanja su za svakog tko zna. Hvala. |
Nikad mi ovako nije bilo obično su sve jedinice bile, FTTH je u pitanju usrali su.
Code:
Tracing route to google.com [216.58.214.206] |
Provjerite brzinu, ja ne mogu dobiti 100mbita izvan HR.
|
Kod mene ide s tim da imam upaljena dva risivera i video nadzor sa 3 kamere u full HD.
http://i.imgur.com/l7Hs0Sw.jpg |
@Javorko
To je normalno. I meni je tako u routeru. Imam VDSL router od prije, ali na adslu sam jos uvijek... |
Jel imao tko večeras problema? Meni download dosezao 0.20 Mbits :(
|
Citiraj:
|
Meni dl prema van ne ide preko 30mbit, u hr ide.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne preostaje mi ništa drugo nego se nadat da ću imat poštene brzine, ali s obzirom da je usluga sve gora i gora nekako sumnjam.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:49. |