![]() |
Citiraj:
Uvijek postoje samo 2 ili eventualno 3 mjesta s kojih neprijatelj može prići. To mi odgovara kad sam defender, a kad sam attacker jako me iritira! :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
valjda ti je jasno da su pojmovi "suljanje" i "rush" u kontradikciji?:fiju: |
Malo da se osvrnem na "naš" TS kanal...
Jucer je bilo hrpa spajanja i odspajanja, i nitko da ko čovjek se predstavi, kaže nick, pita sta se radi, di se igra! To je jedino napravio u zadnje vrijeme 2die4, i nadam se da ga nije odbilo naše pretjerano prostačenje zadnji put kad se spojio :D |
Citiraj:
|
Ali ne, stvarno... ovo što Lepi kaže.Bokte, spoji se, bude minutu, dvije (nekad ostane i sat vremena), ne predstavi se i što je najsmiješnije - ne javlja se.
Stvarno ima čudnih ljudi. :nono: P.S Opet sam DICE-u porodicu 'poskidao' sinoć. :care: |
Citiraj:
Tu i tamo je netko spomenuo mrtvu familiju od nekog drugoga i sl. |
ajde večeras ću i ja doć TS valjda pa da konačno igram s vama!
Na ravno da ću se predstavit... :D |
i donesi pivo i chevape :D
jer je to obavezna dodatna oprema na TSu |
di ste pice :D jel ima cega novog u bc2
|
Citiraj:
gajba pive je već u hladnjaku! |
Ima, hitreg je još žešći nego prije.Sve više retardiranih ljudi igra ovu igru, medic je i dalje rambo isus i tako.
|
ja sam doso negdje oko 5-6 na ts ak se dobro sjecam, al sam izaso nakon 20ak sec jer sam moro ic. danas cu valjda moc.
|
Opa,danas ce bit hrpa ljudi na TS-u.Mansky daj me zaspamaj na msn-u kad odes na TS pa da i ja konacno dodjem :chears:
|
Važi kume. :chears:
|
Citiraj:
Doći ću opet ćim preselimo firmu, do onda have fun ;) |
Neznam sta me tjera da se nerviram u ove kasne sate sa spodobama kao što je ovaj http://bfbcs.com/stats_pc/Hackschnitzel
Odušak sam si dao tako što sam prijavio prvog playera ne leaderboardu :D Nadam se da će EA prepoznati "paddera" u tom igraču |
za neke mozda glupo pitanje ali kako se koristi strojnica u tenku dok si vozac
|
Citiraj:
p.s. pazi lika: TihiOS_CRO, 5000 kilova sa GL-om :D :D veki jel ti ovo neki sugradjanin? |
Ma to je zapravo Vekijev drugi soldier kada naigra za objective ;)
3500 kilova minama:respekt: 1200 teamkills :roller: |
Citiraj:
Explozivan je lik :lol2: |
S cim vi vozite helikopter, ja sam pokusa sa xbox360 kotrolerom, u opcijama binda kontrole ali u igri ne reagira.
Ono sa misem i tipkovnicom mi je skros smotano pa uglavnom bude salto unazat, pa niti ne pokusavam vozit. |
Citiraj:
od njega ima 3 gold dog taga :D On je u onom klanu =XII= koji igra na BUGovom serveru a tam je FF ukljucen Ja helic vozim sa misem i tipkovnicom i skroz OK mi ide, osim kada pokupim neki dalekovod il drvo :goood: |
Fran, piši nešto, pričaju o chopperu! O chopperu!
|
Citiraj:
i onda otkvačiti kad si na UAV-u. Super zar ne,zato volimo DICE :D |
sa sluzbenog foruma o letenju helikopterom:
Posted by TroII-King: Wish I had this game on console... Posted by V4L3R4: I don't. The reason I don't play on console is the same reason I don't participate in the special olympics... |
A lol,gledao sam te konzolne čopere.pa to je smijurija žešča,neuništiv je tamo a ekipa na konzolama je malo žešće ret... ,kontam da bi netko kad bi prešao sa PC-a na konzolu napravio dar-mar tamo :D
|
OMFG, gledam ovaj SS od Vekija i skuzim da su krivo napisali anisotropic :hitthewal:
OT: jucer je na TS dosao "exer" i nisam ga nis cuo jer sam bio u tenku. Nesto me pitao i otisao ubrzo, tako da ispirke exeru :D |
Veki, kako se stavi ta tabla sta je imas u potpisu?
|
Evo zasto ima bunny hopinga u BC2 :D
Za sada nema puno načina za varanje u ovoj igri, ali ovo što nudimo ćete zasigurno koristiti često Trčanje u Bad Company 2, kao i u svakom modernom FPS-u, traje određeno vrijeme i zatim je nužno odmoriti se da bi mogli nastaviti. To vrijedi samo, ako ne skočite povremeno za vrijeme trčanja. U Bad Company 2 kombinacijom skakanja sa trkom vaš glavni lik se nikada neće umoriti i pobjeći ćete iz svake nevolje brže nego ikada. @Rambo stisnes na taj njegov potpis, nadjes sebe (search ti je na lijevoj strani) kada se nadjes, stisnes na Stats graphics izaberes koji dizaj ti se svidja i kopiras cijeli link iz BBCode sebi u potpis stisnes na taj njegov potpis |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:09. |