![]() |
|
Daj još koju sliju, uvijek je gušt vidjet fino složen bijeli setup... :drull: :care:
Možda samo da još malo obuzdaš ovo kablovinje ispod MBO!? Malčice bode oko, inače đust najs! :goood: |
Citiraj:
pa se žurilo stavljat "prozore"... http://upload.slike.com/slike/2014/0...5 (Medium).JPG |
|
eventualno da okreneš radijator, pa da crijeva idu prema naprijed. Tako bi se lijepo vidio cooler tj "Corsair znakić" :) Tako sam napravio na H100i i puno bolje izgleda.
|
Citiraj:
ionak ne gledam tolko u kučište da mi treba taj znakić :) inače sve radi ko urica...složeno i hladno :) |
Citiraj:
|
Dole imaš dva mjesta za staviti 3.5 diskove, u prostoriji iz mbo traya imaš plastičnjaka za 2.5 diskove. Tu su i dva 5.25 mjesta gdi bi se isto moglo staviti, a obzirom da otraga ima dosta mjesta, moglo bi se dograditi kavez. Mažda Corsair i prodaje, no mogli bi biti skupi.
|
Ja sam brijo da u onom kompartmentu di je napajanje stane bar 6-7 diskova. Mogli su to ubacit unutra, šteta što nisu.
Al kućište je fora, svakako. @Xulos fin kompletić imaš u kućištu |
Citiraj:
Citiraj:
Jedino sto mi se kod kejsa ne svidja je kako su rijesili tj nisu rjesili vibracije diskova. Disk kad se zavrti cijelo kuciste dobije neki tupi i glupi zvuk iako hdd holder ima neke gumene distancere, jako je lose rijeseno. To moram pod hitno rjesavati. |
Gdje bi mogao kupiti, po mogučnosti u Varaždinu (ako netko zna), ovakve ljepljive gumene(ili kakove već) plohice kakve koriste u ovom videu.
Htio bi dodat na Zalman Z9, da malo ljepše kablovinje izgleda. Za sada su samo sakriveni kablovi iza matične. Mogu i okačiti koju sliku ako treba. Hvala |
|
Super si poskrivao kablove, nijedan se ne vidi. :D
|
Citiraj:
|
Može.
|
@esc pa kad si se vec tolko potrudio i pobaco para za ssd mogo si dat i jos kojih 20 kn vise i uzet kompletno crno kuciste. :D dobro speljani kejblovi...
|
Citiraj:
ovo će ić |
solidno kuciste, ne bi trebalo bit problema s kejblovima... osobno mi se ne svida dizajn, djeluje mi plasticno i jeftino. al o ukusima se ne raspravlja. :D
|
nije lose kuciste, imao sam prilike raditi sa njima. U klasi zalmana. Nije lose ali nije niti odlicno. Neka sredina bih rekao. U biti, koliko para toliko muzike...
|
|
Citiraj:
Picikato :chears: |
Lepo naš kako!
|
Stvarno jako lijepo složeno... :O
|
@boy005 - pa daj jos koju sliku. :D
|
Evo dvije fotke, prije zimske preinake u zlatno/crno kombinaciju sa referentnom grafom, jer ovakve grafe neodgovaraju kucistu...
http://i353.photobucket.com/albums/r...3.jpg~original http://i353.photobucket.com/albums/r...5.jpg~original |
Citiraj:
:D @boy005 Odlično, turbo mi se sviđa taj mali case :chears: ! Trenutno slinim na tako nešto, vidjet ćemo dali ću uspjeti tako malo nesto sloziti za male novce. :/ |
De samo promjeni taj vent, bode oči :D
Ostatak toliko dobro da bi ostavio kućište otvoreno. |
Joj kad vidim te noctua ventilatore, padne mi mrak na oči :( Da su kablovi za napajanje full crni i da je neki drugi vent osim noctua-e, bilo bi savršeno. Odličan posao! :beer:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Još kad ubaci zlatnu boju, to će biti to! Nemoj mijenjati vent, super je, a i Noctua je! |
Meni sviđa kremasta boja.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:05. |