![]() |
....
|
a ovo :) http://www.horrorhr.com/zona-mrtvih-...-the-dead-dvd/
http://www.imdb.com/title/tt1191971/ Presmjesno, radnja u Beogradu, zombiji i jako jako jako los engleski s naglaskom :D Citiraj:
|
Meni osobno su ovo najbolji filmovi po stripu. Poredani od najboljeg prema najgorem ako se radi o istom strip junaku. (live action naravno)
Dark Knight Batman Batman Returns Batman Begins Superman 2 (Richard Donner cut) Superman 2 (Richard Lester cut) Superman 1 Superman Returns Sin City Iron Man Flash Gordon V for Vendetta Ghost World Watchmen 300 (sa izbačenim scenama što se događa "kod kuće" dok se ovi bore) .. sigurno ima još, ali se nemrem sjetiti sad |
Da li ima kakvih novosti o Justice League il kako će se već zvati film?
Citiraj:
|
Kad smo vec na ovakvoj temi morm spomenut x-man triologiju, xmeni su ispali po meni dobro (trojka ne baš) zbog dobrog casta pogotovo za magneta i profu x. Msilim da im nema smisla dalje radit filmove (wolverine je bio nepotreban, iako je prvi put prikazan gambit zbog tog mali +) osim ako nevrate Patrick Stewart-a i Ian McKellen-a...
Edit: hulk onaj prvi je ok, u drugom pokušaju su dobre 2 scene. Pod 1 HULK SMASH!!!! pred kraj filma uvjek pali :D u druga ona u parku da nespojlam previše i to je to...morph hvala na podsjeti za hellboy-a to nikako nisam mogo nabavit prije nego što je flat stigo idem odma :D Sin Cty je meni bio super, neznam šta se čeka sa nastavkom vjeroatno bruce willis zabušava cccc |
Citiraj:
|
....
|
Citiraj:
Ne vjerujem. Tek su Batmana i Superman-a napravili kak spada. Iako bi bilo fora kada bi introduce-ali druge likove kroz neš tipa http://bluray.highdefdigest.com/1266...wfrontier.html Takav stil priče bi bio odličan početak. Ali mislim da bi se trebali onda uzeti noname glumce. Jer šanse da naprave cijelu "franšizu" na filmu sa "brand name" glumcima je vrlo malo vjerojatno! Citiraj:
X-Men X-Men 2 Woverine tim redosljedom Inače, nisu poredani po tome koji mi je bolji film. Samo su poredani po tome koji mi bolji u slučaju da ima više filmova od jednog "stripa". Osobno, kaj se stripova i tih svjetova tiče. Teško mi je uspoređivati jedan sa drugim. |
Pogledao Sunshine,meni osobno razočaranje,dosadno i tupava radnja....samo za zagrižene SFovce koji moraju sve to odgledat...
Večeras na rasporedu poslastica: nakon 20 godina gledam ponovo Deer Huntera :) |
Recimo meni je Wolwerine čist ok film, možda čak i prvi iz serijala. Pogotovo meni kao gledatelju koji nije čitao stripove jer mi je puno stvari sjelo na svoje mjesto a koje mi nisu bile jasno što i kako dok sam gledao 1,2, 3 dio. Želio bih vidjeti Colossusa u nekom nastavku, baš mi fora lik :)
Što se tiče filmova koji dolaze, čekam Tron Legacy i The Expendables i nadam se da Metal Gear Solid neće biti smeće od filma kad jednom izađe :D A jesam skroman Citiraj:
|
Hehe. Superman taj mali iz smallville-a. Pa puno bi mi bilo draže u tom slučaju da ga glumi Brandon Routh
A kaj se tiče charactera bi bio čist zadovoljan sa ovim rooster-om Batman, Superman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern, Martian Manhunter, Hawkgirl, Power Girl. (i to nek glumi neka cicata pica :P) Ali teško da će ikaj od toga biti u bližoj budućnosti. Ono kaj bu prije izašlo je od Marvela kaj mi ne sjeda toliko dobro kao Justice League, ali kaj se može: The Avengers |
Citiraj:
Citiraj:
|
Tom Welling je daleko bolji Superman/Clark Kent od onog Routha. :)
A i ima dosta dobrih epizoda Smallvillea koje je on režira. |
Brooklyn's Finest - Hoho,ovo prvom prilikom pogledati! Antoine Fuqua nastavlja niz odličnih filmova.Ovo je jedan od onih u stilu "Training Day",čak Ethan Hawke i glumi u ovom filmu. :D Brutalno,realno,napeto.Radnja je vrlo dobra,ali me kraj razočarao,no dobro...i očekivao sam prevše,pa na stranu to.Totalni chilling,thrilling i sve ostalo sa -ing. Pogledati&preporuka.
|
Pogledao 2001: A Space Odyssey
Klasik,izgleda predivno u HD-u. 10/10 |
Preporuka: Das Weisse Band
Ocjena: 9/10 Meni najbolji film 2009. god. Zasto? Jedini me je ostavio da sjedim 10m i budem tup. Pogledao sam izmedju ostalih: District 9, El secreto de sus ojos, Avatara, An Education, The Hurt Lockera, Up in the Air, The Inglourious Basterds, Invictus, The Lovely Bones, The Blind Side, A Serious Man, The Road... Da, imam viska vremena :D |
|
Citiraj:
|
Laserdisc? :)
Pa to je jedan od "onih" formata. Superioran kvalitetom, ali zbog ostalih razloga pokopan od strane VHS-a. Citiraj:
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Sinoć sam ponovno pogledao Predator 2. Savršen film. 10/10
SPOILERI DOLJE (iako sumnjam da ga stariji forumaši nisu gledali). U sceni pri kraju filma kad protagonist naiđe na Predatorov zid sa trofejima među svim lubanjama nisam mogao ne primjetiti Alienovu. Ima li neko objašnjenje za ovo, mislio sam da su se Alien i Predator spojili u 21. st. Evo i slika ako netko ne vjeruje. Privitak 10632 |
@weaponx - to je stara stvar koja je i mene iznenadila prvi put kad sam gleda film :)
Mislim da je to prije neki homage Alienu :) |
Citiraj:
Jel se oni nebore već "neko" vrijeme samo su sada završili kod nas? Nisam već dugo gledao al mislim da tako nekako ide, no možda me sjećanje vara PS A imaš i "SPOILER" mogućnost! (spoiler) (/spoiler) |
Predator 2 je došao u kina 1990. godine, a prvi Aliens vs Predator film 2004. Možda su se sreli i prije u kakvom stripu ili nečem sličnom.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Yeah badass, BADASSSSSS :D prejak mi je taj James Rolfe :D |
pogledao i ja avatar. Naslusao se toliko hvalisanja i svega i na kraju -.-
+ - stvarno mi se svidjela 3D tehnologija, uzivao sam u tome tokom cijelog filma, nemogu zamislit kak ce to bit u buducnosti sto se tice 3d-a. - gluma (osim onog glavnog bad_guy-a), glavni glumac i jos par pojedinaca - zvuk - okoliš (grafika) - - predvidljiv (u 70-80% situacija sam točno znao što će se dogodit) - gore vec spomenuti "bad_guy"... kao da sam gledao starog spidermana i onog njegovog bad_guy-a, leek se nikak nije po meni uklopio u priču i u samu radnju. Sve u svemu, ok film, 3d veoma zanimljiv. The hurt locker ga je zasluženo prešišao. |
Baš pogledal na telki One Night at McCool's, čist ok. filmek za ubit večer:)
|
The Men Who Stare at Goats - IMO glupost
New Moon - glupost^n Legion - nije da sam njime odusevljeni, al mi je definitivno bolji od gore navedenih Miss March - taj mi je jos najbolji od ovih (malo je retardirani, ali ima svojih cari :D) xD |
Evo par filmova koje sam pogledao u proteklih par tjedana:
The Boondock Saints Odlican film iz 1999. ne znam kako mi je promaknuo tako dobar film. Vec je izasao i drugi dio ali nisam ga jos pogledao -->Pending :D The Green Mile Takodjer film iz 1999. tko nije pogledao nek pogleda, odlican. Smokin' Aces Zanimljiv film sa zanimljivim likovima. Gledao sam i drugi dio i osobno mi nije ni do koljena prvijencu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:25. |