![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
To što je nekome smeće i što mu tako izgleda je drugi par opanaka - ono o ukusima se ne raspravlja. Ja bi npr. volija imati ovakav kaper... https://i.postimg.cc/XGPFkGRr/Kamper.jpg |
Imate sada u Kauflandu jako koristan alat.
4v inline odvijač https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...HXVdvyp-SlNw&s Odlična stvarčica, ima podesivi moment, magnetni prihvat bitova, mogućnost rada na tipku ili još bolje pritisak i puni se na USB-C. |
Taj alat nikad nisam razumio :D
Zamjena za odvijač? Koliko je precozan moment? Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Hvala na javljanju 😀 Kupio upravo. Probam kroz koji dan/tjedan pa napisem dojmove. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jel taj Parkside ima produžetak za rupe i uska mjesta? Ja sam gledo onaj novi Boschov GO3 samo kaj je triput skuplji...cca 65€. |
|
Citiraj:
Ne nalazim nigdje na webu. tnx EDIT: Našao u kauflandu, lol, kako je kolega i napisao. Ja budala tražio po lidlu :D |
Citiraj:
https://www.amazon.de/Bosch-Akkuschr...07FR64YD4?th=1 Jedini nedostatak je da je samo "push", tj. nema tipku za pokretanje nego radi samo kad pritisnes vijak, ali kad se naviknes na to je sasvim ok. Ne koristim ga precesto, ali kad koristim onda mi stvarno olaksa. Vecinom je to ugradnja u serverske ormare, pa kad jednom rukom drzis switch a drugom sarafciger, bas dobro dodje. Koristim ga cak i kad sarafim po autu, pa kad treba skinuti 50 sarafa sa zastite podvozja recimo. Za neke ozbiljnije momente definitivno nije, ali vecinom moze sve sto i neka jeftina aku busilica, samo je puno lakse u ruci. |
Citiraj:
To je vrlo zgodna alatka. |
Citiraj:
Imam neki sličan Parkside pa taj ne može ni vijak u ivericu zaviti do kraja dok recimo slažeš ormar iz Ikee. Pa sam malo skeptičan oko tih igrački :D |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ergonomski da ne lomiš ruku jedino kad radiš nešto priko glave , npr. na plafonu ili ležeći ispod auta. |
Citiraj:
Zanimljivo da sam ovakvim Mastercraftom pred valjda 10 godina sastavio kompletan namještaj u stanu prek bare. A to je tamo brand ekvivalent nekog Einhella ovdje. I jebiga, zabrijao da ovdje recimo sličan Parkside može isto ali zajeb :D Ono, nije da sam u puni hrast ili bukvu išao ušarafit vijak nego u vražju 16mm ivericu :D |
Mislim da bi triba ići u ivericu ako već ima rupa jer je max 5nm ako se ne varam a to je dovoljno.
Što se same praktičnosti tiče, meni je zakon za stavljanje manjih vijaka brzo u seriji jer se puno bolje može dozirati snaga i samo malo olabaviš ruku kad skužiš da je dovoljno i prokliže u ruci dok to ne možeš raditi s klasičnim "pištolj" tipom. Također zbog geometrije (vektor pritiskanja na vijak je direktan) i rada na pritisak puno bolje hvata glavu vijka i gotovo je nemoguće da ti preskoči te je dosta sporija što je isto plus isto. Ja sam s ovom bušio i 5-6mm rupe za vodilice od ladica na regalu koji sam nedavno napravio jer su se nalazile dosta blizu gornje ploče i klasični odvijač ne bi mogao tako blizu doći jer ima širu glavu. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:49. |