![]() |
Citiraj:
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Ocekujem da ce sutra njemacki shoppovi traziti po 850-900 eu za 6700xt posto obicna 6800 ide po 1000 eu, pa nema bas smisla da bude ista cijena ili visa. Ja cu na AMD direct stranici vidjeti ako ce biti ista dostupno, ali sumnjam.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo što kolega spominje je non TI verzija za 3700kn. |
:chears::frend::kafa: |
Čak sam očekivao i malo lošije performanse. Još da se da nać po koliko-toliko ok cijeni...
|
|
Jedino... vidim da se dobro grije. Kako je u igrama bolja od 3060ti ili tu negdje, a u majnanju lošija od 3060 mogla bi dobro proć za gamere.
|
Ovisi od modela do modela (1 - 2 - 3), ali vrte se oko 70°C, dok mi za kriptovalute nije jasna RDNA 2 računica kad su sve kartice slabije od Ampere rješenja i samo malo bolje od RX 5700 (XT).
|
Izrazito je jasna, nemos previše birati pa kupis kaj se nudi.
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Istina, samo dok se one isplate bude malo potrajalo, pod uvjetom da se tržište koliko-toliko zadrži u ovom režimu.
|
Kao da gledam Monty Python. "And now for something completely the same".
|
Dobra kartica, ali fino su digli cijenu u odnosu na 5700XT koja je bila fino dignuta u odnosu na RX 580. Naravno Nvidia radi sito sranje i smo je nebo granica. Nekad si imao "definirane" cijene po klasama, i dodatne performanse nove serije su išle po cijeni prethodne serija. Sad koliko rastu performanse toliko raste i cijena, nebo je granica.
|
Jebote ta 5700XT sve jača i jača.
|
Toliko o launchu. Vidio da je bila opcija add to cart na amd direct stranici, dodam karticu i odem na checkout, od banke vidim da amd zeli napraviti rezervaciju od 0EU i potvrdim. Nakon toga 0 bodova, error na njihovoj stranici za sljedeci korak i to je to, the end. Toliko o launchu, na raznim stranicama vidim da traze za aftermarket verzije 800-1000 eu prosjecno.
|
Meni ni ne ucita stranicu
|
Uhvatio sam XFX 6700XT. 🥰
|
Zašto ne spominješ fun part? Po kojoj cijeni... :rolleyes:
|
Citiraj:
|
|
6700XT Hellhound po 690 eura
|
Citiraj:
Gledam malo de trgovine jbte 6700xt 880eura pa nadalje. Dok jd 3060OC nekih 650/700 Po meni bolje onda kupit 3060oc Da ja sam svoju jebeno pretplatio. 880e .Jos placem.. Kopat ce dok ne vrati 380e mamu joj.. |
|
Printana slika kartice 399 eura, što je tu čudno? Već viđeno i prožvakano :D
|
Evo dobio sam potvrdu od Mindfactory da je kartica shipana.
E sada dali u preprodat bedakima na njuskalu ili ostavit ju za sebe je pitanja za sebe. |
EDIT: TLDR: Viši clock, IPC izgleda poprilično jednako. Šteta što nije usporedio potrošnju, tu bi bila poprilična razlika. |
FidelityFX Super Resolution is AMD's answer to Nvidia's DLSS, set to debut this year:kafa:
Citiraj:
|
Ako nije bazirano na machine learningu pitanje je dali može biti blizu DLSS-u.
Uglavnom vrijeme će pokazati jel dobro ili nvidia baca krofne u oči sa machine learning pričom |
Otkad je počela ta priča o Radeon verziji DLSS-a, uvijek je bilo spomenuto da će koristiti DirectML (1 - 2) koji je ionak dio DirectX 12 paketa i podržava sav moderan hardver.
Citiraj:
Citiraj:
|
S obzirom da Unreal Engine sad ima plugin za DLSS 2.0 i da su ga developeri uspjeli implementirati u svoje igre u jednom danu, pitanje je koliko je uopće potrebno to "treniranje" s "ultra visokim rezolucijama". Uglavnom, to je sve manje bitno, kako radi i zašto radi, bitno je da radi i da su rezultati dosta dobri. AMD-u je nedostatak konkurencije DLSS-u sad najveći problem, čak veći i od RT performansi. Jednostavno to moraju imati i to mora raditi jednako dobro kao DLSS. A čini mi se da bi FSR mogli dobiti tek u 12. mjesecu, kad AMD obično izbaci veliki update za drivere.
|
Svakak bi bilo super da slože, pa makar i do kraja godine koja je ionak repriza prošle, pa se do onda možda i cijene + dostupnost kartica dovedu u neku normalu.
|
Citiraj:
|
Evo stigla i ugurana u itx
Kartica besumna, ventovi se pale tek na 55 stupnjeva. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8aebade35e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...bd26fef192.jpg Poslano sa mog SM-G998B koristeći Tapatalk |
Tvoja grafa ruznija od moje? cija je to??
Skuzio sam da mi s vremena na vrijeme grafa zabudali i ne hladi brzinom koja je namjestena u sucelju.. I to od novih drivera kontam rx6800 |
Powercolor hellhound
Poslano sa mog SM-G998B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Meni propale 2 prodaje jer im moja nije stala u kuciste... |
Jel zna tko jel xfx daje još neko produženo jamstvo za 6800xt kod nas?
Piše na stranicama 3 godine, pa jel to još igra u slučaju registracije? |
Ovo je sa XFX sajta.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0823091f7a.jpg
|
Citiraj:
Samo nisam bio siguran jel vrijedi za sve ili samo Ameriku! |
Da, trebalo bi za sve.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:01. |