![]() |
Citiraj:
Zgodno VLC, smarters, http://iptv.gen12.net/dokuwiki/doku....simpletv/start SFVip player |
|
PotPlayer radi istu stvar, ali nema EPG i sl. Jedino što nema streama koji neće otvoriti jer ima sve kodeke. Sa ovim iptv aplikacijama se zna dogoditi da ne moze dekodirati stream
|
Citiraj:
|
Ako netko ima preporuku za listu nek sibne na PM.
Krece F1 pa me najvise zbog toga zanima u slucaju da nekom dobro sljaka na 2 ip adrese moze i taj prijedlog. |
na kraju sam instalirao ovaj program: https://www.iptvsmarters.com/
za windows... i radi vrlo dobro. |
Imaš za WIN i ovo MyIPTV Player. Radi solidno , nije kao na android boxovima ali...
|
Ako je komp donekle jak
Android emulator Unutra neki app po želji i rokaj |
biti će dobar IPTV Smarters,
njega koristim i na android boxu. hvala svima :goood: |
Da sve sam te nabrojao u svom postu. Taj smarters za win je skroz ok
|
Bok, trebao bi preporuku gdje kupit RED IPTV subscription.
|
Pozdrav
Trebao bih na pm kontakt za Moj Feniks |
IP TV
Bok ekipa
vidim da je tema o IP TV-u pa me zanima vase mišljenje dakle: gledam IPTV preko android boxa..sa bilo kojim internet test speed programom dobivam mojih stvarnih 50mbit/a (t-com)koje imam vec par godina... e sad mene zanima zasto mi u ''speed testu'' od aplikacije preko koje gledam listu IPTV-a dobivam mizernih 3-4 mbit/a?! live tv programi mi rade ok i sa tih 3-4 mbit/a a serije ili filmove u videoteci nemogu gledati 5 sec bez bufferinga... samo da jos napomenem: kada se spojim na hot spot preko mobitela na iptv box sve uredno radi svaki savjet i mišljenje dobro došli hvala |
Mislim da nije problem do tvog interneta nego do samog IPTV providera, puno je tu ljudi spojeno i bilo bi cudo da ne steka tu i tamo
|
hvala na mišljenju Nightwalker
neznam da li su i ljudi problem s obzirom kad mi šteka/buffering prebacim se na hot spot od mobitela i onda mi ok radi sa 4G te bufferinge od serija i filmova imam posebno navečer od cca 18 - 23 sata dok mi live tv programi radi uvijek bez greške |
Probaj sa VPN-om , na nekim nekim providerima postoje ovakvi problemi sa nekim IPTV listama.
|
Citiraj:
|
molio bih preporuku na pm.
obavezno mora biti arena sport hrvatska |
Pitanje za one koji gledaju IPTV na PC (kod mene je Windows 10)..koje aplikacije koristite za reprodukciju IPTV?
|
Citiraj:
ili VLC |
Hvala za info..koristio VLC do sada ali ponekad zeza prilikom učitavanja liste pa tražim neki dodatni apps
|
Moze na PM lista gdje ima liga prvaka nešto do 5$ mjesecno?
|
Citiraj:
|
Ima li koji pravo pouzdani iptv provider koji u slučaju promjene ip adrese(pucanje veze ili promjena isp-a) ne pauzira koristenje usluge na 15 minuta? Do 10 tak eur mjesecno. Na pm ofc
|
Meni se to dogadjalo na jednom provideru, kad bi mi krknulo sve doma npr kad nestane struje dok gledam tv. Valjda zapamti da se koristi konekcija pa dok server shvati da je konekcija mrtva i usluga mi bude mrtva. Ali opet, ne znam kako reconnectanje i promjena IP-a od strane operatera nije uzrokovalo ovakav problem. Samo iznenadni ispadi s mreze.
|
Citiraj:
Moj ti to ima. |
dali vaš provider ima kineske kanale ?
čudi da uopće nemam kineskih kanala na listi :D |
Kupis na aliju i imas
|
jesam. već koristim mjesecima
ali nema kineskih kanala. najdalje je indija. e da, primijetio sam da nema niti kanala iz australije. |
Citiraj:
Poslano sa mog Redmi 5 Plus koristeći Tapatalk |
javite se meni za iptv
|
Citiraj:
sounds legit :lol2: |
Citiraj:
|
Čisto informativno. Prekjučer sam uzeo 24h probni račun od jednog što se reklamira na oglasniku.
Razočaralo me što se NG, Viasat i Discovery CRO paketi distribuiraju sa srpskim titlovima (lako ih je prepoznati jer su sva strana imena i pojmovi 'po Vuku', a ne kao izvorni, npr. Apolo inrejđ umjesto Apollo Enraged i sl.). Isto tako, app DuplexPlay (za Samsung SmartTV) kojom se on služi je totalna koma pa nisam mogao raditi samo sa Logitech Harmony daljincem nego sam paralelno s njime morao koristiti i BT tipkovnicu. Uz to joj EPG nije baš previše funkcionalan. Totalno bzvz. Tek sada vidim koliko je MaxTV 2 Go napredan po tom pitanju. Dakle, ako netko ima providera sa poštenim HR titlovima za navedene pakete i da koristi neki normalniji app, neka mi šikne njegov Viber broj na PM. Hvala |
Pa koristi app koji ti želiš, ne može ti on reći koji app moraš koristiti.
|
Može i meni preporuka za kvalitetnog providera. Po mogućnosti da doku programi imaju hr titlove, a ne sr. Znači exyu paket i sport. Videoteka je plus, al nije bitno. Može i skuplja lista, samo da je ok.
|
Gledam IPTV na PC-u preko MPC-HC x64 (.m3u) i događa mi se da mi se programi sami prebacuju nakon 30-ak sekundi.
To se ne događa uvijek ali često, znači gledam program, i on nakon pola minute prebaci na idući na listi, pa opet na idući itd. Ako netko zna zašto se to događa? Hvala |
Citiraj:
Poslano sa mog M2003J15SC koristeći Tapatalk |
Ili puca veza
Ili je player za k…. Probaj sa vlc |
Citiraj:
Sent from my SM-N986B using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:15. |