![]() |
Valjda će i novozelanđani uskoro. Hardwareunboxed recimo
Edit Da to u linksu za gtx 1070 je dobro. Napokon su se pojavile |
Citiraj:
http://wccftech.com/radeon-rx-480-ga...review-leaked/ prema ovome sporija od gtx 970 oc (ne znam jel i ima blower u prodaji). Isti TDP iste performanse, duplo manji proizvodni proces, a prema svemu sudeći i slična cijena (a lošije hlađenje) |
Citiraj:
|
3000 kn za rx 480?
Pa dat cu onda 700 vise i ubost 1070 koja ju pojede.vani bu valjda normalne cijene. Poslano sa mog C6603 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Kupujem najjaču karticu do 150W, i baš me briga čija je, trenutno je to 1070. Sutra će bit službeni rezultati, pa možda iznenadi... |
Nema šanse da dam više od 2000 kuna za grafičku i ako to bude 480 s 4 gb kupujem ako ne ostaju pare u mene.
|
Vani ce bit za jedno 2000 soma 8 gb verzija brijem.koji je najpouzdaniji webshop vani bez carine?
Poslano sa mog C6603 koristeći Tapatalk |
Kakve su sad ovo idiotarije sa performansama? Prvo bude između 980 i 980Ti, a sad je već slabija od "pukljave" 970 ???
A baš sam mislio napraviti ljetni upgrade... na kraju mi se čini da bude 970tka ostala još dugo umene. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Otkad su se AMD useri počeli brinuti za potrošnju :D ? Ja mislio dato brine samo eco zelene nVidia usere :)
Šalu na stranu. Nebi OCana 970tka trebala biti konkurencija u performansama po svim najavama ovdje, zar ne? |
kako ne. Base performanse su bile predvidjene na razini stock 390x/980, a OCana 970 to dostiže.
evo što je rekao mudro, a što su svi zanemarili Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
ma samo sam se šalio da kupjujem 1070
nebi i da imam para očekivao sam da ćete vikat "neeee, nemoj!" a vi "dobar deal" nije dobar deal čak ni po toj cijeni |
Ja mislio napisati da si jeo buniku, al reko ajd neću :D Sutra će biti napeto ko praćka.
|
Citiraj:
BTW klik :fiju: To je prava cijena MSRP cijena za hr. Kao što ovo iz future nije prava cijena 480-tke |
Je, al sad se englezi počeli praviti...englezima i ode dolar u k.... a taman počeo padati ;P
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Toliko me tvoj komentar nasmijo a ovdje prolaze ljudi i gledaju me kako se sam sa sobom smijem ko mamlaz... da jeo bunike :dobar::chears::care: |
Evo da malo sumiramo, pošto je puno zbunjenosti:
referentna 4GB = 199$ referentna 8GB = 229$ custom 8 GB = 239-299$ referetne - 29.6. custom 8 GB - sredina 7.mog custom 4 GB - valjda kraj 7.mog e sad ono što bi ja volio vidjeti su custom 4GB, vuče još manje struje, trebala bi biti neš jeftinija od custom 8GB a 4GB je sasvim dovoljno za 1080p. Te custom 480 bi trebale biti praktički iste kao GTX980. ne treba zanemariti niti 470 koja se pretpostavlja 149-159$ za referentne ali se još neznaju specifikacije a mogla bi biti best buy grafa ako je nisu previše srezali, daklem custom 470 4 GB za < 200$ |
Citiraj:
Ne sviđa mi se modni ukus onog Nvidia glavešine:) |
Citiraj:
1070 je u prosjeku barem 50% brža od 970(a kamoli na drugim rezama) |
Citiraj:
Ovaj polaris je prema sad dostupnim cijenama isti ko 390 po špekulativnim performansama također isti, al se znatno manje grije. Puno hypa, al čini mi se da će opet ispast samo hype |
Citiraj:
Ja sam planirao dvije 460 pa cemo vidjet sta nude. |
Citiraj:
kak je to zanimljivo, kad se usporedjuje AMD vs NVidia onda je katastrofa da 1500 Mhz 970 ima iste rezultate kao stock 480. Ali kad je nevidija u pitanju nedo bog da OCas tu 970 pa usporediš s ocanom 1070 (koja se kloka za drek) i dobiješ 30-35% ralike :fiju: a što se tiče 480 8GB, evo je 269 eur https://www.amazon.fr/Sapphire-21260...139306&sr=1-26 :) retardirani amazon.co.uk, kilknem "ATi graphics cards" koji imaju kao sortitanje a on meni izbaci GTX960 kao prvu :hitthewal: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
to je ok cijena a ovi futurovci nisu normalni
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Jel se tko sjeća kad su se pojavile zalihe i7 2600K negdje pretprošle godine, bili su 1200kn u par shopova. Nestalo u jednom danu. Onda se kod njih pojavilo za 1800kn :D |
Citiraj:
|
Proizvod trenutno nije dostupan je pisalo i dok je bila cijena. Logično jer grafa još nije ni izašla, jel
|
Citiraj:
|
Dok se čekaju recenzije pustili su službene amd slajdove o novim fičurima klik
Čini se dosta promjena u samoj arhitekturi (neke nove stvari i/ili poboljšanja postojećih), navodno su poprilično boostali geometriju (teselizacija), ubacili neke hardware schedulere posvećene async compute enđajnima, naravno color/memory kompresija, bolje performanse po shaderu ("ipc") itd. |
Citiraj:
Apsolutno se slažem da su vrlo nabijene cijene,posebno 1070ke i da to ne valja.Samo kažem da govoriti da ne razlika samo 30 do 40% je bzvz,ima video koji usporeduje x80 serije kartica i najveci skok stvarno i donosi 1080,naspram svih ostalih. A sto se tice futurine cijene,1070 ni ne ispada loša xD msm 3 soma i 200 pa za plakanje.Po toj logici meni ce 460 kostat 200€ onda... |
Citiraj:
http://i.imgur.com/0bfj6hb.jpg |
Danas u 3 p.m. stizu bencevi
|
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:30. |