![]() |
Ne, naslonio na sic od bicikla i držao samo rukom. S tim da je vjetar turbo puhao pa se cijeli bickl, a i ja lagano mrdao. Nisam siguran je li na ovima 2 ili 4 sekunde ekspozicija, mijenjao sam u letu. Ništa nije rađeno sa fotkama ,samo uploadane
|
Lg fino bootloop problem
Ne znam gdje bi stavio ovu temu pa stavljam tu u smartphone,nego imam problem da se mobitel konstantno restarta,komp ga nemre prepoznat jer se restarta non stop,na netu nemrem ništa pametno nać,pošto je stock android od lga gore,nemrem uć u recovery,niti u download mode niti u safemode,pa ne znam kako da ga natjeram da ga prepozna usb,a pošto ga nemre prepoznat nemrem nikako flešat stock android opet na njega niti ništa,jel itko zna kako da to riješim ovako da ga ne moram nosit u servis pošto je istekla garancija,ako itko ima kakvu ideju bio bi zahvalan,hvala unaprije :chears:
|
Muku mučim sbaterijom na V10, svega cca 2,5h SOT, u idle isto dosta ždere, oko 10% na 5h (čak i sa disejblanim sekundarnim ekranom), probao sam sa greenify, nikakve lude aplikacije nisu instalirane, čak ih je i manje nego na bivšem g3 koji je držao duplo... Čitam po netu, ima onih koji dostižu i po 6h SOT, uz potrošnju od 1% na 10h i druga grupa u kojoj je i moj primjerak...
Probao sam factory reset, probat cu sad i sa GServiceFix aplikacijom... Da je rootan bilo bi lakše ovako banana, vaša iskustva? |
Root bi maknuo sve LG bloatware koju nonstop vrti. Ali moraš biti paziti na što instaliraš aplikacije. Bilo da krekirana i bude virusa. Ako imaš FB aplikaciju i makni ga na nekoliko dana da čisto vidiš koliko napredovalo.
Poslano s kompjutera iz kreveta preko interneta |
Koliko sam čitao na XDA uz root se nemre updejtat na 6.0, nema ni romova, tako da za sad ništa od tog... za FB aplikaciju sam čuo da zna trošit bateriju, ajde baš ću probat neki antivirusni i poskenirat...
|
Nije ti savjetovao antivirus, krivo ste se skuzili. Antivirus ti ne treba na androidu, samo jos jedan zderac resursa vise... Tesko je komentirati trajanje baterije bez nekog inputa o tome sta ti koliko trosi i kako koristis mob
|
A istina... A mob se koristi na način kao i G3 uz iste aplikacije gdje nije moguće da v10 minimalno duplo više troši... Osim što je G3 bio rootan i ovako se ponašao jedino ne nekim CM baziranim romovima ali na stock nikad. Mislio sam ako je netko imao sličan problem pa ga je uspio riješiti nekim fix-om, nagađati se može do preksutra, istina :D
|
Ovo Nillkinovo staklo je vrh.
Malo je bilo teško skužiti kak se stavlja na mob, ali uspjelo bez većih problema :D Hvala na preporuci Druže B. |
Nema na čemu, drago mi je da sam pomogao :) stakla su zbilja OK. Eto u moje žene već godinu i neš sitno na L90 i ko novo je.
A pretpostavljam da vam je sadržaj ženske torbe barem načelno poznat te sa kakvim se sve predmetima to staklo svakodnevno druži te miluje. |
Meni je bil šok kolko je staklo debelo. Barem u usporedbi sa stock zaštitom na ekranu 😁
A to stock staklo je otišlo za 10 dana praktički. Gore ae poznale ogrebotine, otisci prstiju i sve ostalo. Baš užasno izgledalo... Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk |
Lg g3 - baterija
Dakle trebam savjet u vezi baterije na LG-u G3.
Imam problema s baterijom već nekih dva dana znači baterija se istroši za nekih 16h sati, a ja na njemu ne radim skoro ništa, osim što tu i tamo pogledam kakvo je vrijeme i obavim koji poziv, ali to su većinom pozivi oko cca 1 minute. Inače mobitel je spojen na mobilnu mrežu, ali sada sam ga spojio na wifi, pa ću vidjeti da li će biti nešto bolje. Mislim neznam kako bi mogao prekontrolirati bilo najbolje probjeriti ovu bateriju, jer glupo mi je kupiti novu, a ako će rezultat biti isti. Inače u zadnje vrijeme nisam nikakve glupe aplikacije instaliravao ili takvo nešto. |
Ništa čudno za g3 kolega,za te perfomanse su stavili očajnu bateriju
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
LG G4, H815, serijski broj matične 602.
Na moru. Mobitel nije blizu vode, vlage, nosim ga u posebnoj torbi i koristim samo za slikanje i slušanje mjuze preko BT zvučnika. Jučer mi se restartao sam od sebe (skužio sam po tome jer mi se lock screen wallpaper promijeni na defaultni) i danas je sroz krepao. Ništa, crni ekran, ne reagira na power tipku (ne vibrira). Ako ga uštekam na punjač izgleda kao da se puni ali se dio oko kamere dosta zagrije. Nije pao, nisam nigdje udario s njim, nije u vodi niti je bio na vlažnom. Popizdit ću, nemam ga niti 4 mjeseca, prije toga sam imao Galaxy S6 Edge koji je isto krepao i s kojim sam imao pizdarije... Srećom pa mi je sve bitno backupano na OneDrive tak da nisam izgubio slike. Koji servis se brine o LG-u, dolazim doma u subotu tak da odmah sljedeći tjedan nosim mob na popravak, koliko dugo će trebati da ga poprave? |
Matična ploča je prdnula na rosu. Slati ćeš ga u MMM Agramservis.
Čekat ćeš cca 15 dana. |
Brko, sad je upalio :D
Kako da dokažem onda išta? |
I moj N5X je odapeo, samo kod mene se kamera nije htjela palit, a i mob se znal sam od sebe restartat, kvar je utvrđen i čeka se nova (Agram) matična..
A taman sam počel dobre fotke delat s njim:D |
Citiraj:
|
nije glupo kupit bateriju za g3 mob koji dan danas košta 2000kn i prodaje se kao nov ;)
http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-In...YAAOSwMmBVgWvB |
Citiraj:
LG G4 Bootloop... http://www.androidauthority.com/lg-a...-fault-669603/ |
Citiraj:
Citiraj:
|
ja ga imam 3 mjeseca i mogu potvrdit da isto drži 24+ i sot 4 sata v30c 6.0 mm stock
|
Citiraj:
|
Ovisi što znači pojam riknula baterija, i za kraj kolega hrcfaca kao još jednostavnija varijanta, možeš vratiti na tvorničke postavke i nakon toga testirati. Ako ne curi toliko znači da je bio problem u softveru (rom-u), pogledaj i u opcijama pod battery usage šta ju troši.
|
Dobro onda ću prije kupnje svakako još probati resetirati ga na početne postavke, za sad sam samo resetirao mrežne postavke, inače evo jučer navećer oko pola dvanaest sam imao 52% i ujutrro kad sam se probudio mobitel crko, ne kužim ono kaj on po noći radi... Inače zaslon je bio uključen sat vremena.
Dopuna: Evo kao što sam i napisao resetirao sam samo mrežne postavke i gle čuda, baterija znatno dulje traje. Dakle bez problema s uključenim zaslonom oko 1 sat mi je izdržala 26 sata, iako to nije baš onako ko kad je bila nova, ali ja sam za sad jako zadovoljan i tako da još ne mislim kupovati drugu. |
Decki prije mjesec dana posalo LG G4 na popravak zbog boot loopa, jucer javili da se ne moze popravit i da uzmem u t comu do 6398 kuna. HVALA LG!!!! :DD
|
Evo i moj završio u bootlopu :D. Nego da li se ikako mogu izvuć podaci iz njega? Ima tko možda Octopus ili možda zna servis koji ga posjeduje pa da se izvuče image iz ovog prije slanja na popravak? Naravno da nisam radio backup tj. nemam sve backupirano :(.
|
Nego, znam da je netko postao nešto u vezi qucik charge ili wireless charge za G4 (nisam siguran) ali da se nešto kao mora mjenjat sa poklopcem itd pa ako mi je netko volajn objasnit o čemu se radi?
Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk |
Imas oar raličitih leđa za G4 te quick circle case koji košta mislim 300 kn. Meni se taj case pokazao najbolji za bezično punjenje, sa leđima mi nije radilo iako i leđa imaju podršku za to. Imam IKEA bezični punjač, nemam orginal tako da mozda ima veze s tim ....
|
|
Nadam se da većina ovog za V20 nije istina...
|
Vec vidim bateriju od 3100mAh..
|
Citiraj:
stavit vecu neizmjenjivu bateriju unutra i poboljsati dizajn. |
Ružan mi je s onim velikim camera bumpom.
|
Imao sam sve uređaje g serije, optimus g, g2, g3, g4... O g5 niti ne razmišljam, nekako lg tone sa u mojim očima. Od g4 su ti uređaji nekakav prosjek, izuzev kamere. Izdržljivost baterije je loša s obzirom na kapacitet. Na g3 je to još moglo proći jer je ipak to bio prvi ekran te vrste, za dalje nema isprike. Stalno traže neke inovacije, a debelo kaskaju za konkurencijom u kvaliteti izrade, android skin je kao da su se djeca igrala, a o trošenju resursa ne treba niti govoriti. Trebaju se malo uozbiljiti jer kinezi sve jače kucaju na vrata, inače bi mogli završiti kao htc
Poslano sa mog Nitro koristeći Tapatalk |
Nakon 3, 4 sad imam g5. I prezadovoljan sam. Nadam se da cu i dalje bit u mogucnosti nastavit seriju. I dalje mislim da je g5 best buy. Ja zamjerki nemam.
|
Citiraj:
|
Da nosim "gol" mobitel, mozda bi i mene. Ovako u caseu....
|
Citiraj:
koji nudi odlican hw za cijenu koju kosta, a kudikamo je kvalitetnije izradjen od G5-ice... Citiraj:
pogotovo ne kad se radi o tako skupim uredjajima. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:02. |