![]() |
1 privitaka
Kako si usao u to? Meni nudi samo ovo:
I pod "customize" nema tema, nego samo da promjenim wallpaper itd. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
U jednoj recenziji stoji: Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Znam na što misliš, moguce da je da taj premaz preko metala daje "plasticni osjecaj" u ruci.
Ovdje je test mučenja: https://youtu.be/v8btJtTWZzU :D |
Citiraj:
Citiraj:
Pišem sve ovo jer sam u procesu kupnje boljeg moba [(imam Alcatel Idol Alpha (4.7'' HD IPS, četverojezgreni procesor, 1GB RAM, 16GB ROM, 13MP kamera)] i moba je sasvim OK ali pikiram P9 ili XIAOMI Mi5 ceramic edition (4GB/128GB). Problem je što svaki mob koji mi se svidi, na kraju mu nešto fali. Vidjeh jučer da Huawei ima jedna novi mobač: http://www.gsmarena.com/huawei_nova-8284.php čini mi se super. |
Citiraj:
L09 je single SIM (3/32) L19 je dual SIM (3/32) L29 je dual SIM (4/64) Gledam EU i US Amazon, nigdje nema taj L29 za uzeti, samo L09 i L19 i isti su za US i EU. Izgleda da je onda L29 verzija za kinesko tržište. |
Da li se na EMUI može definirati custom power profili i napraviti scheduler?
Ili su ona 3 defaultna sve što ima? Kao npr. na MIUI, složiš svoj profil i namjestiš da se uključi od 23-07h. |
Citiraj:
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...284e935898.jpg |
Ne to, ne power on/off nego cijeli profil. Kao što imaš one performance, smart,... ali da za svakoga postaviš što se događa unutra i kad se uključuje. Da sad ne spamam tu sa slikama, na miui je to battery profiles.
|
1 privitaka
Citiraj:
Privitak 17172 |
Da, tako nešto. Unutar smart plana ne možeš podesiti što se događa i upaliti ga u predviđeno vrijeme, npr. smart po noći, a performance po danu?
Btw, kakva je slika u 720p? Spominjao sam miui, tamo ima proizvoljan broj profila i postavke za svakog od njih + scheduler: http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...bc81712d4c.jpg Recimo ja si složim da se airplane mode upali kroz noć ili samo da se sync isključi da me ne bude notifikacije i da još nešto baterije uštedi. |
Nisam vidio te mogućnosti, tako da ih vjerojatno nema. Sviđa mi se ovo...
Koliko vidim kod sebe, imam mogućnost samo zadati želim li da mi WiFi i mobilni internet rade dok je mobitel u sleepu, ali ne mogu definirati ovoliko stvari. Iskreno, ne vidim razliku u rezoluciji u OS-u. U igrama se vidi kad usporedim G3 i P9. Ne vidim razlog da bi dizao rezoluciju nazad na fullHD. |
@c-shadow koji ti je ovo widget gore desno za download?
|
Nije widget, tu opciju za prikazivanje brzine imaju svi xiaomi telefoni.
|
Kako upaliti to? Ne vidim tu opciju. :chears:
|
Settings - notifications and status bar - show connection speed
|
Settings pa notification and status bar
|
Tnx. Kad sam stavio SIM dosao mi update. Sad imam tu opciju za prikazivanje brzine. Takoder mogu sad i skidat teme. :)
|
p9 ima cijelo metalno kuciste a ne plasticno.osjecaj je itekako metalan u ruci.ja ne kuzim di ti plastiku osjetis. al dobro
Poslano sa Huawei P9 |
Metalni je i isti kao Nexus 6p , P8.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk |
Ima li kakvih vijesti o Enjoy 6 modelu?
Baterija od 4100 mAh, AMOLED 1280x720 ekran na 5". Pristojno zapakiran uređaj. Malo gledam i Endurance rating na gsmareni, ništa od najbolje rangiranih čovjek ne može kod nas naći. Samsung S6 active recimo... |
Citiraj:
Citiraj:
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Jel netko nasao/ima kaljeno staklo od ruba do ruba da lijepo sjeda?
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
u situaciji kad je P9 jeftiniji samo 250 kuna od S7, isplati li se uopće razmišljati o Huaweiju? trebam novi mobitel, a nasušno su mi potrebni responzivnost, uredne dolazeće notifikacije i kamera.
|
Citiraj:
|
I ja imam Huawei p9 lite.Uzeo ga jučer na produženje ugovora u tele2.
Pitanje ,kad god radim speed test na tele 2 mreži ping mi je uvijek preko 100. sada na ovom Huaweiju i prije na lumiji 630,tako da mi brzina ide max do 15-20 mbita. Frend mi se s iste lokacije spaja preko vipa s iphone 6 i ima ping 10-20,te brzine i preko 50 Mbita.jel problem onda u tele 2 signalu? |
"Problem" je u signalu, iako ne vjerujem da ces u surfanju na mobitelu primjetiti razliku izmedu pinga 10-20 i 100. A također brzina od 15-20 Mbit/s je i više nego ugodna za surfanje.
|
Citiraj:
Inače,mob je zbilja super.Za razliku od moje stare Lumie 630 ,drugi svemir! |
Citiraj:
Respozivnost je dost bolja. |
P9 vlasnici, ako si želite napraviti update na B180, imate ovdje službeni update.
http://update.hicloud.com:8180/TDS/d...ull/update.zip Napravite dload folder na SD kartici, ugasite mob, držite sve tri tipke dok update ne krene i to je to. Upravo napravljeno...sve radi ok Nisam primijetio da nešto treba popravljati na B167, ali evo changeloga Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni je zadnji update B182 na P9 single sim L09
|
Koji su tocni koraci da produzim garanciju na P9?
Uopce ne mogu pronaci tu opciju na HiCare |
Pa samo se regas na appu
I naravno moras regat prije toga huawei account |
Isplati li se uzet novi P9 lite za 1200 kn? malo skuplje ima HTC Desire 825 a malo jeftinije LG K10 za cca 800 kn
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:12. |