PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 5 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=107242)

Amdejac 12.11.2008. 00:58

Šta da radim nakon iskrcavanja na plaži.
Uzmem je...i telefon i ne događa se ništa. Šta da stisnem. Mislim da sam isprobao sve tipke.

R2D2x2 12.11.2008. 01:00

Citiraj:

Autor AMD (Post 1190084)
Šta da radim nakon iskrcavanja na plaži.
Uzmem je...i telefon i ne događa se ništa. Šta da stisnem. Mislim da sam isprobao sve tipke.

uzmes radio, okrenes se prema tim bunkerima koje treba raznijeti i lijevi klik misa
to je to

fps_gamer 12.11.2008. 01:06

A staviti cu nod32... Avg sam imao...
Hvala ti puno... Btw al su nelogicni ti problemi sa ovim cod-om...

IcyTexx 12.11.2008. 02:11

Ja sam upravo doso do tamo, sporo igram iz uzitka.

Ubio sve peseke onim teskim snajpom... Nikakav automat kod mene. Samo mozak i snajper.

IcyTexx 12.11.2008. 02:21

Jeste skuzili kak se povezat u coop preko hamachija?

Atrax 12.11.2008. 02:22

Citiraj:

Autor fps_gamer (Post 1190090)
A staviti cu nod32... Avg sam imao...
Hvala ti puno... Btw al su nelogicni ti problemi sa ovim cod-om...

Pričaj mi....ja ga nisam mogo pokrenut dok u windowsima nisam pod Sound options stavio Default format na 24bit, 48000Hz:kafa:...Inaće mi je na 192000Hz (ne znam zašto).

Probo sam patch onaj, za bugove ne znam jer ih nisam ni imao, al što se recoila tiće, vidi se pomak, i to dost, al još bi to moglo malo bolje.

U zvukove oružja kolko vidim (tj čujem) nisu dirali, još uvijek zvuče ko polifone melodije za mob, pogotovo zvukovi pucanja iz daljine-u masu slučajeva nit ne čujem da neko puca po meni, a ak se i čuje, čuje se jako loše...koda se čuju samo čahure kak padaju na pod....baš loše....

Uglavnom, dobar patch, ima pomaka, al još jedan takav bi dobro došo, recoil je sada više-manje prihvatljiv (al kao što rekoh, mogo bi bit još naglašeniji), a osobno bih platio nekom da sredi te zvukove, jer mislim....stvarno je sramota tu i tam kak zvuče....il je to kod mene samo.
Ne kažem da sam čuo uživo i osobno sve i jednu pljucu pa da znam kak zvuče u stvarnosti, ali OVAKO kako su oni napraili definitivno ne zvuče.

I nemojte krivo shvatit, ne pljujem po igri, igra mi je mrak, evo prolazim sad drugi put (pošto sam patch stavio), al to sa zvukovima oružja....ne mogu preko toga tak lako preć....mislim, u jednoj pucačini, gdje bi prezentacija pucanja trebala bit što realnija.....jbg, loše izvedeno, al nije nepopravljivo, jedan kvalitetan patch i stvar riješena:beer:

:respekt:

Necto 12.11.2008. 03:25

Moze se igrati i Co-Op i MP preko Hamachija, samo je potreban LANfix.

Go Google ili meni PM ako nekome treba.:beer:

sipe 12.11.2008. 09:20

Instalirao igru, pokrenuo bez ikakvih problmea, do sad je dobra odigro sam samo pola sata, nije loše

gamesplayer 12.11.2008. 09:25

Jel zna tko zasto se meni nakon sto pređem onu drugu misiju ,ubiju onog Sullivana, i krene se loadat nova misija restarta komp??

Amdejac 12.11.2008. 10:16

Nakon instalacije 317mb gnoja igra se više ne pokreće. Zacrni se ekran i nakon jedne minute izbaci neki error. Dosta mi je više gubljenja živaca. Napravit ću uninstal.

Gjurovski 12.11.2008. 10:32

Evo vijesti i za competitiv orijentirane igrace:
http://bashandslash.com/index.php?op...441&Itemid=105

Apacer ft Bozja 12.11.2008. 10:35

Citiraj:

Autor AMD (Post 1190217)
Nakon instalacije 317mb gnoja igra se više ne pokreće. Zacrni se ekran i nakon jedne minute izbaci neki error. Dosta mi je više gubljenja živaca. Napravit ću uninstal.

HAHAHAHHAHAHAHAH :chears::chears:

Kako legendardno :D

Hamm 12.11.2008. 11:08

malo su mi zakenjali igru...neke stvari mi se ne sviđaju!

tipa: hodam kroz faking prašumu i eto vidim..u vidi zhodan shortcut za doci neprijateljima iza leđa..i vidi vraga nemerem proci kroz neke travke itd...koja debilana

to ogracinjavanje mi se bas i ne svida :(

Gjurovski 12.11.2008. 11:12

NAJCESCI ERRORI I KAKO IH RIJESITI:
http://bashandslash.com/boards/viewtopic.php?f=28&t=742

Gemmy 12.11.2008. 11:14

Citiraj:

Autor Gjurovski (Post 1190223)
Evo vijesti i za competitiv orijentirane igrace:
http://bashandslash.com/index.php?op...441&Itemid=105

malo bezveze mi zvuci ovaj mod, jer ce bacat igra vise na cod2 nego 4, to je po meni korak unazad ne naprijed, ali bar ce se povecat fpsi ...

maknut ce "kuhanje" granati
sprint
i snipe fix opet dolazi :(

Apacer ft Bozja 12.11.2008. 11:34

Meni je maltene zao samo sto nema trcanja i kuhanja nejdova :(
Al aj` svidja mi se sto ce biti vise fpsa ;)

Gjurovski 12.11.2008. 11:35

Citiraj:

Autor Gemmy (Post 1190249)
malo bezveze mi zvuci ovaj mod, jer ce bacat igra vise na cod2 nego 4, to je po meni korak unazad ne naprijed, ali bar ce se povecat fpsi ...

maknut ce "kuhanje" granati
sprint
i snipe fix opet dolazi :(

Pa ni meni nije jasno cemu sniper fix (sniper sasvim u redu kakav je sad), micanje trcanja, prakticki ce biti izmedju dvojke i jedinice (nabacuju recoil tako da ce biti slicno kao u cod-u 1)....
Mogli su jednostavno onda uzeti cod1 ili cod 2 pa njih modati i raditi mape :)

Matt 12.11.2008. 11:40

Citiraj:

Autor IcyTexx (Post 1190117)
Ubio sve peseke onim teskim snajpom... Nikakav automat kod mene. Samo mozak i snajper.

Potpuno se slažem s tobom. Nekim je prglupo što prebrzo prolaze neke djelove, vjerojatno zato što igraju na manje zahtjevnom levelu. Na veteran modu je to sasvim drugačije i naravno treba vremena a i mozga da se prođe. Sad sam na ruskoj misiji di se iskrcavam iz vlaka. Uf što bi dao za malo više slobodnog vremena.

Zmaj000 12.11.2008. 11:49

Ma taj promod je mrtav :D vjerovatno ce i nakon sto ugase kuhane bombe i sprint to vratiti

Nijoe 12.11.2008. 11:50

Ovako, moje zamjerke na MP:
- premalo recoila na svemu osim na šmajseru
- definitivno premalo recoila na BARu ( druge MG-ove nisam trošio pa neznam)
- očekivano, vanilla MP je drek, HC ftw
- silenceri, flash hideri,aperture sight WTF??? Znam da je igra, ali bar malo se držite povijesti

Zmaj000 12.11.2008. 11:57

Citiraj:

Autor Nijoe (Post 1190277)
Ovako, moje zamjerke na MP:
- premalo recoila na svemu osim na šmajseru
- definitivno premalo recoila na BARu ( druge MG-ove nisam trošio pa neznam)
- očekivano, vanilla MP je drek, HC ftw
- silenceri, flash hideri,aperture sight WTF??? Znam da je igra, ali bar malo se držite povijesti

Recoil na tomiju su povecali ostala oruzja nisam ni gledao , mosin je sad preodlican u 99% slucajeva padaju iz prve evo i jedan ss sta sam im sinoc radio s doticnim :D

I da meni je bar takvo smece , isto smece kao i u cod2 samo sto bolje izgleda :D

http://www.imagesforme.com/out.php/t222906_shot0000.jpg

Perki 12.11.2008. 12:04

Citiraj:

Autor Hamm (Post 1190244)
malo su mi zakenjali igru...neke stvari mi se ne sviđaju!

tipa: hodam kroz faking prašumu i eto vidim..u vidi zhodan shortcut za doci neprijateljima iza leđa..i vidi vraga nemerem proci kroz neke travke itd...koja debilana

to ogracinjavanje mi se bas i ne svida :(

Klasika. Takve stvari se provlače kroz cijeli seijal, još od MOHAA. Čim dođeš na nešto što izgleda kao malo otvoreniji prostor, škužiš da baš i nije tak "otvoren" ako pokušaš malo zastraniti. No, nisu ti nevidljivi zidovi problem sam po sebi. Te igre su zamišljene da budu nabrijane pucačine bez previše "taktiziranja", tako da igrač niti nema vremena "šarati" okolo. Ovdje jesu malo zayebali dizajn, i to u smislu da su te ostavili da ne radiš ništa konkretno kroz neko vrijeme.

Nijoe 12.11.2008. 12:06

Bah,ja trošim Gw 43. Sa silencerom, kad ga već daju.
I, naravno, igram hardcore jer mi je vanilla cod 5 užas. 4 puta u torzo sa SVT-om? ne hvala.

MimiX 12.11.2008. 12:44

Kakav je multiplayer, je više volim kad je igra tipa kao BF2 gdje na velikim mapama ima dosta mjesta za kretat se, a taktike su mnogobrojne?
Kakav je multiplayer u COD, i kakav je status servera, tj, dal su samo za orginal game ili se da naci i za ove druge?

pipe 12.11.2008. 12:58

Sve se nade kad se hoce. Ako je netko igrao betu, mapa Roundhouse je medium, a ima i large tako da...
Mape su dosta vece nego u CoD4.

Izet Fazlinovic 12.11.2008. 17:49

Xfire mi je prepozno cod5 posto je izaso update ali ne mogu ubacit servere. kad odem na add costum game server to favorites samo mi ponudi cod4!?!??!

dejanbinladen 12.11.2008. 18:29

eo neznam jel bilo... preso uprafvo cod i nakraju "nazi zombies" hehe bolesno :D

Daten 12.11.2008. 18:32

Ovako imam problem...
U SP sam igrao na rezoluciji 1680x1050 i na teksture sve na high i nije stekalo, dok mi u MP steka ko ludo, moram stavit rezoluciju na 640x400 i sve ostalo na low da bi mi letilo...(nije problem veza jer imam Adsl i ping mi je oko 60-80)

Molim pomoc, jel postoji nesto da upisem u konzolu da prestane tako stekat u MP??

fps_gamer 12.11.2008. 22:33

dosao do metroa, koliko imam do kraja?

hammer_of_thor 12.11.2008. 22:37

Meni na svaki server na koji hoću ući javlja "Server is for low ping players only" :/

sipe 12.11.2008. 22:46

Može netko dati savjet kako se spojiti preko hamacia. Pm ili ovdje molio bih

Izet Fazlinovic 12.11.2008. 23:30

dali netko igra preko xfire i kak! kak ubaci servere, izso je update?!?!

Spirit 13.11.2008. 01:07

igra je debelo u baani...
valjda ce to rijesit skoro...

uglavnom imam problem sa kreiranjem online profila, dal je netko to riješio ako je imao?

thx

Ciclajbek 13.11.2008. 01:59

Nemrem sad citat 23 stranice pa molim ak neko moze objasnit kak prek xfirea igrat MP??

Jer kad udjem u mp(ovak bezveze,da vidim nes) veli mi da nemrem online profil napravit...

Kak to rjesit??

rodney 13.11.2008. 02:04

evo ja ju bas sad instaliram ponovo.. nisu mi naime radili saveovi nakon patcha a preso sam dosta....
@spirit za profile na xp-u: odaberi bilo koji taj profil koji ti on nudi da znas koji su za online, zatim odi u C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles
i promjeni ime foldera kojeg profila si uzeo u ime koje hoces, i u active.txt u istom gore spomenutom folderu promjeni ime profila u ono koje hoces..
za vistu je netko rekao vec, sve je isto, samo folder drugaciji...

MisterM 13.11.2008. 11:23

Opet je očigledno kako je Activision ukakao stvar (da ne budem prost). :fuming:
Njima je najbitnije da imaju naslov prije blagdana i nije im bitno da li je developer (Treyarch u ovom slučaju) stigao napraviti i istestirati igru do kraja.
Evo PC verzija je išla na tržište nedovršena (to je i razlog da je prvi patch odma izašao jer su povratne informacije od Bete došle kasno).

Zato mislim da oni koji vide bugove u svemu ne bi trebali za sve napadati Treyarch jer je Activision taj koji određuje kada će nešto izači :kafa:

Constantine 13.11.2008. 11:49

Ne sviđa mi se igra,prije svega zato što je čista kopija cod-a 4 u ww2 okruženju.Skoro sve je isto,multiplayer nije zabavan i mape su prevelike.

mITZEK jr 13.11.2008. 13:40

ma odigrat cu ga da je neznam kak losh....za sada samo sp....me luv flamethrower xD
spica....

rodney 13.11.2008. 14:26

Citiraj:

Autor Constantine (Post 1191079)
Ne sviđa mi se igra,prije svega zato što je čista kopija cod-a 4 u ww2 okruženju.Skoro sve je isto,multiplayer nije zabavan i mape su prevelike.

to onda znaci da ti se ni cetvorka nije svidjala?

free_fighter 13.11.2008. 16:10

Imam problem cudne prirode, instalirao cod, sve podesio potrebno, i kliknem na solo/new game i nista mi se ne desava samo da izaberem nivo tezine, i kad ga izaberem opet isto vrati mi na newgame/mission select, i nikako da pocne igra http://forum.hardwarebase.net/images...n_confused.gif http://forum.hardwarebase.net/images...n_confused.gif http://forum.hardwarebase.net/images...n_confused.gif

Molio bih za pomocccccc

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:14.