![]() |
Citiraj:
i lijepo sam dobio puni povrat love nazad... :) tako i ti možeš. sada uzeo od drugog kineza i piči :D |
Stvarno, hvala na savjetu. Riješeno u 5 minuta, mislio sam da nema šanse nakon što je prošlo toliko vremena od kupovine :)
Može preporuka nekog sigurnog? :D Ovaj je imao super šemu, 14 mjeseci, 3 uređaja, xxx... svašta |
Neka lista da radi sky F1 tip top?
|
Citiraj:
dosta kineza ima jedno vrijeme shop, i onda sve makne... mada i dalje sve radi po pitanju iptv-a. |
U nedostatku preporuke, prvi kojeg sam tražio testnu liniju ima potpuno iste kanale, isto složene, sve... i srpski Nick Jr. :D
|
po pitanju kineza, mislim da doslovce 80% njih ima istu listu. tek nekoliko njih ima malo drugačije. pod kojim riječima pretražuješ ?
|
Iptv subscription, ali imam osjećaj da je kod Alije sad puno manje rezultata nego prije cca pola godine. A više da ih ima na dnu pod sličnim prijedlozima, "more to love"
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk |
Pozić, moze preporuka liste, filmski programi i ovo klasik što maxtv dere itd. Hvala!
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Da, plaćaš samo uređaj, svi servisi se plaćaju posebno.
|
Citiraj:
također vidim da imate nekoliko lista i na gearbestu, pa pogledajte :chears: |
Trebao bih preporuku za listu koja će imati mahom sportske programe. Treba mi primarno nogomet (liga prvaka) i F1 i to je to. Sve ostalo je manje bitno. Bit će malo korišteno, ali kad mi se gleda, da sigurno radi
|
Isto bih molio za preporuku, ali klasicne liste, kao sto nudi maxTV.
Planiram IPTV koristiti preko Raspberry Pi 3. Pa ako ga netko koristi u iste svrhe, nek slobodno podjeli iskustva :) |
Imam neku ponudu za IPTV. Moze li on ici preko Amazon Fire sticka ili koji uredaj preporucujete?
Smart tv nam je neki grunding 2 godine star :) |
IPTV (imena providera isključivo na PM)
A taj koji je ponudio, nezna?
Ide sve preko firea, al opet ovisi o ponuđaču |
Citiraj:
Zna ali sam htio tu prvo pitati jer ce me taj covjek zvati tek sutra. A prijatelju sve namjesta na njegov TV direktno. Pa samo da se raspitam malo unaprijed :):chears: |
ako imas ponuđača, onda sljediš njegove upute .. i karaš njega kad nešto ne radi :)
|
Jesu provajderi ostali bez našeg AXN-a ili ja samo nemam sreće s kinezima? Ima tko ideju za isključivo "domaću" listu po nekoj normalnoj cijeni, ne trebam čak ni sportski paket.
|
Ima netko testnu listu sa HR sport klubom?
|
Citiraj:
dobio neku kinesku na test, nijedan HR kanal ne radi... |
Citiraj:
o kojem axn govoriš ? axn adria ? |
Citiraj:
|
Moj "kinez" nedavno istekao godina dana... prodavac naravno propao u zemlju. Probao 5-6 drugih lista preko Alija, jedva ih pronasao... I tek zadnja bila ista ta lista. Evo i sad radi dobro (nakon 2-3 mjeseca).
|
Može i meni preporuka nekog kineza s domacim programkma ukljucujuci filmske i sportske kanale
|
Može i meni preporuka IPTV providera. Naglasak nije na sportskim programima, ali ako ima pokrivene HR programe i dosta dječjeg sadržaja bilo bi poželjno.
|
Tražim preporuku kineza s domacim programima ukljucujuci filmske i sportske kanale :chears:
|
moze i meni preporuka, sportski kanali me zanimaju
|
Molim i ja dobru dušu za par preporuka za iptv providere.
Naglasak na HR (i balkan) kanale, filmske, dokumentarne i sportske. A pogotovo da mogu na vise uredaja istovremeno (unutar kuce, svi sa istog izlaznog IP) i da me ne poderu radi toga. Hvala! :-) |
Molim i ja dobru dušu za par preporuka za iptv providere.
Naglasak na HR (i balkan) kanale, filmske, dokumentarne i sportske. |
bok,
vi koji koristite iptv, dali ubacite url ili datoteku ? ja koristim url, jer koliko vidim tada dolzai do promjena odnosno update-a. a prije kada sam samo stavio file-a, onda mi nije dolazilo do update liste. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:28. |