![]() |
u zadnj...ma već 3god. igram samo Dotu na GG-u..
|
UT2003 sa frendovima preko hamachija uz usmeno podhebavanje preko skypea
|
Red Alert 3
|
mah pretezno onu online pucačinu ....War Rock
|
Citiraj:
|
Čovjek je beta tester :care:
|
Još uvijek oGame, a neki dan sam počeo Travian. Već pljačkam sve u 16.
Uzeo sam Teutonce. :D Teutonci su najagresivnije pleme. Njihove jedinice su zastrašujuće i općepoznate po bijesu i ludilu dok napadaju. Kreću se poput pljačkaških hordi, ne bojeći se smrti. Specijalnosti: Bonus u pljačkama: neprijateljsko skrovište resursa može sakriti samo 2/3 sadržaja. Vrlo jeftine jedinice koje se brzo treniraju i izvrsni su pljačkaši. Odlična net igrica za razbibrigu. |
Samo Haulin igram... Sad za sad...
I Titan Quest... |
Call of duty 4 multiplayer, call of duty 4 multiplayer, i opet Call of duty 4 MP.
I kad me pukne(tj. kad mi je ping sjeban) zaigram Sims 2.( stas volim se pravit da sam arhitekt) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Opposing Fronts MP, CoD 4 MP i UT2k4 MP tu i tamo.
|
titan quest i two worlds (čeka se diablo 3 :D)
|
Ja trenutno samo ogame, bezze komp trosi struju :D nemam sta vise igrati ,,, razmisljam da instaliram avp2 opet :)
|
Igram pomalo golf, Tiger Woods PGA 2008. :D Opustajuce. :)
|
Danas sveukupno igrao Titan Quest oko 11 sati :D
I jedva cekam sutra da nastavim... |
Cod 4 multi,Redline legal street race(starija igrica al mi ne predobra),Grid,Setlers 4 i San andreas! zadnje 3 su stare dosta,ali predobro rjesavaju dosadu!
|
Citiraj:
Al, ako je sada film na redu, definitivno sljedi igra, al neocekujem da ce bit bolja od 2-ojke tako da:nono: ( film mi se po traileru bas i necini jako slican igri:hitthewal:) |
WOW i Driver na XP-u :D. Malkice sam se mucio da prođem onaj test ali uspio sam nekako.
|
Citiraj:
Diablo2 stalno mogu igrat:D Al nabacim tu i tamo cod4mp i naganjam se s rijom u NFS MW i carbon |
CSS, WOW i Diablo 2 (pripreme za 3)
|
tetris na dnevnoj bazi...
cod2 mp assassins creed - malo mi je jednolicno pa ne igram cesto, al zanima me kraj.. cekam gta4.... |
Flatout: ultimate carnage
Cod 4 SP Crysis po ko zna koj put :D |
Citiraj:
|
Legend - hand of God mogu preporučiti svim ljubiteljima Diablo serije. Ipak ne očekujte previše igra je ok ništa više.
|
Jucer kupio Gears of War... Nisam mogao igrati na 5 FPS...
Danas kupio NFS Carbon iz 2 razloga: 1.) Nisam ga igrao 2.) Imam volan, a nisam ga niti testirao kako treba Razocarao se igrom... |
Ja igram: Medieval 2 total war
COD4 Multiplayer Test Drive Unlimited COH Opposing Fronts World in Conflict Just Cause |
Counter Strike
|
nesto sitno diablo 2
|
počel (opet) baldur's gate 2, ovaj put na 1280*1024 rezi :D
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:55. |