![]() |
Pa vi kupujte ATI, probaj neke moddane drivere. Oni ce u 99% slučajeva raditi normalno
Znam da ima omega ali mislim da su dosta stari, pogledaj na google malo |
Citiraj:
@on topic A da ti ipak probas reinstalirati windowse, jer moze lako biti da ti imas nekog smeca na kompu, pa ti zbog toga to i steka tako. |
Citiraj:
a čuj, sumnjam da je smeće na kompu u pitanju, jer je dost friška kopija windowsa (mjesec dana od formata, a od tada samo torrentam filmove) danas sam probao i catalyste 9.10, isto sranje... bum još opalio moddane, ak to ne pomogne, ionak uskoro idem po novi disk, usfalilo prostora, pa će past novi format.. ma ima još nade :P ako pak ni to ne pmogne, čačkat ću po konfi, mijenjat tu i tamo koju komponentu, već i prije sam imo problema sa memorijom (sumnjam ma memoriju il na matičnu u krajnjem slučaju) enivej, puno hvala svima :D ak još tko slučajno ima kakvih iskustava, dobro dođu :D |
Citiraj:
|
Evo danas pocinju kvalifikacije za HR-eSports ligu...
Igra li netko? |
|
problem s grafikom
Problem je ovaj sa skrinšota:
http://img706.imageshack.us/img706/8885/nesto.th.png. Ispred g3 vidi se neki oblačić koji tu ne bi trebao biti. Pojavljuje se svako malo, neovisno o mapi. Dotični "oblačić" javlja mi se samo u cod 4, dok svi ostali uredno rade (čak sam jučer probao ono smeće od crysisa igrat 2 h bez prestanka i ništa...) Predpostavljam da se radi o artefaktu, samo što ne kužim zbog čega bi se pojavljivao jer grafa nije kloknuta (club 3d hd 4670), a hladi ju accelero s1 sa 92 mm ventom (ne prelazi 50 u loadu). |
Citiraj:
BTW. kolko vidim imaš modan .cfg, probaj sa defaultnim igrat. Možda je do njega kad veliš da u drugim igrama ne baca slične stvari. |
nije do cfg, probal sam default i isto se pojavi nakon nekog vremena. probal sam stavit furmark sat vremena i sve uredno... jučer sam probal igrat cod 6 5h u komadu i isto sve uredno (kad dođem do lvl 70 vraćam se na ovaj, jer je onaj smeće u usporedbi).
|
Reinstalacija igre?
|
to sam prvo probal, ali ništa. baš malo pipam po grafulji :) i izgleda da su hladnjaci na memi ekstra ugrijani. vjerojatno je to...
|
Imas problema sa direct x-om... Meni je isto tako bilo na poceku, ali ja sam imao crtu preko cijelog ekrana od RPG. Kreni igrat promod pa nece vise biti tih gluposti
|
Citiraj:
Najgluplji prijedlog koji sam ikad čuo :D Zbog DX-a da krene igrat "pro"mod :roller: |
Citiraj:
|
promod mi je bezze. kao da uzmeš pamelu anderson i makneš silikone. kaj ti ostane? samo ljuštura nekadašnje slave i veličine :) (naravno govorim o pameli od prije ohoho godina...)
niste igrali cod4 dok niste bili na serveru koji ima de_dust2 u map rotation <3 |
pozdrav! ovako : instaliro sam cod 4 na win 7 i kad ocu upalit cod 4 singleplayer kaze cod 4 has stopped working??? i tako non stop... MOLIM POMOC!!
|
Mene zanima da li netko od vas zna kako se rade skinovi za oruzja u igri i da li je to moguce napraviti opce? Zelio bih da na neka oruzja stavim svoj nick....ako netko zna kako neka javi. Hvala.
|
Po screenshotovima na netu koje sam vidio, moguće je. A sad kako to neznam. Mislim da je za to potreban neki mod.
|
unutar postojecih .iwd fileova pronadi skinove weapona i promjeni ih. ali mislim da ih nes moc koristit na pb serverima jer ce te kikati
|
Instalirao sam cod4 i onaj directx koji je bio na dvdu skupa sa tom igrom.
Kada sam igru pokrenuo izasla je ova poruka: http://slike.hr/slike/u/untitled_706b7.jpg Molio bih nekoga da mi pojasni u cemu je problem i kako bi ga mogao rijesiti. Hvala puno na pomoci. |
Citiraj:
Citiraj:
P.S soz4 duble post |
Citiraj:
Bože, šta sve ovdje neću pročitati :no2drug: |
Citiraj:
EDIT: Provjerit cu pa ti javim :) |
Ovak... Imam problem da ne mogu pokrenuti cod4...
znaci, sastavio sam novu konfu, cpu E4400, mbo asus p5 nd2 se (nforce 4 sli), 1 gb ddr2, nvidia gtx260. to je privremena konfa i ram ali trebalo bi zavrtit igru... ugl, stavio vistu 64 i probao pokrenuti vec davno instalirani cod koji radi na vec preko nekoliko reinstalacija, no, pokrene se, dode crn ekran i treba krenut igra i vrati se u win i pise iw3mp.exe has stopped working i nudi da provjeri soluciju na netu ili close s tim da ak i stisnem da provjeri nis se ne dogodi... da se razumije, to je na frisko instaliranom sistemu, svi driveri su najnoviji... nakon toga obrisao sam tu instaliranu verziju i ponovo instalirao igru iz pocetka no opet isto... zatim sam instalirao vistu 32 black i sve nove drivere, sistem super radi, frisko instaliran cod4 i opet isto... probao sam maknuti drivere od grafe (zadnju verziju) i instalirao dobivene sa garfom sa cd-a no opet isto... stavio neke druge drivere za nforce no opet isto... patchao igru no opet isto... napravio hrpu win updatea i opet isto... sta god probam isto, pokrene se i izade van... WTF??? |
DX update?
|
Zwer54 prvo probaj piknut bilo kakvi jack u utor za mic na matičnoj.
Za skinove. Ima na jutubu treba moddat te fajlove koje je netko spomenuo u photoshopu. Frendu ne radi na pubovima, al na njegovom war serveru radi. Onaj tko ima problema s crashevima na 3870. Skini hladnjak i promjeni pastu. Kao što ti je kolega savjetovao. Ista stvar mi se događala. |
Citiraj:
al kaj je najbolje, i probao sam no naravno, jos mi se cini da je brze krepalo... |
Citiraj:
vjerujem da je do chipseta i viste ali probao sam i to drkarat pa nista... |
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:01. |